Stena Line introducerer fra højsæsonen en outlet-butik ombord på Stena Danica, som sejler mellem Frederikshavn og Gøteborg. Butikken vil sælge mærketøj med op til 80 procent rabat.

Stena Line introducerer fra højsæsonen en outlet-butik ombord på Stena Danica, som sejler mellem Frederikshavn og Gøteborg. Butikken vil sælge mærketøj med op til 80 procent rabat.
Stena Lines færge Stena Danica åbner sin egen outlet-butik med mærketøj til nedsatte priser. Den skal gøre det endnu mere attraktivt at sejle på ruten mellem Frederikshavn og Gøteborg. Foto: Stena Line.

Fra højsæsonen 2017 introducerer rederiet Stena Line et nyt initiativ på færgen Stena Danica, der besejler ruten mellem Frederikshavn og Gøteborg. Færgen kommer således til at huse en flydende outlet-butik i det 500 m2 store tidligere aktivitets- og konferenceområde på dæk 8.

Oulet-butikken, der lyder navnet Outlet One, vil blandt andet forhandle kendte mærkevarer inden for dame- og herremode, accessories, jeans og børnetøj. Priserne vil være mellem 20 og 80 procent lavere end på land.

”Stena Line ønsker at levere både rejser og shoppingmuligheder til overkommelige priser. På den måde er outlet-butikken et rigtig fint supplement til vores allerede eksisterende bordershop, som sælger parfume, slik og alkohol til meget konkurrencedygtige priser,” siger Tony Michaelsen, Trade Director for Stena Lines færgeruter mellem Danmark og Sverige.

Da bordershoppen ombord på Stena Danica blev introduceret i 2014, resulterede det i en markant øgning i antallet af passagerer. Således steg antallet af endagsrejsende med 50 procent i løbet af det første år.

”Vi tror på, at det nye koncept og de store rabatter vil øge interessen for at rejse mellem Danmark og Sverige yderligere. Med åbningen af outlet-butikken får vores mange endagsrejsende under alle omstændigheder endnu en anledning til at tage færgen til Gøteborg,” siger Tony Michaelsen.

Outlet One er en del af Airport Retail Group, som har butikker i både Sverige og Norge samt til søs. Fokus ligger i alle tilfælde på kendte mærkevarer til lave priser. De nedsatte priser bliver muliggjort via køb af overskudsvarer direkte fra producenterne, ligesom der indkøbes vareprøver og produkter fra konkursramte virksomheder.

Flere nyheder

Færre, men væsentligt bedre, hoteller samt et nyt Apollo Mondo Family hotel skal gøre Dubai og Emiraterne endn... Læs mere!

Der er rift om parkeringspladserne i Københavns Lufthavn denne sommer. Derfor opfordres de rejsende til at res... Læs mere!

Flere danskere sætter kurs mod Sverige, når familien skal på sommerferie. 2018 var det største danske turistår... Læs mere!

Naturskønne Costa Rica har fundet vej til danskernes ferieplaner. Det erfarer Jysk Rejsebureau, der i januar-a... Læs mere!

Som den første af forårets mange rutenyheder i Aarhus Airport er den nye direkte rute mellem Aarhus og Manches... Læs mere!

Rejsearrangøren BENNS, der er markedsleder inden for oversøiske autocamperrejser, tilbyder nu også leje af aut... Læs mere!

Trods det gode sommervejr blev 2018 et rekordår for den danske charterbranche. Læs mere!

Stena Line kan nu sætte tjek ved endnu en milepæl i rederiets investeringsprogram for deres internationale flå... Læs mere!

Københavns Lufthavn rundede en milepæl i 2018 og satte rekord med 30,3 millioner passagerer. Under halvdelen a... Læs mere!

Malaysia Airlines lancerer ny innovativ bookingløsning sammen med Amadeus. Læs mere!