Når DFDS Oslobåden lægger fra land den 26. oktober, er det ikke kun med de sædvanlige gæster ombord. Igen i år lægger Oslobåden nemlig scene til COPENHELL MetalCruise med i alt seks bands på scenen og 250 gæstende metal heads.

Når DFDS Oslobåden lægger fra land den 26. oktober, er det ikke kun med de sædvanlige gæster ombord. Igen i år lægger Oslobåden nemlig scene til COPENHELL MetalCruise med i alt seks bands på scenen og 250 gæstende metal heads.
Det er anden gang, COPENHELL MetalCruise bliver afholdt på Oslobåden, og dette års MetalCruise måtte melde udsolgt efter få dage.

Der er lagt op til headbanging, stagediving og ustyrlige guitarriffs, når Oslobåden endnu engang lægger fra land som vært for COPENHELL MetalCruise.

I år vil der være samlet intet mindre end seks metalbands og mere end 250 metalfans på skibet den 26. oktober på ruten mellem København og Oslo samt på returrejsen den 27. oktober, hvor anden del af den skælvende hårde rock- og metalfest løber af stablen.

På scenen vil gæsterne kunne opleve metalbands fra Danmark, Norge og Sverige som Trollfest, Helhorse, Artillery og Bokassa, og arrangørerne lover, at der er metalquiz, musik og fest til langt ud på natten.

”Som om det ikke var nok med de cirka 35 tons, som skibet, der primært består af metal, vejer, så lægger vi altså efter sidste års massive succes med MetalCruise endnu engang skib til et sejlende samarbejde med Copenhell og en flok dedikerede metalfans. Det var en fest sidste gang, og det bliver det helt sikkert igen, og vi ved, at der er mange deltagere fra sidste år, som har glædet sig til at være med igen,” fortæller Brian Thorsted Hansen, øverste chef for passagerdivisionen hos DFDS.

Plads til alle

Det lyder måske en kende anderledes at fylde Oslobåden med skandinaviske metal heads. Men DFDS har slet ikke været i tvivl om, at sidste års succes med samarbejdet med COPENHELL skulle gentages.

”Det er vigtigt for os at understrege, at Oslobåden er for alle, og når vi laver events som disse, så er det også med meget forskellige målgrupper. Når det ikke er metalfans, så er det RockCruise gæster, Kandis fans eller noget helt tredje. Vi samler alle slags gæster og har et bredt fokus i løbet af året,” siger Brian Thorsted Hansen.

For nyligt har Oslobåden da også lagt skib til bl.a. RockCruise med Jacob Dinesen og Love Shop, og de kommende måneder vil programmet desuden byde på RockCruise med Soleima, koncert med Kandis, juleaftenscruise samt en række gallamiddage, private receptioner og meget mere.

Det er anden gang, COPENHELL MetalCruise bliver afholdt på Oslobåden, og dette års MetalCruise måtte melde udsolgt efter få dage.

Flere nyheder

Færre, men væsentligt bedre, hoteller samt et nyt Apollo Mondo Family hotel skal gøre Dubai og Emiraterne endn... Læs mere!

Der er rift om parkeringspladserne i Københavns Lufthavn denne sommer. Derfor opfordres de rejsende til at res... Læs mere!

Flere danskere sætter kurs mod Sverige, når familien skal på sommerferie. 2018 var det største danske turistår... Læs mere!

Naturskønne Costa Rica har fundet vej til danskernes ferieplaner. Det erfarer Jysk Rejsebureau, der i januar-a... Læs mere!

Som den første af forårets mange rutenyheder i Aarhus Airport er den nye direkte rute mellem Aarhus og Manches... Læs mere!

Rejsearrangøren BENNS, der er markedsleder inden for oversøiske autocamperrejser, tilbyder nu også leje af aut... Læs mere!

Trods det gode sommervejr blev 2018 et rekordår for den danske charterbranche. Læs mere!

Stena Line kan nu sætte tjek ved endnu en milepæl i rederiets investeringsprogram for deres internationale flå... Læs mere!

Københavns Lufthavn rundede en milepæl i 2018 og satte rekord med 30,3 millioner passagerer. Under halvdelen a... Læs mere!

Malaysia Airlines lancerer ny innovativ bookingløsning sammen med Amadeus. Læs mere!