Som den første af forårets mange rutenyheder i Aarhus Airport er den nye direkte rute mellem Aarhus og Manchester nu i luften. Det er godt nyt for businessfolk, fodboldfans og storbyrejsende.

Som den første af forårets mange rutenyheder i Aarhus Airport er den nye direkte rute mellem Aarhus og Manchester nu i luften. Det er godt nyt for businessfolk, fodboldfans og storbyrejsende.
Aarhus Airport har lyttet til efterspørgslen fra østjyske erhvervsfolk og fodboldfans. Første april klippede Henrik Kleis således snoren til den nye Manchester-rute.

Sammen med SAS har Aarhus Airport netop åbnet en direkte rute mellem Aarhus og Manchester. Med tre ugentlige afgange har Aarhus Airport dermed lyttet til efterspørgslen fra østjyderne, der længe har haft Manchester på ønskelisten.

”Manchester er et knudepunkt for kulturelle oplevelser og businessophold, og har især været efterspurgt af det østjyske erhvervsliv, hvor mange større virksomheder har interesser i og omkring Manchester. Ruteåbningen er den første af en række nye SAS-ruter fra Aarhus, og dermed udbygger SAS sin massive tilstedeværelse og væksten i lufthavnen,” siger direktør i Aarhus Airport, Peter Høgsberg.

Med ruteåbningen får erhvervslivet i og omkring Aarhus lettere adgang til det engelske marked, hvor Manchester er bindeled til et væld af Englands større byer, såsom Birmingham, Liverpool, Leeds og Newcastle.

Også for ferierejsende byder Manchester på masser af muligheder. Byen er hjemsted for spændende kultur, mad, arkitektur og historie, og så er Manchester selvfølgelig en oplagt destination for fodboldelskere.

Meget passende var det den britiske konsul og city-formand, Henrik Kleis, der første april klippede snoren til den efterspurgte rute. Som partner i et af verdens største advokatfirmaer, DLA Piper, repræsenterer han en af de mange østjyske virksomheder, der får gavn af flyforbindelsen til Manchester.

”Både som britisk konsul og østjysk erhvervsmand glæder det mig at få lov at markere, at tilgængeligheden mellem Østjylland og Storbritannien bliver lettere, når nu Aarhus og Manchester for første gang bliver forbundet direkte med SAS,” sagde konsulen.

Ruten er den niende SAS-rute fra Aarhus, og yderligere to SAS-ruter åbner i løbet af de næste par måneder. Den østjyske lufthavn fastholder dermed tempoet fra rekordåret i 2018. Udover ruten til Manchester kan østjyderne se frem til rutenyhederne Rom, Faro, Varna, Zakynthos og Kreta i løbet af foråret.

Ruten AAR–MAN får tre ugentlige returafgange; mandag, onsdag og fredag, og er dermed oplagt både til forretningsrejsen og weekendturen.

Flere nyheder

Færre, men væsentligt bedre, hoteller samt et nyt Apollo Mondo Family hotel skal gøre Dubai og Emiraterne endn... Læs mere!

Der er rift om parkeringspladserne i Københavns Lufthavn denne sommer. Derfor opfordres de rejsende til at res... Læs mere!

Flere danskere sætter kurs mod Sverige, når familien skal på sommerferie. 2018 var det største danske turistår... Læs mere!

Naturskønne Costa Rica har fundet vej til danskernes ferieplaner. Det erfarer Jysk Rejsebureau, der i januar-a... Læs mere!

Rejsearrangøren BENNS, der er markedsleder inden for oversøiske autocamperrejser, tilbyder nu også leje af aut... Læs mere!

Trods det gode sommervejr blev 2018 et rekordår for den danske charterbranche. Læs mere!

Stena Line kan nu sætte tjek ved endnu en milepæl i rederiets investeringsprogram for deres internationale flå... Læs mere!

Københavns Lufthavn rundede en milepæl i 2018 og satte rekord med 30,3 millioner passagerer. Under halvdelen a... Læs mere!

Malaysia Airlines lancerer ny innovativ bookingløsning sammen med Amadeus. Læs mere!

Rejser er kun overgået af mad på bordet på budgetkontoen. Læs mere!