Efter fem års arbejde løftede David Beckham for nyligt sløret for en helt ny fodboldklub i Miami, der har fået licens til den bedste nordamerikanske liga fra 2020. Dermed bliver det nu endnu mere oplagt at besøge den solrige storby til en kombination af afslappende ferie og store sportsoplevelser.

Efter fem års arbejde løftede David Beckham for nyligt sløret for en helt ny fodboldklub i Miami, der har fået licens til den bedste nordamerikanske liga fra 2020. Dermed bliver det nu endnu mere oplagt at besøge den solrige storby til en kombination af afslappende ferie og store sportsoplevelser.
Er man ikke til fodbold, kan man nøjes med at nyde solen på Sunny Isles Beach.

Fra og med 2020 kan sportsinteresserede se fodbold på allerøverste amerikanske hylde i det solrige Miami, når David Beckhams nylancerede klub for første gang træder ind i den bedste nordamerikanske liga, Major League Soccer. Det står klart, efter at den tidligere Manchester United-spiller i begyndelsen af september bekræftede de længerevarende rygter om en endelig godkendelse og samtidig løftede sløret for klubbens navn: Club Internacional de Fútbol Miami.

Navnet, der både rummer engelsk, spansk, italiensk og portugisisk, skal repræsentere den mangfoldighed, som David Beckham og hans stab mener, Miami repræsenterer.

- Club Internacional de Fútbol Miami er et navn, som hylder den utrolige energi, der hersker i en af verdens mest spændende byer. En by, der er mangfoldig, passioneret og ambitiøs. En by, der har taget imod mig og mange andre med åbne arme. Vores klub vil være et hjem for alle, uanset hvor de er fra, lyder det fra klubejer David Beckham.

Klubbens ejerkreds består foruden David Beckham af en række forretningsmænd. Sammen har de siden 2013 arbejdet på at få et Miami-hold i den bedste nordamerikanske liga, hvilket nu er lykkedes med virkning fra 2020. Klubbens permanente stadion, der kommer til at hedde Miami Freedom Park, vil dog efter planen først stå klar engang i 2021, da der stadig arbejdes på at finde en lokation.

Sportsfans, der besøger Miami inden 2020, har mulighed for at forsøde ventetiden med en lang række andre sportsoplevelser såsom basketball-holdet Miami Heat, football-heltene fra Miami Dolphins og ikke mindst ishockey-holdet Florida Panthers, der har hjemme i Fort Lauderdale nord for Miami. Vil man opleve en baseball-kamp, har Miami også her sit eget hold: Miami Marlins.

Flere nyheder

Færre, men væsentligt bedre, hoteller samt et nyt Apollo Mondo Family hotel skal gøre Dubai og Emiraterne endn... Læs mere!

Der er rift om parkeringspladserne i Københavns Lufthavn denne sommer. Derfor opfordres de rejsende til at res... Læs mere!

Flere danskere sætter kurs mod Sverige, når familien skal på sommerferie. 2018 var det største danske turistår... Læs mere!

Naturskønne Costa Rica har fundet vej til danskernes ferieplaner. Det erfarer Jysk Rejsebureau, der i januar-a... Læs mere!

Som den første af forårets mange rutenyheder i Aarhus Airport er den nye direkte rute mellem Aarhus og Manches... Læs mere!

Rejsearrangøren BENNS, der er markedsleder inden for oversøiske autocamperrejser, tilbyder nu også leje af aut... Læs mere!

Trods det gode sommervejr blev 2018 et rekordår for den danske charterbranche. Læs mere!

Stena Line kan nu sætte tjek ved endnu en milepæl i rederiets investeringsprogram for deres internationale flå... Læs mere!

Københavns Lufthavn rundede en milepæl i 2018 og satte rekord med 30,3 millioner passagerer. Under halvdelen a... Læs mere!

Malaysia Airlines lancerer ny innovativ bookingløsning sammen med Amadeus. Læs mere!