At starte en kæmpe brand ville få en i klemme i langt de fleste jobs. Men hos Jack Daniel’s Distillery i Tennessee er det en del af jobbet.

At starte en kæmpe brand ville få en i klemme i langt de fleste jobs. Men hos Jack Daniel’s Distillery i Tennessee er det en del af jobbet.
Jack Daniel’s Tennessee Fire forhandles bl.a. i Føtex og Bilka til vejledende udsalgspris på 204,95 kr.

Ilden er en vigtig ingrediens, når det handler om at skabe den helt rigtige runde Jack Daniel’s smag, som er så kendt over hele verden. Nu kommer også Jack Daniel’s Tennessee Fire – en delikat Jack Daniel’s med en brandvarm afslutning af kanel, som bedst serveres som iskoldt shot.

Enhver flaske Jack Daniel’s Tennessee Whiskey starter med ild. Var det ikke for ilden, ville vi nemlig ikke have den særlige runde Jack Daniel’s smag. Tre dage om ugen, tre gange pr dag bliver der således tændt et kæmpe bål skabt med ren og ulagret Jack Daniel’s Tennessee Whiskey som tændvæske.

Den destillerede alkohol bliver dråbe for dråbe filtreret gennem ahorntrækul, som fjerner urenheder og giver whiskeyen den særligt blød og runde smag, som er kendt i hele verden. Ild er destruktivt. Men for en flaske Jack Daniel’s Tennessee Whiskey er ilden altså en del af opskriften.

Som det nyeste skud på stammen lancerer Jack Daniel’s nu Jack Daniel’s Tennessee Fire, som er den første Jack Daniel’s, der hædrer ilden og dens særlige rolle som ingrediens så meget, at den er opkaldt efter denne.

Jack Daniel’s Tennessee Fire er en delikat og kompleks Jack, der har samme runde karakter, som vi kender fra Jack Daniel’s Old No. 7, men som har en brandvarm afslutning af kanel.

Jack Daniel’s Tennessee Fire serveres bedst iskold som shot. Tennessee Fire er en fyrig blanding af den bløde og karakteristiske Jack Daniel’s Old No. 7 samt kanellikør og har en alkoholprocent på 35 pct.


Flere nyheder

Der er mange faldgruber, når du dater på nettet, men hvis du bruger din sunde fornuft, kan du snildt styre ude... Læs mere!

Det svenske hard rock band Takida kommer til Pumpehuset på deres 20 års jubilæumsturné. Læs mere!

Ny undersøgelse viser, at både bilister og cyklister bryder færdselsreglerne ved skoler. Træn ruten til og fra... Læs mere!

Fotograf Søren Solkær, der har sat sit navn under berømte portrætter af blandt andre Björk og David Lynch, hyl... Læs mere!

Netop offentliggjorte tal fra Nationalbanken viser, at danskernes indlån i bankerne lå på 921 mia. kr. i april... Læs mere!

Finanskrisen har sat sine spor på danskernes forbrugsadfærd. Selvom forbruget er ved at stige igen, er det end... Læs mere!

Rema 1000 har for 12. år i træk tocifret vækst i salget af økologiske fødevarer. Nye øko-varianter og et brede... Læs mere!

Siden 2015 har danskerne indsamlet plastiklåg fra Arlas mælkekartoner, så de kan genanvendes til gavn for milj... Læs mere!

Det er med hele ti løbsdatoer i ni byer, når femina Kvindeløb i maj og juni i år fejrer 20-års jubilæum, hvor ... Læs mere!

Ny udstilling på Kunsten viser 150 værker fra perioden, hvor nordisk kunst eksploderede i et orgie af surreali... Læs mere!