Den danske fodboldspiller er blevet præsteret som ny angriber for den engelske Championship-klub Nottingham Forest, og Danske Spils oddssætter spår Nicklas Bendtner gode chancer og mange mål i klubben.

Den danske fodboldspiller er blevet præsteret som ny angriber for den engelske Championship-klub Nottingham Forest, og Danske Spils oddssætter spår Nicklas Bendtner gode chancer og mange mål i klubben.
Hos Danske Spil spår oddssætterne Nicklas Bendtner gode chancer i Championship ligaen, som Nottingham Forest spiller I, men tror også spilleren er mærket af at have været uden klub i flere måneder. (Foto: Nottingham Forrest)

Der har været mange spekulationer og rygter om, hvor den stormombruste danske fodboldangriber Nicklas Bendtner skulle fortsætte karrieren efter hans kontrakt med det tyske hold Wolfsburg udløb i april. I dag afslørede den engelske klub Nottingham Forest så, at de har skrevet en toårig kontrakt med spilleren.

Hos Danske Spil spår oddssætterne Nicklas Bendtner gode chancer i Championship ligaen, som Nottingham Forest spiller I, men tror også spilleren er mærket af at have været uden klub i flere måneder.

-Nicklas Bendtner kan være meget målsikker, og er et godt køb for Nottingham Forest, der har ambitioner om at placere sig højt i Championship. Han skal nok få scoret en del for sin nye klub, men vi vurderer ikke, at han kan blive topscorer i ligaen. Det har han ikke formen til nu, efter at have været uden klub i flere måneder, siger oddsansvarlig Peter Emmike fra Danske Spil.

Skulle Bendtner mod forventning blive topscore i Championship giver Danske Spil pengene 40 gange igen. Oddssætterne vurdere dog, at der komme en del mål fra danskeren. Derfor er oddsene på Nicklas Bendtner score mere end 8,5 mål i Championsship lige nu på 1,95.

Nicklas Bendtners tilbagevenden til engelsk fodbold sker sandsynligvis ved et møde med hans gamle klub, Arsenal, i pokalturneringen.

- Det kan både blive en drømmestart eller en katastrofe for Bendtner. Hvis han kan komme ind og score et mål mod sine gamle klubkammerater, får han en flyvende start for klubben, siger Peter Emmike, og fortsætter:

-Det kan også ende med en lussing og en ydmygelse af Bendtner. Nottingham Forest har ikke gjort sig bemærket i pokalturneingen i mange år, så det er en svær opgave, men ikke umulig. Vi har sat odds 3,5 på at Nicklas Bendtner score imod Arsenal i pokalkampen, men odds 16 på han mindst 2 mål. Det tror vi mindre på.

Flere nyheder

Det er med hele ti løbsdatoer i ni byer, når femina Kvindeløb i maj og juni i år fejrer 20-års jubilæum, hvor ... Læs mere!

Mejeriforeningen vogter over mælken og har meldt Naturli’ Foods’ dairy free Almond Caffé Latte (iskaffe lavet ... Læs mere!

Ny udstilling på Kunsten viser 150 værker fra perioden, hvor nordisk kunst eksploderede i et orgie af surreali... Læs mere!

400.000 danskere lider af helårsalergi, som ubehandlet kan udvikle sig til astma. Her i den kolde tid risikere... Læs mere!

Rødovre var den første kommune i landet, der indførte borgerdrevne forslag. Det var i første omgang en forsøgs... Læs mere!

Ny onlineplatform formidler privat børnepasning. Som noget nyt skal alle barnepiger være uddannet eller i gang... Læs mere!

At starte en kæmpe brand ville få en i klemme i langt de fleste jobs. Men hos Jack Daniel’s Distillery i Tenne... Læs mere!

Bikubenfonden skærper sit fokus på det sociale område. I dag udkommer fonden med et debatoplæg, der inviterer ... Læs mere!

Gæk, gæk, gæk - mit navn er kodet væk… lav seje binære gækkebreve i påskeferien på Danmarks Tekniske Museum. Læs mere!

Et samarbejde mellem en række kulturinstitutioner på Sydsjælland, Møn, Lolland og Falster skal booste interess... Læs mere!