”Far til fire i solen” er i fuld gang med optagelserne på Gran Canaria, og lørdag fik de besøg af Præsident Antonio Morales Méndez, som overværende optagelserne.

”Far til fire i solen” er i fuld gang med optagelserne på Gran Canaria, og lørdag fik de besøg af Præsident Antonio Morales Méndez, som overværende optagelserne.
Børnene fra Far til fire fotograferet sammen med Gran Canarias præsident Antonio Morales Méndez (yderst til højre) og filmens producenter og instruktør

Sommeren 2018 er reddet, når ”Far til fire i solen” får premiere den 28. juni 2018, men indtil da er det skuespillerne og holdet, der nyder varmen på Gran Canaria og sørger for, at der bliver lavet en sjov og hjertevarm familiefilm, som danskerne kan glæde sig til.

Det danske filmhold arbejder sammen med et spansk hold under den Gran Canariske incentive ordning, hvorfor Præsident Antonio Morales Méndez også havde fået øjnene op for den danske familiefilm og fredag valgte at komme forbi filmsettet for at hilse på skuespillerne ” "Vi er meget glade for at være vært for et så velkendt projekt som dette på Gran Canaria," Far til fire” er den første danske produktion på øen Gran Canaria, der drager fordel af Gran Canariske incentive ordning, og hvor handlingen foregår på Gran Canaria" udtalte Præsident Antonio Morales Méndez.

Henrik Møller-Sørensen og Hans Bülow Ungfelt, der producerer ”Far til fire i solen” var fulde af begejstring og sagde i munden på hinanden ”det er jo fantastisk, at en præsident vælger at besøge et filmset fra Danmark. Vi er meget beærede over besøget – men også meget meget glade for det, vi har fået optaget indtil videre. Vi er sikre på, at det bliver en fantastisk film”.

Om filmen:

Familien er rejst på tiltrængt solferie, hvor den skal stå på fred, afslapning og familiehygge.

Børnene og Onkel Anders vil gerne deltage i hotellets konkurrence om at blive ”årets solfamilie”, men Far har bestemt ikke behov for at bevise noget.

Han skifter dog hurtigt mening, da han ser den overperfekte konkurrerende familie blandt andet bestående af Fars gamle skolekammerat, Bjørn Skov, som igennem hele deres skoletid har været på nakken af Far for hans manglende evner ud i fysisk udfoldelse.

Og det er kun ved børnenes kærlige og opfindsomme indblanding, at det til sidst går op for Far, at familien slet ikke behøver at gøre sig alle disse anstrengelser. De er nemlig gode nok, som de er!

Optagelserne på Gran Canaria startede 6. november og forventes afsluttes 9. december.

Filmen bliver instrueret af Martin Miehe-Renard og har Martin Brygmann som Far, Thomas Bo Larsen som Onkel Anders og børnene Elton Rokahaim Møller, Laura Lavigne Bie-Olsen, Mingus Hellemann Hassing og Coco Hjardemaal i de bærende roller. ”Far til fire i solen” er den anden film med disse bærende roller, og da den første ”Far til Fire på Toppen” havde premiere høstede den solide anmeldelser, og blev ydermere den publikumssucces producenten Henrik Møller-Sørensen havde regnet med. ”Jeg var utrolig glad for at både anmeldere og publikum tog så godt imod filmen” udtaler han.

Fars gamle skolekammerat Bjørn Skov spilles af Peder Thomas Pedersen, hans kone af Maria Erwolter og Farmor Lizzi af Jannie Faurschou.

Henrik Møller-Sørensen og Hans Bülow Ungfelt producerer for ASA Film Production A/S med Nordisk Film som co-producenter og 7Island Film, i samarbejde med TV 2 og med støtte fra DFI under Markedsordningen.

Filmen distribueres af Nordisk Film Biografdistribution.

Flere nyheder

Mejeriforeningen vogter over mælken og har meldt Naturli’ Foods’ dairy free Almond Caffé Latte (iskaffe lavet ... Læs mere!

Ny udstilling på Kunsten viser 150 værker fra perioden, hvor nordisk kunst eksploderede i et orgie af surreali... Læs mere!

400.000 danskere lider af helårsalergi, som ubehandlet kan udvikle sig til astma. Her i den kolde tid risikere... Læs mere!

Nogle af landets mest profilerede kokke samles i år på Als for at deltage i kokkekonkurrencen Årets Vildtret. ... Læs mere!

Ny onlineplatform formidler privat børnepasning. Som noget nyt skal alle barnepiger være uddannet eller i gang... Læs mere!

At starte en kæmpe brand ville få en i klemme i langt de fleste jobs. Men hos Jack Daniel’s Distillery i Tenne... Læs mere!

Bikubenfonden skærper sit fokus på det sociale område. I dag udkommer fonden med et debatoplæg, der inviterer ... Læs mere!

Gæk, gæk, gæk - mit navn er kodet væk… lav seje binære gækkebreve i påskeferien på Danmarks Tekniske Museum. Læs mere!

Et samarbejde mellem en række kulturinstitutioner på Sydsjælland, Møn, Lolland og Falster skal booste interess... Læs mere!

Selv om Universe har lukket ned for vinteren, er der stor aktivitet. Der er nemlig fuld gang i byggeriet af en... Læs mere!