Sony har lanceret en ny flagskibsmodel – RX10 IV – i den anmelderroste Cyber-shot® RX10-serie.

Sony har lanceret en ny flagskibsmodel – RX10 IV – i den anmelderroste Cyber-shot® RX10-serie.
Sony lancerer RX10 IV med verdens hurtigste autofokus

Den nye RX10 IV kombinerer lynhurtig autofokus og 24 fps kontinuerlig optagelse med alsidigt 24-600mm F2.4-F4 zoomobjektiv.

Kameraet har nogle imponerende specs:

- Verdens hurtigstei AF på 0,03ii sekunder, 24 fpsiii kontinuerlig optagelse med fuld AF/AE-sporing
- 315 autofokus-punkter med AF faseregistrering dækker ca. 65 procent af billedfeltet
- ZEISS® Vario-Sonnar T* 24-600mmiv F2.4-F4 zoomobjektiv
- 4K-filmoptagelsev med fuld pixeludlæsninguden pixel-binning

RX10 IV (DSC-RX10M4) er tilgængelig i Danmark fra slutningen af oktober til en vejl. udsalgspris på ca. 15.600 kr.

Flere nyheder

Økosystemet Huawei Mobile Services (HMS) er snart klar til at give danskerne en fuldkommen brugeroplevelse. HM... Læs mere!

Huaweis serviceplatform, Huawei Mobile Services, runder nu 100 millioner aktive brugere. Det kom frem på weeke... Læs mere!

Mobilselskabet Call me har de mest loyale mobilkunder i Danmark for andet år i træk. Det viser årets branchein... Læs mere!

Samsung Galaxy A8 Enterprise Edition er arbejdstelefonen, som kombinerer omfattende og kontinuerlige sikkerhed... Læs mere!

Det danske brand Melissas nyeste ismaskine slår flere af de store kendte, udenlandske mærker som Kitchen Aid o... Læs mere!

Vi har taget et kig på Huaweis nye supertelefon Mate 20 Pro, som for nyligt blev præsenteret i London under st... Læs mere!

Sikring mod tyveri og brand optager danskerne i stor stil, men det kan vise sig at være en dyr fornøjelse, hvi... Læs mere!

Huawei fortsætter sit vækstridt i andet kvartal og overhaler Apple. Med sin rekordhøje globale markedsandel på... Læs mere!

Med den seneste opdatering fra Apple, som bringer Apples multiroom-løsning til markedet, offentliggører Bang &... Læs mere!

De fleste drenge og mange piger har på et tidspunkt drømt om at blive ejer af en af de legendariske Harley-Dav... Læs mere!