Samsung Galaxy A8 Enterprise Edition er arbejdstelefonen, som kombinerer omfattende og kontinuerlige sikkerhedsopdateringer med smidige og sikre konfigureringsløsninger – alt hvad man kan ønske sig i en arbejdstelefon, som stadig har alle smart-funktionerne.

Samsung Galaxy A8 Enterprise Edition er arbejdstelefonen, som kombinerer omfattende og kontinuerlige sikkerhedsopdateringer med smidige og sikre konfigureringsløsninger – alt hvad man kan ønske sig i en arbejdstelefon, som stadig har alle smart-funktionerne.
Samsung Galaxy A8 Enterprise Edition har, udover sikker og fleksibel enhedshåndtering, alt hvad du har brug for i en arbejdstelefon

Nu introducerer Samsung en tilpasset version af Galaxy A8, kaldet Enterprise Edition. Ifølge Frost & Sullivans " The Smartphone Productivity Effect" er de tre største udfordringer for mobilprodukter i virksomheder: datasikkerhed, virus og tyveri af følsomme oplysninger. Sikkerhed, tilpasning og håndterbarhed samt integrering i it-infrastrukturer er fortsat vigtige udfordringer for mobile forretningsenheder. Derfor er Galaxy A8 Enterprise Edition skræddersyet til behovet for høj sikkerhed og enhedsstyring gennem fire års kontinuerlige sikkerhedsopdateringer, Knox Configure samt E-FOTA på MDM.

-Vi ser, at datasikkerhed er det vigtigste, når virksomheder vælger løsninger til mobilenheder. Med Galaxy A8 Enterprise Edition tilbyder vi kunderne førsteklasses support og sikkerhed gennem Samsung Knox. Vi er også stolte af at kunne tilbyde det sikkerhedssystem, som fik flest "Strong Ratings", da Gartner sammenlignede mobil sikkerhedsplatforme for 2018, siger Christian Kyllerman, Nordic Product Manager for Mobil B2B på Samsung.

Samsung Knox til Galaxy A8 Enterprise Edition sikrer virksomhedens data gennem fire års kontinuerlige og omfattende sikkerhedsopdateringer samt de seneste softwareopdateringer til Samsung Knox. Avanceret biometri sikrer desuden hurtig og sikker adgang via fingeraftrykssensor og ansigtsgenkendelse. Som erhvervskunde får du også adgang til en dedikeret support.

Avanceret tilpasning via skyen

Med skybaseret Knox Configure er det muligt at tilpasse en større mængde enheder til enhedernes applikationsområder, f.eks. via profiler med indstillinger, begrænsninger, apps eller andre indstillinger. De konfigurerede enheder vil automatisk, når de startes, downloade konfigurationen ved hjælp af WiFi eller mobildata.

Galaxy A8 Enterprise Edition understøttes også af en række udbydere af mobil enhedsadministrationen (MDM) og kan integreres problemfrit i virksomhedens eksisterende infrastruktur, der hurtigt og nemt kan holde styr på alle arbejdsenheder.

Samsung E-FOTA (Enterprise Firmware-Over-The-Air) er en forretningsløsning, der gør det nemt for it-administratorer at styre softwaren på Samsungs mobilenheder for at maksimere omkostningseffektiviteten. Løsningen sørger for, at de seneste sikkerhedsopdateringer distribueres til alle enheder i henhold til planlægning og testopdateringer før implementering, hvilket sikrer kompatibilitet mellem apps og nye versioner af operativsystemer.

Smarte funktioner til en god arbejdstelefon

Samsung Galaxy A8 Enterprise Edition har, udover sikker og fleksibel enhedshåndtering, alt hvad du har brug for i en arbejdstelefon - en 5,6’’ stor Infinity-skærm, et lysfølsomt kamera til lavt lys, vand og støvbestandighed (IP68) samt indbygget 32GB hukommelse med plads til microSD til lagring og flytning af filer. Dual Sim gør det desuden muligt at tilføje både et privat og et virksomheds SIM-kort, som kan være aktive samtidigt uden brug af to telefoner.

Flere nyheder

Økosystemet Huawei Mobile Services (HMS) er snart klar til at give danskerne en fuldkommen brugeroplevelse. HM... Læs mere!

Huaweis serviceplatform, Huawei Mobile Services, runder nu 100 millioner aktive brugere. Det kom frem på weeke... Læs mere!

Mobilselskabet Call me har de mest loyale mobilkunder i Danmark for andet år i træk. Det viser årets branchein... Læs mere!

Det danske brand Melissas nyeste ismaskine slår flere af de store kendte, udenlandske mærker som Kitchen Aid o... Læs mere!

Vi har taget et kig på Huaweis nye supertelefon Mate 20 Pro, som for nyligt blev præsenteret i London under st... Læs mere!

Sikring mod tyveri og brand optager danskerne i stor stil, men det kan vise sig at være en dyr fornøjelse, hvi... Læs mere!

Huawei fortsætter sit vækstridt i andet kvartal og overhaler Apple. Med sin rekordhøje globale markedsandel på... Læs mere!

Med den seneste opdatering fra Apple, som bringer Apples multiroom-løsning til markedet, offentliggører Bang &... Læs mere!

De fleste drenge og mange piger har på et tidspunkt drømt om at blive ejer af en af de legendariske Harley-Dav... Læs mere!

Tiden, hvor lyd- og video-udstyr skal installeres med hver deres netværk, er ved at være ovre. Fremtidens AV-l... Læs mere!