Efter den ikoniske espressomaskine præsenterer Smeg nu et nyt produkt for at tilfredsstille alle smagsoplevelserne derude: kaffemaskinen DCF01.

Efter den ikoniske espressomaskine præsenterer Smeg nu et nyt produkt for at tilfredsstille alle smagsoplevelserne derude: kaffemaskinen DCF01.
Smegs nye kaffemaskine giver dig mulighed for at forkæle dig selv med lidt luksus hver dag.

Udseendemæssigt er denne nyhed et ægte stilobjekt, der er i tråd med de andre produkter i Smegs retro serie. Produktet er også en teknisk innovation, der garanterer ultimativ ydeevne for en unik og personlig kaffe smag.

En god kop friskbrygget kaffe, nydes langsomt og er ofte forbundet med en velfortjent pause: På arbejdet i løbet af dagen med koppen på skrivebordet og lige så god at nyde med din morgenmad eller frokost. En kop kaffe er simpelthen den perfekte følgesvend, på livets vej..

Smegs nye kaffemaskine giver dig mulighed for at forkæle dig selv med lidt luksus hver dag. Ved at brygge frisk lækker aromatisk kaffe med rig smag, hvor du har mulighed for at vælge den aroma intensitet du foretrækker. Kaffemaskinen kan derfor tilfredsstille både den mest følsomme gane og den, der søger den mere intense smag.

Kombinationen af højtydende og unikt design gør kaffemaskinen til et stilikon på køkkenbordet, mens det ikke går på kompromis med funktion og teknologi. Maskinen er udstyret med en aromaindstillingsknap og et digitalt LED display og ur / timer med Auto Start-funktion. Disse funktioner gør det muligt at tilpasse kaffemaskinen efter brugerens krav og præferencer.

Ved hjælp af '4 Cups' -funktionen kan du bestemme, om du vil nyde din kaffe alene eller i selskab. Kaffemaskinen er også udstyret med en glasbeholder, der holder op til 10 kopper kaffe varme ved optimal temperatur med Keep Warm-funktionen. Dette giver dig mulighed for at nyde en kop kaffe, selv efter du har forberedt det.

Det er disse funktioner, der kan imødekomme behovene hos den moderne forbruger, hvor både funktion og design er afgørende. I ægte Smeg stil!

Kaffemaskinen er tilgængelig hos udvalgte forhandlere samt hos Smeg Concept Store Copenhagen.

Flere nyheder

Det danske brand Melissas nyeste ismaskine slår flere af de store kendte, udenlandske mærker som Kitchen Aid o... Læs mere!

Vi har taget et kig på Huaweis nye supertelefon Mate 20 Pro, som for nyligt blev præsenteret i London under st... Læs mere!

Sikring mod tyveri og brand optager danskerne i stor stil, men det kan vise sig at være en dyr fornøjelse, hvi... Læs mere!

Tiden, hvor lyd- og video-udstyr skal installeres med hver deres netværk, er ved at være ovre. Fremtidens AV-l... Læs mere!

Barren er sat højt for den nyeste tablet fra Huawei, MediaPad M5, der netop er præsenteret på Mobile World Con... Læs mere!

I vinterferieugerne pakker mange danskere skitøjet og tager nordpå eller mod alperne for at nyde en uge i snee... Læs mere!

Nu lancerer Samsung en potentiel løsning – den digitale hypnosetjeneste Unspoil Me, som giver dig mulighed for... Læs mere!

Telia har gennem flere år spurgt danskerne om, hvor gammelt deres yngste barn var, da han eller hun fik sin fø... Læs mere!

Livet er for kort til dårlig kaffe. Caféerne har ikke længere eneret på at brygge den bedste kaffe: Sage the O... Læs mere!

Undgå at blive offer for spionage hvis dit webcam bliver hacket. Årets mandelgave giver ekstra sikkerhed til m... Læs mere!