Efter den ikoniske espressomaskine præsenterer Smeg nu et nyt produkt for at tilfredsstille alle smagsoplevelserne derude: kaffemaskinen DCF01.

Efter den ikoniske espressomaskine præsenterer Smeg nu et nyt produkt for at tilfredsstille alle smagsoplevelserne derude: kaffemaskinen DCF01.
Smegs nye kaffemaskine giver dig mulighed for at forkæle dig selv med lidt luksus hver dag.

Udseendemæssigt er denne nyhed et ægte stilobjekt, der er i tråd med de andre produkter i Smegs retro serie. Produktet er også en teknisk innovation, der garanterer ultimativ ydeevne for en unik og personlig kaffe smag.

En god kop friskbrygget kaffe, nydes langsomt og er ofte forbundet med en velfortjent pause: På arbejdet i løbet af dagen med koppen på skrivebordet og lige så god at nyde med din morgenmad eller frokost. En kop kaffe er simpelthen den perfekte følgesvend, på livets vej..

Smegs nye kaffemaskine giver dig mulighed for at forkæle dig selv med lidt luksus hver dag. Ved at brygge frisk lækker aromatisk kaffe med rig smag, hvor du har mulighed for at vælge den aroma intensitet du foretrækker. Kaffemaskinen kan derfor tilfredsstille både den mest følsomme gane og den, der søger den mere intense smag.

Kombinationen af højtydende og unikt design gør kaffemaskinen til et stilikon på køkkenbordet, mens det ikke går på kompromis med funktion og teknologi. Maskinen er udstyret med en aromaindstillingsknap og et digitalt LED display og ur / timer med Auto Start-funktion. Disse funktioner gør det muligt at tilpasse kaffemaskinen efter brugerens krav og præferencer.

Ved hjælp af '4 Cups' -funktionen kan du bestemme, om du vil nyde din kaffe alene eller i selskab. Kaffemaskinen er også udstyret med en glasbeholder, der holder op til 10 kopper kaffe varme ved optimal temperatur med Keep Warm-funktionen. Dette giver dig mulighed for at nyde en kop kaffe, selv efter du har forberedt det.

Det er disse funktioner, der kan imødekomme behovene hos den moderne forbruger, hvor både funktion og design er afgørende. I ægte Smeg stil!

Kaffemaskinen er tilgængelig hos udvalgte forhandlere samt hos Smeg Concept Store Copenhagen.

Flere nyheder

Økosystemet Huawei Mobile Services (HMS) er snart klar til at give danskerne en fuldkommen brugeroplevelse. HM... Læs mere!

Huaweis serviceplatform, Huawei Mobile Services, runder nu 100 millioner aktive brugere. Det kom frem på weeke... Læs mere!

Mobilselskabet Call me har de mest loyale mobilkunder i Danmark for andet år i træk. Det viser årets branchein... Læs mere!

Samsung Galaxy A8 Enterprise Edition er arbejdstelefonen, som kombinerer omfattende og kontinuerlige sikkerhed... Læs mere!

Det danske brand Melissas nyeste ismaskine slår flere af de store kendte, udenlandske mærker som Kitchen Aid o... Læs mere!

Vi har taget et kig på Huaweis nye supertelefon Mate 20 Pro, som for nyligt blev præsenteret i London under st... Læs mere!

Sikring mod tyveri og brand optager danskerne i stor stil, men det kan vise sig at være en dyr fornøjelse, hvi... Læs mere!

Huawei fortsætter sit vækstridt i andet kvartal og overhaler Apple. Med sin rekordhøje globale markedsandel på... Læs mere!

Med den seneste opdatering fra Apple, som bringer Apples multiroom-løsning til markedet, offentliggører Bang &... Læs mere!

De fleste drenge og mange piger har på et tidspunkt drømt om at blive ejer af en af de legendariske Harley-Dav... Læs mere!