Tv- og bredbåndsleverandøren Stofa flytter nu sit hovedsæde til Aarhus. Det sker for at komme tættere på den store digitale talentmasse, som hvert år udklækkes i Aarhus.

Tv- og bredbåndsleverandøren Stofa flytter nu sit hovedsæde til Aarhus. Det sker for at komme tættere på den store digitale talentmasse, som hvert år udklækkes i Aarhus.
Alle Stofas medarbejdere er blevet tilbudt at flytte med til Aarhus, og Stofas direktør Ole Fruekilde har en klar forventning om, at stort set alle siger ja tak til dette.

SE-ejede Stofa vil fra foråret 2017 samle ca. 400 af sine medarbejdere i et nyt hovedsæde i Aarhus. Det sker i erkendelse af, at tiltrækning af nye digitale kompetencer bliver helt afgørende for fuldførelsen af Stofas vækststrategi:

- Det er helt afgørende, at vi fortsat formår at genopfinde os selv, og derfor er tiltrækning af digitale talenter et must for vores førerposition inden for TV og bredbåndsløsninger. Det kan vi bedre i Aarhus, hvor de nye talenter udklækkes, forklarer Stofas direktør Ole Fruekilde og fortsætter: - Samtidig ser vi en lang række fordele ved at samle mange af vores medarbejdere. Vi har været på en fantastisk rejse de seneste år og er vokset betydeligt på både medarbejder- og kundesiden, og nu tager vi hul på et nyt kapitel i Stofas historie.

Alle Stofas medarbejdere er blevet tilbudt at flytte med til Aarhus, og Ole Fruekilde har en klar forventning om, at stort set alle siger ja tak til dette. Udover Stofas medarbejdere vil flere aktiviteter fra ejervirksomheden SE også blive samlet på den nye lokation:

- SE er historisk en jysk virksomhed, og det giver mening at samle flere aktiviteter i den jyske hovedstad, hvor vi allerede har en lokation nord for byen. Det lukker vi nu ned og flytter også disse aktiviteter til Slet Parkvej, uddyber direktør i SE, Niels Duedahl. Stofa har været i energiselskabet SE’s ejerskab siden 2013.

- Aarhus er i rivende udvikling, og det samme er SE og vores digitale forretningsenhed, Stofa. Med endnu flere kræfter samlet ét sted vil vi etablere en slagkraftig lokation, som kan skabe synergi på tværs af afdelinger, og som kan drive den digitale udvikling af vores produkter.

Stofas nye hovedsæde bliver i Bestsellers tidligere hovedkvarter på Slet Parkvej i Aarhus Syd. Her vil 7.500 kvadratmeter fra foråret 2017 blive hjem for afdelinger fra hele Stofa-organisationen, herunder bl.a. Kundeservice, Salg, Marketing, Produkt- og forretningsudvikling, Drift og beredskab samt Stofas ledelse.

Flere nyheder

Det er 30 år siden Kirsten og Jesper Rungholm lettede med deres første fly. I dag råder de over 22 fly og har ... Læs mere!

Næsten hver tredje dansker, der skifter arbejdsgiver, angiver dårlig ledelse som årsag. Det viser en ny unders... Læs mere!

2018 bragte historisk høj omsætning til Small Danish Hotels. Online oprustning og nye kundefordele har holdt d... Læs mere!

Formand for Træsektionen i Dansk Byggeri, Niels Moestrup, fylder tirsdag 50 år. Stolthed om det gode håndværk ... Læs mere!

En delegation fra Aarhus Vand rejser i næste uge til byen Udaipur i den indiske delstat Rajasthan som led i en... Læs mere!

Enorm jobskabelse viser, at al snak om recession i USA er malplaceret. Læs mere!

Udviklingsminister Ulla Tørnæs har i november besøgt hoenix Design Aid A/S. Her hørte hun blandt andet om, hvo... Læs mere!

Mange virksomheder skilter med gratis ydelser på nettet. Men er det for godt til at være sandt? Der skal trods... Læs mere!

En klar strategi, dyb specialisering, fantastisk sammenhold og kompetenceudvikling i verdensklasse gør Elbek &... Læs mere!

Hansen & Nielsen i Næstved sætter øget fokus på deres aktiviteter inden for el-installation og designbelysning... Læs mere!