Niclas Mårtensson er udpeget som ny adm. direktør i verdens største færgerederi, Stena Line. Den tidligere adm. direktør Carl-Johan Hagman fortsætter som bestyrelsesformand.

Niclas Mårtensson er udpeget som ny adm. direktør i verdens største færgerederi, Stena Line. Den tidligere adm. direktør Carl-Johan Hagman fortsætter som bestyrelsesformand.
Niclas Mårtensson er indsat som ny adm. direktør i Stena Line.

Niclas Mårtensson har mere end 10 års erfaring med tunge ledelsesstillinger i Stena Line. Blandt andet har han bestridt poster som Route Manager i Tyskland og Polen, som driftsdirektør og senest som vicedirektør.

“Udnævnelsen af Niclas Mårtensson er et naturligt skridt i vores udvikling. Vi er derfor meget tilfredse med internt at have rekrutteret en ny adm. direktør, som har alle forudsætninger for at realisere vores strategi,” siger Carl-Johan Hagman.

Niclas Mårtensson tiltræder pr. dags dato som adm. direktør i Stena Line, mens Carl-Johan Hagman vender tilbage til sit virke som bestyrelsesformand i Stena Line, ligesom han forbliver i rollen som Head of Shipping i Stena AB.

“Jeg ser stort frem til at varetage denne meget spændende stilling med fokus på vores kunder og vores vision om at skabe en bæredygtig og fuldt digitaliseret virksomhed. Behovet for transport af både gods og passagerer fortsætter med at vokse, og via vores solide europæiske færgenetværk står Stena Line stærkt i forhold til at møde efterspørgslen på bæredygtig vis,” siger Niclas Mårtensson.

Flere nyheder

For at hjælpe kunderne endnu mere effektivt med deres leadgenerering har Serio Verify ansat to kvantefysikere,... Læs mere!

Aalborg Portland udskifter to udtjente skibe med tre spritnye, specialbyggede fragtskibe, der skal distribuere... Læs mere!

Nyudnævnte adm. direktør for PropTech Denmark-netværket, Nadim Stub, skal især styrke innovationen og brugen a... Læs mere!

Det er 30 år siden Kirsten og Jesper Rungholm lettede med deres første fly. I dag råder de over 22 fly og har ... Læs mere!

2018 bragte historisk høj omsætning til Small Danish Hotels. Online oprustning og nye kundefordele har holdt d... Læs mere!

Formand for Træsektionen i Dansk Byggeri, Niels Moestrup, fylder tirsdag 50 år. Stolthed om det gode håndværk ... Læs mere!

Det er ikke et spørgsmål om hvis, det er et spørgsmål om når. Og beslutningen om et ejerskifte skal tages i go... Læs mere!

En delegation fra Aarhus Vand rejser i næste uge til byen Udaipur i den indiske delstat Rajasthan som led i en... Læs mere!

Enorm jobskabelse viser, at al snak om recession i USA er malplaceret. Læs mere!

Mange virksomheder skilter med gratis ydelser på nettet. Men er det for godt til at være sandt? Der skal trods... Læs mere!