Niclas Mårtensson er udpeget som ny adm. direktør i verdens største færgerederi, Stena Line. Den tidligere adm. direktør Carl-Johan Hagman fortsætter som bestyrelsesformand.

Niclas Mårtensson er udpeget som ny adm. direktør i verdens største færgerederi, Stena Line. Den tidligere adm. direktør Carl-Johan Hagman fortsætter som bestyrelsesformand.
Niclas Mårtensson er indsat som ny adm. direktør i Stena Line.

Niclas Mårtensson har mere end 10 års erfaring med tunge ledelsesstillinger i Stena Line. Blandt andet har han bestridt poster som Route Manager i Tyskland og Polen, som driftsdirektør og senest som vicedirektør.

“Udnævnelsen af Niclas Mårtensson er et naturligt skridt i vores udvikling. Vi er derfor meget tilfredse med internt at have rekrutteret en ny adm. direktør, som har alle forudsætninger for at realisere vores strategi,” siger Carl-Johan Hagman.

Niclas Mårtensson tiltræder pr. dags dato som adm. direktør i Stena Line, mens Carl-Johan Hagman vender tilbage til sit virke som bestyrelsesformand i Stena Line, ligesom han forbliver i rollen som Head of Shipping i Stena AB.

“Jeg ser stort frem til at varetage denne meget spændende stilling med fokus på vores kunder og vores vision om at skabe en bæredygtig og fuldt digitaliseret virksomhed. Behovet for transport af både gods og passagerer fortsætter med at vokse, og via vores solide europæiske færgenetværk står Stena Line stærkt i forhold til at møde efterspørgslen på bæredygtig vis,” siger Niclas Mårtensson.

Flere nyheder

Det er ikke et spørgsmål om hvis, det er et spørgsmål om når. Og beslutningen om et ejerskifte skal tages i go... Læs mere!

En delegation fra Aarhus Vand rejser i næste uge til byen Udaipur i den indiske delstat Rajasthan som led i en... Læs mere!

Enorm jobskabelse viser, at al snak om recession i USA er malplaceret. Læs mere!

Udviklingsminister Ulla Tørnæs har i november besøgt hoenix Design Aid A/S. Her hørte hun blandt andet om, hvo... Læs mere!

En klar strategi, dyb specialisering, fantastisk sammenhold og kompetenceudvikling i verdensklasse gør Elbek &... Læs mere!

Der stilles særlige krav og høj kvalitetsstyring til rengøring og adfærd i renrumsmiljøer. Virksomheden Coor, ... Læs mere!

Hansen & Nielsen i Næstved sætter øget fokus på deres aktiviteter inden for el-installation og designbelysning... Læs mere!

Efter 17 år i Deloitte og knap to år i VP Security skifter Kim Bjørn Christensen nu til en af nordens vækstkom... Læs mere!

Den ikoniske iværksætter indtager scenen, når den førende internationale business event og konference for forr... Læs mere!

Ny dansk virksomhed vil løse den hyppigste årsag til konkurser blandt virksomheder i EU. Læs mere!