Udviklingsminister Ulla Tørnæs har i november besøgt hoenix Design Aid A/S. Her hørte hun blandt andet om, hvordan Phoenix Design knækkede koden til at samarbejde med FN ved at fokusere på netværk, miljø, kvalitet og bæredygtighedsprincippet.

Udviklingsminister Ulla Tørnæs har i november besøgt hoenix Design Aid A/S. Her hørte hun blandt andet om, hvordan Phoenix Design knækkede koden til at samarbejde med FN ved at fokusere på netværk, miljø, kvalitet og bæredygtighedsprincippet.
Mødedeltagerne med Udviklingsminister og CEO Dennis Nielsen i front.

Da udviklingsminister Ulla Tørnæs mandag d. 12. november besøgte Phoenix Design Aid A/S, var det med Randersambassadør og CEO Dennis Lundø Nielsen som vært. Mødet handlede om virksomhedens arbejde med bæredygtighed, kvalitet og udvikling og samtidig fortaltes historien om, hvordan en randrusiansk SMV med en helt særlig forretningsmodel har fået succes med at eksportere til FN globalt – en historie, udviklingsministeren selv havde udtrykt ønske om at høre i håb om at hente inspiration og viden til arbejdet med at få flere danske virksomheder til at byde ind på FN-opgaver.

Dyb respekt fra inspireret minister

Ministeren blev bedt om at sætte ord på det mest fascinerende ved virksomheden og svarede kort: ”Det hele”, før hun begrundede yderligere ”man kan ikke andet end have dyb respekt for det arbejde, de gør. Dels er det jo mangeartede produkter, de leverer til de forskellige organisationer, og så er der tale om produkter i meget høj kvalitet.” Ulla Tørnæs fortsatte: ”Samtidig lægges der jo i alt, hvad man gør, vægt på bæredygtighed, social ansvarlighed og klimavenlighed. Jeg er dybt imponeret over, hvor gennemtænkt hver eneste detalje i kæden fra idé over udvikling til færdigt produkt. Det er meget inspirerende, og jeg håber, jeg kan bringe inspirationen herfra med ud til andre virksomheder.”

Tanken fra Phoenix Design Aid var netop også at inspirere ved at forklare, hvordan virksomheden har opnået succes med sin forretningsmodel, der, ud over at levere grafiske løsninger, også skaber lokale arbejdspladser og spreder dansk know-how. Netop at drive virksomheden fra sin egen lokale hjemmebane i Randers lægger CEO Dennis Lundø Nielsen meget nært i kraft af rollen som Randersambassadør, og han glæder sig over besøget: ”Jeg er utrolig stolt over, at udviklingsministeren havde lyst til at komme på besøg hos os i Randers. Det betyder også meget for mig at sætte Randers på verdenskortet som et sted, hvor international virksomhedsdrift og eksport er muligt”, siger han.

Fingeren på pulsen og konstant udvikling

Phoenix Design Aid A/S er en international design- og kommunikationsvirksomhed med ekspertise i grafisk design og digitale løsninger. Med hovedsæde i Randers og globalt placerede datterselskaber og kontorer i hhv. Nairobi, Panama, New York, København, Ankara, Beirut og Geneve lægger virksomheden særlig vægt på at servicere internationale og mellemstatslige organisationer, herunder FN og EU-agenturer, NGO'er og offentlige myndigheder. Samtlige projekter udføres i overensstemmelse med internationalt anerkendte principper for samfundsansvar og FN-krav, samtidig med, at der arbejdes for at reducere den miljømæssige påvirkning og udbrede kendskab til bæredygtighed og FNs 17 verdensmål.

I kommunikationsbranchen ændres kundernes behov konstant, og derfor har Phoenix Design Aid et naturligt fokus på udvikling. Der er sket en kæmpe forandring i virksomhedens produktportefølje fra grundlæggelsen i 1998, hvor der primært blev solgt print- og tryksager til i dag, hvor kunderne i højere grad efterspørger digitale løsninger såsom hjemmesider og apps. Denne markedstransformation illustrerede Phoenix Design Aid under besøget ved hjælp af en fysisk tidslinje, hvis røde tråd var fokus på miljø, kvalitet, samfundsansvar og bæredygtighed.

Flere nyheder

PropTech Denmark har indgået samarbejde med landets største realkreditinstitut. Totalkredit træder ind i besty... Læs mere!

For at hjælpe kunderne endnu mere effektivt med deres leadgenerering har Serio Verify ansat to kvantefysikere,... Læs mere!

Aalborg Portland udskifter to udtjente skibe med tre spritnye, specialbyggede fragtskibe, der skal distribuere... Læs mere!

Nyudnævnte adm. direktør for PropTech Denmark-netværket, Nadim Stub, skal især styrke innovationen og brugen a... Læs mere!

Næsten hver tredje dansker, der skifter arbejdsgiver, angiver dårlig ledelse som årsag. Det viser en ny unders... Læs mere!

2018 bragte historisk høj omsætning til Small Danish Hotels. Online oprustning og nye kundefordele har holdt d... Læs mere!

Formand for Træsektionen i Dansk Byggeri, Niels Moestrup, fylder tirsdag 50 år. Stolthed om det gode håndværk ... Læs mere!

Det er ikke et spørgsmål om hvis, det er et spørgsmål om når. Og beslutningen om et ejerskifte skal tages i go... Læs mere!

En delegation fra Aarhus Vand rejser i næste uge til byen Udaipur i den indiske delstat Rajasthan som led i en... Læs mere!

Mange virksomheder skilter med gratis ydelser på nettet. Men er det for godt til at være sandt? Der skal trods... Læs mere!