Mangor & Nagel, som er et af Danmarks store arkitektfirmaer og står bag flere markante kvalitetsprojekter gennem de sidste år, udvider nu sin bestyrelse med den succesrige reklamemand Jacob Hastedt.

Mangor & Nagel, som er et af Danmarks store arkitektfirmaer og står bag flere markante kvalitetsprojekter gennem de sidste år, udvider nu sin bestyrelse med den succesrige reklamemand Jacob Hastedt.
Med Jacob Hastedts indtræden i bestyrelsen, bliver Mangor & Nagels positive udvikling yderligere styrket.

”Jeg glæder mig til at træde ind i bestyrelsen hos Mangor & Nagel, og bruge min brede erfaring fra mere end 25 år i reklamebranchen i ind-og udland ” siger Jacob Hastedt, der i dag er arbejdende bestyrelsesformand og medejer hos reklamebureauet Bates Y&R.

Med Jacob Hastedts indtræden i bestyrelsen, bliver Mangor & Nagels positive udvikling yderligere styrket. I 2015 blev adm. direktør Bente Andersen ansat og i begyndelsen af 2016 fik firmaet en ny direktion. Udvidelsen af bestyrelsen med Jacob Hastedt, som er en kompetent og innovativ profil, er en naturlig videreudvikling for virksomheden.

Erfaringer fra reklamebranchen er en styrke
Den forretningsførelse og dynamik, der kendetegner reklamebranchen, er bare nogle af de mange paralleller og ligheder, der er mellem reklame- og arkitektbranchen. Der er ingen tvivl om, at Jacob Hastedts kompetencer vil være en styrke i bestyrelsesarbejdet fremadrettet. Jacob Hastedt har været beskæftiget i reklamebranchen i stort set hele sit liv og han har drevet og udviklet Bates, som er et af Danmarks og mest succesfulde reklamebureauer i en periode over 16 år siden 1998.

Karsten Nagel, partner i Mangor & Nagel og medlem af bestyrelsen, siger: ”Vi glæder os til samarbejdet med Jacob, hans viden om især branding er kæmpestor.”

Bestyrelsen udgøres nu af Karsten Nagel, Torben Nagel, Jacob Hastedt og Jørn Martin Bank, formand for bestyrelsen.

Flere nyheder

Det er 30 år siden Kirsten og Jesper Rungholm lettede med deres første fly. I dag råder de over 22 fly og har ... Læs mere!

Næsten hver tredje dansker, der skifter arbejdsgiver, angiver dårlig ledelse som årsag. Det viser en ny unders... Læs mere!

2018 bragte historisk høj omsætning til Small Danish Hotels. Online oprustning og nye kundefordele har holdt d... Læs mere!

Formand for Træsektionen i Dansk Byggeri, Niels Moestrup, fylder tirsdag 50 år. Stolthed om det gode håndværk ... Læs mere!

En delegation fra Aarhus Vand rejser i næste uge til byen Udaipur i den indiske delstat Rajasthan som led i en... Læs mere!

Enorm jobskabelse viser, at al snak om recession i USA er malplaceret. Læs mere!

Udviklingsminister Ulla Tørnæs har i november besøgt hoenix Design Aid A/S. Her hørte hun blandt andet om, hvo... Læs mere!

Mange virksomheder skilter med gratis ydelser på nettet. Men er det for godt til at være sandt? Der skal trods... Læs mere!

En klar strategi, dyb specialisering, fantastisk sammenhold og kompetenceudvikling i verdensklasse gør Elbek &... Læs mere!

Hansen & Nielsen i Næstved sætter øget fokus på deres aktiviteter inden for el-installation og designbelysning... Læs mere!