Mangor & Nagel, som er et af Danmarks store arkitektfirmaer og står bag flere markante kvalitetsprojekter gennem de sidste år, udvider nu sin bestyrelse med den succesrige reklamemand Jacob Hastedt.

Mangor & Nagel, som er et af Danmarks store arkitektfirmaer og står bag flere markante kvalitetsprojekter gennem de sidste år, udvider nu sin bestyrelse med den succesrige reklamemand Jacob Hastedt.
Med Jacob Hastedts indtræden i bestyrelsen, bliver Mangor & Nagels positive udvikling yderligere styrket.

”Jeg glæder mig til at træde ind i bestyrelsen hos Mangor & Nagel, og bruge min brede erfaring fra mere end 25 år i reklamebranchen i ind-og udland ” siger Jacob Hastedt, der i dag er arbejdende bestyrelsesformand og medejer hos reklamebureauet Bates Y&R.

Med Jacob Hastedts indtræden i bestyrelsen, bliver Mangor & Nagels positive udvikling yderligere styrket. I 2015 blev adm. direktør Bente Andersen ansat og i begyndelsen af 2016 fik firmaet en ny direktion. Udvidelsen af bestyrelsen med Jacob Hastedt, som er en kompetent og innovativ profil, er en naturlig videreudvikling for virksomheden.

Erfaringer fra reklamebranchen er en styrke
Den forretningsførelse og dynamik, der kendetegner reklamebranchen, er bare nogle af de mange paralleller og ligheder, der er mellem reklame- og arkitektbranchen. Der er ingen tvivl om, at Jacob Hastedts kompetencer vil være en styrke i bestyrelsesarbejdet fremadrettet. Jacob Hastedt har været beskæftiget i reklamebranchen i stort set hele sit liv og han har drevet og udviklet Bates, som er et af Danmarks og mest succesfulde reklamebureauer i en periode over 16 år siden 1998.

Karsten Nagel, partner i Mangor & Nagel og medlem af bestyrelsen, siger: ”Vi glæder os til samarbejdet med Jacob, hans viden om især branding er kæmpestor.”

Bestyrelsen udgøres nu af Karsten Nagel, Torben Nagel, Jacob Hastedt og Jørn Martin Bank, formand for bestyrelsen.

Flere nyheder

Det er ikke et spørgsmål om hvis, det er et spørgsmål om når. Og beslutningen om et ejerskifte skal tages i go... Læs mere!

En delegation fra Aarhus Vand rejser i næste uge til byen Udaipur i den indiske delstat Rajasthan som led i en... Læs mere!

Enorm jobskabelse viser, at al snak om recession i USA er malplaceret. Læs mere!

Udviklingsminister Ulla Tørnæs har i november besøgt hoenix Design Aid A/S. Her hørte hun blandt andet om, hvo... Læs mere!

En klar strategi, dyb specialisering, fantastisk sammenhold og kompetenceudvikling i verdensklasse gør Elbek &... Læs mere!

Der stilles særlige krav og høj kvalitetsstyring til rengøring og adfærd i renrumsmiljøer. Virksomheden Coor, ... Læs mere!

Hansen & Nielsen i Næstved sætter øget fokus på deres aktiviteter inden for el-installation og designbelysning... Læs mere!

Efter 17 år i Deloitte og knap to år i VP Security skifter Kim Bjørn Christensen nu til en af nordens vækstkom... Læs mere!

Den ikoniske iværksætter indtager scenen, når den førende internationale business event og konference for forr... Læs mere!

Ny dansk virksomhed vil løse den hyppigste årsag til konkurser blandt virksomheder i EU. Læs mere!