Boligejerne tager nu et nyt, stort skridt på vejen til at sikre boligejerne gode vilkår. Boligejerne - interesseorganisationen for boligejere i Danmark - kan nu med stor glæde fortælle om vores samarbejde med Købstædernes Forsikring og Andelskassen.

Boligejerne tager nu et nyt, stort skridt på vejen til at sikre boligejerne gode vilkår. Boligejerne - interesseorganisationen for boligejere i Danmark - kan nu med stor glæde fortælle om vores samarbejde med Købstædernes Forsikring og Andelskassen.
"Samarbejdet de tre parter imellem er et stort skridt i den rigtige retning", siger formand for Boligejerne Kim Juhlin.

Samarbejdet betyder, at medlemmerne får adgang til gode og solide produkter såvel inden for forsikring som bank og finasiering. "For Boligejerne er det meget vigtigt, at vores medlemmer sikres en god rådgivning, der sker på et ordentligt grundlag og med tid og indsigt i den enkelte boligejers vilkår og behov. Det skaber tryghed for den enkelte - og det har vi sikret ved denne aftale", fortsætter Kim Juhlin

Med disse helt grundlæggende og vigtige forudsætninger for at have en god og sikker hverdag for vores medlemmer fortsætter vi nu arbejdet med at tilknytte andre partnere, eksempelvis inden for sikring/alarm, håndværkere, serviceabonnementer, skadesservice og meget andet.

"Vi har lagt stor vægt på at finde de helt rigtige samarbejdspartnere, og her er vi foreløbig godt i mål", udtaler Kim Juhlin. Købstædernes Forsikring er et kundeejet selskab og siger om sig selv: "Købstædernes Forsikring er sat i verden for at sikre et friere og mere ubekymret liv for danskere og danske virksomheder". Andelskassens slogan er: "Sammen kan vi mere", dette slogan fortæller, hvad Andelskassen gerne vil gøre for sine kunder og det lokalsamfund, som man er del af.

Nærhed, tryghed og god rådgivning er værdier, som alle tre parter deler, og samarbejdet betyder, at der på sigt kan komme helt nye produkter. Produkter der kan sikre en endnu bedre og tryggere hverdag.

En analyse udført af Boligejerne viser, at rigtig mange boligejere er bekymret for tilstedeværelsen af skimmelsvamp. Så et særligt tilbud lyder kontingent for et helt år kr. 195 inklusiv to testsæt for skimmelsvamp.

Interesseorganisationen Boligejerne arbejder for generelt at forbedre vilkårene for boligejere i Danmark, herunder at sikre at ingen bliver beskattet ud af egen bolig samt for en omlægning af boligskatten, og vi ønsker at sikre boligejerne den stærke stemme i den offentlige debat, som vi bør have i kraft af, hvor mange vi er.

"2017 var året, hvor Boligejerne blev stiftet og godt modtaget - 2018 bliver året, hvor vi ser frem til at kunne hjælpe endnu flere boligejere med rådgivning og adgang til gode produkter og aftaler", siger Kim Juhlin afslutningsvis.

 
Flere nyheder

Bæredygtighed er andet og mere end et modefænomen i byggeriet af nye boliger. Læs mere!

På renoveringen af Lundevænget i København gav mødet med det murede byggeri så store udfordringer, at samarbej... Læs mere!

Bæredygtighed er mere aktuelt, end nogensinde før. På Folkemødet, som løb af stablen i sidste uge, var verdens... Læs mere!

Helt ren luft i køkken og bolig med Thermex Le Mans II emfang og Plasmex filter-teknologi. Læs mere!

Mere mod, mindre farveforskrækkelse og flere individuelle valg. Det er blot nogle af de nøgleord, der kommer t... Læs mere!

Få ekstra rum med nye kvalitetsløsninger til gæster, hønsehold og alle redskaberne. Læs mere!

Er man villig til at betale 100.000 kroner ekstra, tilbyder Lind & Risør en tilbagetrædelsesaftale som sikrer ... Læs mere!

Boligejere med et rentefald på boliglånet i 2019 står i en gunstig situation med en vitaminindsprøjtning til r... Læs mere!

Netop offentliggjorte tal fra Boligsiden.dk viser, at der i 3. kvartal 2018 blev solgt 4.441 ejerlejligheder ... Læs mere!

De nominerede til Byplanprisen 2018 er Fredensborg, Esbjerg og Vejle Kommuner. De 3 projekter rummer bl.a. kli... Læs mere!