Over to dage i starten af november måned testede udvalgte medlemmer af fagforeningen Business Danmark sammen med to journalister fra Jyllands-Posten, Jens Overgaard og Christian Schackt, samt Stig Holm, der er fysioterapeut og afdelingsleder i Arbejdsmiljøcentret i Kolding, 10 biler. En af dem var Volvo V60, som blev den suveræne vinder.

Over to dage i starten af november måned testede udvalgte medlemmer af fagforeningen Business Danmark sammen med to journalister fra Jyllands-Posten, Jens Overgaard og Christian Schackt, samt Stig Holm, der er fysioterapeut og afdelingsleder i Arbejdsmiljøcentret i Kolding, 10 biler. En af dem var Volvo V60, som blev den suveræne vinder.
Volvo V60 er kåret til Årets Business Bil 2019.

Den nye Volvo V60 blev præsenteret på Geneva Motorshow i marts og var ude hos de danske Volvo-forhandlere i august måned.

”Allerede i juni måned, da de danske motorjournalister testede den nye Volvo V60, fik den meget positiv omtale, og efterfølgende har vi oplevet et fantastisk godt salg af den nye bil,” udtaler adm. direktør hos Volvo Car Denmark A/S, Magnus Boman. ”Vi er meget stolte over, at Volvo V60 nu er blevet kåret til ”Årets Business Bil 2019” af både journalister, en fysioterapeut samt ikke mindst 10 drevne firmabilsbilister. Bilen bliver rost for dens fremragende sædekomfort, køreegenskaber, design og naturligvis det høje sikkerhedsniveau, og det er netop de parametre, Volvo har fokus på, når vi udvikler nye modeller. Vi kalder det ”Designed around you” – altså fokus på kunden” slutter Magnus Boman.

Et af kriterierne i år var, at bilerne maksimalt måtte have en beskatningsværdi på kr. 400.000. De skulle have dieselmotor og gerne automatgear.

Der var nomineret 10 biler i alt: Volvo V60, Mazda 6, VW Passat, Peugeot 508, Opel Insignia, Ford Mondeo, Audi A4, VW Tiguan, Volvo XC40 samt BMW X2.

Volvo V60 blev en sikker vinder foran VW Passat og Opel Insiginia.

Med listen over standardudstyrede sikkerhedssystemer forstærker den nye Volvo V60 Volvo`s førende position på sikkerhedsområdet. Listen inkluderer samme avancerede systemer til førersupport, som kendes fra 90-serien og XC60, og det gør den nye V60 til en af de mest sikre biler på markedet.

City Safety with Autobrake teknologi bruger automatisks opbremsnings- og detektionssystemer til at hjælpe føreren med at undgå en kollision, og det er det eneste system på markedet, der kan genkende fodgængere, cyklister og store dyr. Som en verdensnyhed bruger City Safety også automatisk opbremsning til at mildne effekten af en frontkollision.

Den nye Volvo V60 kan leveres med et beskatningsgrundlag fra kr: 376.201,- og den kan narurligvis også købes til priser fra kr. 468.988, ligesom den kan privatleases over 36 måneder (med 20.000 km pr. år) med en udbetaling på kr. 35.000 og en månedlig ydelse på kr. 4.995,-

Flere nyheder

Fords USA-baserede arbejde inden for selvkørende teknologi er allerede godt i gang i Detroit, Pittsburgh og Mi... Læs mere!

Efter verdenspremieren på R8 LMS GT3 på biludstillingen i Paris i 2018 kommer nu den serieproducerede model – ... Læs mere!

TEST: Jaguars nye kompakte SUV sikrer øgede salgstal til Jaguar. E-PACE har hentet sit design fra Jaguar F-TYP... Læs mere!

En ny udgave af en af Danmarks mest populære biler, Toyota AYGO, er klar til at indtage de danske veje. Det sk... Læs mere!

TEST: Peugeot 308 blev introduceret på det danske marked for et års tid siden. Og der er tale om godt håndværk... Læs mere!

TEST: Volvo XC40 har bidt sig fast blandt den kompakte SUV-klasse. Den er smuk på den nordiske måde, og byder ... Læs mere!

TEST: BMW X3 var den bil, der introducerede segmentet SAV (Sports Activity Vehicle) i 2003. Siden da har BMW i... Læs mere!

TEST: SEATs nye kompakte crossover Arona ligner en sikker storsællert for VW-koncernens spanske datterselskab... Læs mere!

Årets AutoIndex undersøgelse har kåret SEAT som årets højdespringer og mærket har flyttet sig fra en samlet 20... Læs mere!

Slut med lappegrej eller dyre, besværlige besøg hos cykelhandleren, når cyklen igen-igen er flad. Og bilejerne... Læs mere!