Over to dage i starten af november måned testede udvalgte medlemmer af fagforeningen Business Danmark sammen med to journalister fra Jyllands-Posten, Jens Overgaard og Christian Schackt, samt Stig Holm, der er fysioterapeut og afdelingsleder i Arbejdsmiljøcentret i Kolding, 10 biler. En af dem var Volvo V60, som blev den suveræne vinder.

Over to dage i starten af november måned testede udvalgte medlemmer af fagforeningen Business Danmark sammen med to journalister fra Jyllands-Posten, Jens Overgaard og Christian Schackt, samt Stig Holm, der er fysioterapeut og afdelingsleder i Arbejdsmiljøcentret i Kolding, 10 biler. En af dem var Volvo V60, som blev den suveræne vinder.
Volvo V60 er kåret til Årets Business Bil 2019.

Den nye Volvo V60 blev præsenteret på Geneva Motorshow i marts og var ude hos de danske Volvo-forhandlere i august måned.

”Allerede i juni måned, da de danske motorjournalister testede den nye Volvo V60, fik den meget positiv omtale, og efterfølgende har vi oplevet et fantastisk godt salg af den nye bil,” udtaler adm. direktør hos Volvo Car Denmark A/S, Magnus Boman. ”Vi er meget stolte over, at Volvo V60 nu er blevet kåret til ”Årets Business Bil 2019” af både journalister, en fysioterapeut samt ikke mindst 10 drevne firmabilsbilister. Bilen bliver rost for dens fremragende sædekomfort, køreegenskaber, design og naturligvis det høje sikkerhedsniveau, og det er netop de parametre, Volvo har fokus på, når vi udvikler nye modeller. Vi kalder det ”Designed around you” – altså fokus på kunden” slutter Magnus Boman.

Et af kriterierne i år var, at bilerne maksimalt måtte have en beskatningsværdi på kr. 400.000. De skulle have dieselmotor og gerne automatgear.

Der var nomineret 10 biler i alt: Volvo V60, Mazda 6, VW Passat, Peugeot 508, Opel Insignia, Ford Mondeo, Audi A4, VW Tiguan, Volvo XC40 samt BMW X2.

Volvo V60 blev en sikker vinder foran VW Passat og Opel Insiginia.

Med listen over standardudstyrede sikkerhedssystemer forstærker den nye Volvo V60 Volvo`s førende position på sikkerhedsområdet. Listen inkluderer samme avancerede systemer til førersupport, som kendes fra 90-serien og XC60, og det gør den nye V60 til en af de mest sikre biler på markedet.

City Safety with Autobrake teknologi bruger automatisks opbremsnings- og detektionssystemer til at hjælpe føreren med at undgå en kollision, og det er det eneste system på markedet, der kan genkende fodgængere, cyklister og store dyr. Som en verdensnyhed bruger City Safety også automatisk opbremsning til at mildne effekten af en frontkollision.

Den nye Volvo V60 kan leveres med et beskatningsgrundlag fra kr: 376.201,- og den kan narurligvis også købes til priser fra kr. 468.988, ligesom den kan privatleases over 36 måneder (med 20.000 km pr. år) med en udbetaling på kr. 35.000 og en månedlig ydelse på kr. 4.995,-

Flere nyheder

Den nye CUPRA Ateca er det ultimative udtryk for sportslighed. Nu har den indtaget Danmark med sublime præstat... Læs mere!

Bilentusiaster fra både ind- og udland får søndag den 6. oktober en unik mulighed for at gøre sig en god inves... Læs mere!

Nye privatleasingtilbud på Giulia og Stelvio betyder, at man kan sætte sig bag rattet på nogle velkørende bile... Læs mere!

Hverdagen nærmer sig – børnene starter i skole igen, der skal smøres madpakker, og den daglige hente-og bringe... Læs mere!

Har du smidt noget i hovedet på en cyklist i dag? Nej? Godt, men det er der så andre, der har, for bag rattet ... Læs mere!

Subaru bygger verdens sikreste biler. Nu er målet nået med to modeller. Ny Forester er noteret med det højeste... Læs mere!

Interessen for SUV modeller er steget gevaldigt de senere år. Og med priserne på den nye KIA Sportage, kan fle... Læs mere!

Det er tid til at skifte til sommerdæk - hvad skal du være opmærksom på? Læs mere!

Volvo har netop præsenteret en fornyet udgave af sit flagskib, den store XC90. Vi har testet den, og vi er beg... Læs mere!

TEST: Volvo XC60 viderefører i 2019-udgaven generne fra den dynamiske, svenske SUV og kombinerer elegance med ... Læs mere!