Masser af bil for meget få penge. Sådan kan man bedst beskrive den nye kampagnemodel, Hyundai i10 Passion, der nu kommer på gaden i et begrænset antal. Kampagneudgaven giver fuld valuta, når det kommer til udstyr og køreglæde – for den er spækket med udstyr, og har vundet flere internationale priser og tests.

Masser af bil for meget få penge. Sådan kan man bedst beskrive den nye kampagnemodel, Hyundai i10 Passion, der nu kommer på gaden i et begrænset antal.  Kampagneudgaven giver fuld valuta, når det kommer til udstyr og køreglæde – for den er spækket med udstyr, og har vundet flere internationale priser og tests.
Kampagnemodellen Hyundai i10 Passion er klar fra den 8. oktober til en pris af kr. 89.995,-.

Passion betyder lidenskab – og der er stor mulighed for, at man hurtigt kan blive lidt forelsket i den nye Hyundai i10 Passion. Hos Hyundai er tilnavnet ’Passion’ nemlig ensbetydende med en meget attraktiv pris og det helt rigtige ekstraudstyr. Alt fra fuldautomatisk klimaanlæg, fartpilot og multifunktionsrat til fjernbetjent centrallås er sjældent set meget udstyr for biler i denne prisklasse. Læg dertil, at Hyundai i10 er en af de mest rummelige biler i klassen og at prisen blot er 89.995,- kr., og så er opskriften på et lidenskabeligt forhold så godt som sikret.

Den nye Hyundai i10 Passion har vundet flere sammenligningstests for biler i den mindste klasse, og den har fået meget positiv opmærksomhed for både driftsikkerhed og et design, der er blevet belønnet med den internationale Red Dots design-pris.

”Hyundai i10 er designet af europæere på vores designcenter i Tyskland, og bilens linjer matcher derfor den europæiske smag. Udover at være spækket med attraktivt ekstraudstyr kommer Hyundai i10 Passion også med vores velkendte 5 års garanti uden kilometerbegrænsning. Hyundais biler er bygget så godt og er så fejlfrie, at vi kan give en garanti, der er markant længere end konkurrenternes,” siger Annegrethe Skovby, pressechef, Hyundai Danmark A/S og fortsætter:

”Tilbuddet på kampagnemodellen kører i en begrænset periode og kun denne ene gang, så er man på udkig efter en ny minibil, skal man ikke vente for længe med at slå til," siger Annegrethe Skovby.

Ny bil for 999 kr. om måneden
Den veludstyrede kampagnemodel fås med den kendte 1.0 motor med 66 hk, og den kører op til 23,3 km/l (EU-norm) med en halvårlig ejerafgift på blot 310 kroner. Hyundai i10 Passion kan, med en finansiering via Hyundai Finans, som et led i kampagnen fås til en rente på kun 1,99 procent med en månedlig ydelse på helt ned til 999 kr./mdr. Udbetalingen er 20.000 kr. og ÅOP er 6,91 procent.

Storebroderen Hyundai i20 Passion kan fås samme attraktive rente på 1,99 procent. Med en finansiering, via Hyundai Finans, fås Hyundai i20 Passion til en månedlig ydelse ned til 1.471 kr./mdr. med en udbetaling på 28.775 kr. og ÅOP på 5.32 procent.

For begge finansieringer er løbetiden 96 mdr., og som altid medfølger Danmarks bedste garanti; Hyundais 5 års garanti uden kilometerbegrænsning.

Flere nyheder

Fra i dag og resten af ugen kan bilisterne se repræsentanter fra Rådet for Større Dæksikkerhed og Dækimportørf... Læs mere!

Toyota har netop åbnet for forsalget af den helt nye og femte generation af verdens bedst sælgende SUV, Toyota... Læs mere!

I år kan Ford Motor Company fejre 100 år i Danmark, og salgstallene for det 99. år viser en fremgang både for ... Læs mere!

Over to dage i starten af november måned testede udvalgte medlemmer af fagforeningen Business Danmark sammen m... Læs mere!

Harley-Davidson etablerer nye research og udviklingscenter i Silocon Valley - i første omgang med fokus på de ... Læs mere!

Verdens bedst sælgende bilmodel gennem tiderne, Toyota Corolla, vender tilbage på det danske marked. Læs mere!

TEST: Vi har været en tur på den tyske autobahn med den nye Porsche 718 Boxster GTS, for at afprøve bilen i de... Læs mere!

En ny udgave af en af Danmarks mest populære biler, Toyota AYGO, er klar til at indtage de danske veje. Det sk... Læs mere!

TEST: Peugeot 308 blev introduceret på det danske marked for et års tid siden. Og der er tale om godt håndværk... Læs mere!

TEST: Volvo XC40 har bidt sig fast blandt den kompakte SUV-klasse. Den er smuk på den nordiske måde, og byder ... Læs mere!