Mercedes-AMG udvider endnu engang porteføljen. Den nye GLC 43 4MATIC Coupé kombinerer et sporty, elegant design med de velkendte køreregenskaber fra AMG. Den 3-liters V6 biturbo-motor yder 270 kW (367 hk), mens gearskiftet er blevet endnu hurtigere med 9G-TRONIC.

Mercedes-AMG udvider endnu engang porteføljen. Den nye GLC 43 4MATIC Coupé kombinerer et sporty, elegant design med de velkendte køreregenskaber fra AMG. Den 3-liters V6 biturbo-motor yder 270 kW (367 hk), mens gearskiftet er blevet endnu hurtigere med 9G-TRONIC.
Den lynhurtige AMG får premiere den 28. september til Paris Motor Show.

GLC 43 4MATIC Coupé står ud fra mængden med det genkendelige design, som integrerer den karakteristiske diamant-grill og velkendte AMG-front i krom. Coupé-silhuetten komplimenteres af de brede skuldre, hvis proportioner giver GLC Coupéen et dynamisk udseende. Interiøret følger AMG-traditionen med de røde kontrast-detaljer, sorte multifunktions-sportsrat i læder og en 13,97 cm-skærm, som placerer al essentiel information i førerens synsfelt.

Kortere skift og flere personligheder
Den nye GLC 43 4MATIC Coupé er udstyret med 9G-TRONIC automatgearet, som udviklerne hos Mercedes-AMG har konfigureret med henblik på en mere dynamisk køreoplevelse. Samtidig har de formået at reducere tiden for gearskiftene via dedikeret software.

Med Dynamic Select kan føreren desuden vælge mellem køreprogrammer som Eco, Comfort, Sport, Sport Plus og Individuel. Via et enkelt tryk kan bilen således ændre personlighed og køreegenskaber alt efter førerens behov og præferencer. Eco reducerer brændstofforbrug, mens Comfort har fokus på afslappet og behagelig kørsel. Sæt bilen i Sport eller Sport Plus og mærk, hvordan bilen rigtig tager fat og leverer endnu mere dynamiske køreoplevelser end de øvrige serieproducerede GLC Coupé-varianter.

Flere nyheder

Fra i dag og resten af ugen kan bilisterne se repræsentanter fra Rådet for Større Dæksikkerhed og Dækimportørf... Læs mere!

Toyota har netop åbnet for forsalget af den helt nye og femte generation af verdens bedst sælgende SUV, Toyota... Læs mere!

I år kan Ford Motor Company fejre 100 år i Danmark, og salgstallene for det 99. år viser en fremgang både for ... Læs mere!

Over to dage i starten af november måned testede udvalgte medlemmer af fagforeningen Business Danmark sammen m... Læs mere!

Harley-Davidson etablerer nye research og udviklingscenter i Silocon Valley - i første omgang med fokus på de ... Læs mere!

Verdens bedst sælgende bilmodel gennem tiderne, Toyota Corolla, vender tilbage på det danske marked. Læs mere!

TEST: Vi har været en tur på den tyske autobahn med den nye Porsche 718 Boxster GTS, for at afprøve bilen i de... Læs mere!

En ny udgave af en af Danmarks mest populære biler, Toyota AYGO, er klar til at indtage de danske veje. Det sk... Læs mere!

TEST: Peugeot 308 blev introduceret på det danske marked for et års tid siden. Og der er tale om godt håndværk... Læs mere!

TEST: Volvo XC40 har bidt sig fast blandt den kompakte SUV-klasse. Den er smuk på den nordiske måde, og byder ... Læs mere!