Nye privatleasingtilbud på Giulia og Stelvio betyder, at man kan sætte sig bag rattet på nogle velkørende biler for den laveste månedlige ydelse hidtil.

Nye privatleasingtilbud på Giulia og Stelvio betyder, at man kan sætte sig bag rattet på nogle velkørende biler for den laveste månedlige ydelse hidtil.
Alfa Romeos nye leasingtilbud gør dem mere konkurrencedygtige.

Alfa Romeo betyder køreglæde, elegant design og føreren i centrum. Og det betyder en køreoplevelse i nogle af markedets allerbedst kørende biler, der går lige i hjertet. Med nye privatleasingtilbud på Giulia og Stelvio har den månedlige ydelse for netop den køreoplevelse aldrig været så lav som nu. Vælger man at privatlease, får man samtidig komplet overblik over de månedlige udgifter uden at skulle tænke på omkostninger til service.

Giulia for 3.995 kr. om måneden

Med nogle af markedets mest avancerede tekniske løsninger og et muskuløst design, der giver et hint om bilens præstationer, er Giulia en moderne klassiker for motorentusiaster. Her er tale om Giulia Grand Prix med en 2.0-liters benzinmotor, der huser 200 hk og har automatgear.

Udstyrslisten er lang og omfatter blandt meget andet 17” alufælge, dobbeltudstødning, 7” TFT-skærm i instrumentgruppen, 8,8” ALFA Connect 3D SatNav (med AUX og Bluetooth), DAB-radio, Apple CarPlay, multifunktionslæderrat med startknap, regn- og lyssensor, ALFA DNA-vælger med tre køreprogrammer (Dynamic, Natural og Advanced Efficiency), automatisk nedblænding af bak- og sidespejle samt bi-xenon-forlygter.

Desuden kommer Giulia Grand Prix også med adaptiv fartpilot, Forward Collision Warning, nødbremseassistent og vognbaneassistent.

Der er meget udstyr – til gengæld er prisen lille. Den månedlige ydelse er 3.995 kr. – en lav ydelse for så skarp en bil. Førstegangsydelsen er 39.995 kr., og løbetiden er 24 måneder med 15.000 km om året.

Stelvio for 4.995 kr. om måneden

Er man mere til rummelighed og SUV, skal man ikke snydes. Med et bagagerum på hele 525 liter og en høj siddeposition kombinerer Stelvio SUV’ens styrker med køreegenskaberne fra en sportslig sedan. Også den kan nu fås med den laveste månedlige ydelse hidtil i form af den veludstyrede Stelvio Edizione med en 2.2-liters dieselmotor med 190 hk og 8-trins automatgear til en månedlig ydelse på blot 4.995 kr. Førstegangsydelsen er 39.995 kr., og løbetiden er 24 måneder med 15.000 km om året.

Med Stelvio Edizione får man bl.a. 18” alufælge, adaptiv fartpilot, bi-xenon-forlygter med kurvefunktion, automatisk nedblænding af bak- og sidespejle, 7,7” TFT-display i instrumentgruppen 8,8” ALFA Connect 3D SatNav (med AUX og Bluetooth), sædevarme i forsæderne, multifunktionslæderrat med startknap, elektrisk bagklap, ALFA DNA-vælger med tre køreprogrammer (Dynamic, Natural og Advanced Efficiency) og nøglefri start.

Derudover er der også vognbaneassistent, nødbremseassistent og Forward Collision Warning. Så bliver forudsætningerne for at nyde den unikke køreoplevelse ikke meget bedre.

Flere nyheder

Hverdagen nærmer sig – børnene starter i skole igen, der skal smøres madpakker, og den daglige hente-og bringe... Læs mere!

Det automatiske parkeringssystem henter og bringer bilen helt uden indblanding. Systemet anvendes allerede i p... Læs mere!

Har du smidt noget i hovedet på en cyklist i dag? Nej? Godt, men det er der så andre, der har, for bag rattet ... Læs mere!

Interessen for SUV modeller er steget gevaldigt de senere år. Og med priserne på den nye KIA Sportage, kan fle... Læs mere!

Det er tid til at skifte til sommerdæk - hvad skal du være opmærksom på? Læs mere!

Volvo har netop præsenteret en fornyet udgave af sit flagskib, den store XC90. Vi har testet den, og vi er beg... Læs mere!

Renault Kadjar er den første store crossover fra Renault, hos Renault er forventningerne høje. Læs mere!

TEST: Volvo XC60 viderefører i 2019-udgaven generne fra den dynamiske, svenske SUV og kombinerer elegance med ... Læs mere!

BMW 7-serien har altid stået for innovation, luksus og sofistikeret elegance. Nu får modellen en endnu skarper... Læs mere!

Mazda giver verdenspremiere til en ny kompakt SUV på årets internationale biludstilling i Geneve. Læs mere!