Efter fem års arbejde løftede David Beckham for nyligt sløret for en helt ny fodboldklub i Miami, der har fået licens til den bedste nordamerikanske liga fra 2020. Dermed bliver det nu endnu mere oplagt at besøge den solrige storby til en kombination af afslappende ferie og store sportsoplevelser.

Efter fem års arbejde løftede David Beckham for nyligt sløret for en helt ny fodboldklub i Miami, der har fået licens til den bedste nordamerikanske liga fra 2020. Dermed bliver det nu endnu mere oplagt at besøge den solrige storby til en kombination af afslappende ferie og store sportsoplevelser.
Er man ikke til fodbold, kan man nøjes med at nyde solen på Sunny Isles Beach.

Fra og med 2020 kan sportsinteresserede se fodbold på allerøverste amerikanske hylde i det solrige Miami, når David Beckhams nylancerede klub for første gang træder ind i den bedste nordamerikanske liga, Major League Soccer. Det står klart, efter at den tidligere Manchester United-spiller i begyndelsen af september bekræftede de længerevarende rygter om en endelig godkendelse og samtidig løftede sløret for klubbens navn: Club Internacional de Fútbol Miami.

Navnet, der både rummer engelsk, spansk, italiensk og portugisisk, skal repræsentere den mangfoldighed, som David Beckham og hans stab mener, Miami repræsenterer.

- Club Internacional de Fútbol Miami er et navn, som hylder den utrolige energi, der hersker i en af verdens mest spændende byer. En by, der er mangfoldig, passioneret og ambitiøs. En by, der har taget imod mig og mange andre med åbne arme. Vores klub vil være et hjem for alle, uanset hvor de er fra, lyder det fra klubejer David Beckham.

Klubbens ejerkreds består foruden David Beckham af en række forretningsmænd. Sammen har de siden 2013 arbejdet på at få et Miami-hold i den bedste nordamerikanske liga, hvilket nu er lykkedes med virkning fra 2020. Klubbens permanente stadion, der kommer til at hedde Miami Freedom Park, vil dog efter planen først stå klar engang i 2021, da der stadig arbejdes på at finde en lokation.

Sportsfans, der besøger Miami inden 2020, har mulighed for at forsøde ventetiden med en lang række andre sportsoplevelser såsom basketball-holdet Miami Heat, football-heltene fra Miami Dolphins og ikke mindst ishockey-holdet Florida Panthers, der har hjemme i Fort Lauderdale nord for Miami. Vil man opleve en baseball-kamp, har Miami også her sit eget hold: Miami Marlins.

Flere nyheder

Sommeren har både budt på varmerekorder og trafikrekorder. I august kørte knap 1,3 mio. biler under bommene, g... Læs mere!

I stedet for sygdom, tyveri og terror oplever vi forsinkede fly og små-skavanker. Læs mere!

Fra december i år vil det kinesiske flyselskab Sichuan Airlines flyve direkte mellem metropolen Chengdu og Køb... Læs mere!

Aarhus Airport har i begyndelsen af året oplevet solid vækst i lufthavnens passagertal. Udviklingen er speciel... Læs mere!

Hoteller i Danmark vinder frem i vintermånederne. Nye tal viser, at antallet af gæstenætter i januar og februa... Læs mere!

Skiområdet Saalbach, Hinterglemm, Leogang og Fieberbrunn tilbyder skiløb for enhver smag, hyggelig Østrigs alp... Læs mere!

Unik beliggenhed, gunstig infrastruktur og stor efterspørgsel på konferencefaciliteter, værelser og hotellejli... Læs mere!

Der er fart på hos rejsebureauet Africa Tours i Herning, der i 2017 oplevede selskabets travleste år nogensind... Læs mere!

Når børn og unge under 18 år rejser alene til udlandet, kræver mange lande, at barnet eller den unge kan fremv... Læs mere!

Københavns Lufthavne A/S gennemfører nu to initiativer, som begge reducerer den takst, flyselskaberne betaler ... Læs mere!