Spies har fundet et stille og roligt alternativ til Phuket. Læs mere!

Analyse af 13,2 milliarder flypriser: En besparelse på i gennemsnit 28 pct. Det er hvad, der venter danskerne,... Læs mere!

African Spirit er navnet på en ny Afrika-specialist, som giver eksisterende Afrika-rejseudbydere kamp på savan... Læs mere!

Det er tid til gearskifte for investeringer i turismen. Så klar er meldingen fra Dansk Kyst- og Naturturisme, ... Læs mere!

Kraftigt snefald i de svenske og norske fjelde

Masser af nyfalden sne, vedvarende kulde og flere åbne skiløjper - de seneste dages kraftige snefald og kolde temperaturer er gode nyheder for skientusiaster i Åre, Sälen, Vemdalen, Trysil og Hemsedal. Bookingerne strømmer ind på SkiStars skidestinationer. Læs mere!

Flyselskaber fra hele verden har for fjerde år i træk placeret Københavns Lufthavn i verdenseliten, når det gæ... Læs mere!

Rejsebureauerne sender flere og flere danskere af sted på ski i østrigske SalzburgerLand. For tredje år i træk... Læs mere!

Den thailandske feriefavorit Phuket er kendt for sine mange skønne badestrande, men destinationen byder også p... Læs mere!

Hvorfor nøjes, når kalenderen endelig står på ferie? Det synes flere danskere at have tænkt, da de satte sig t... Læs mere!

Almería-kysten i Andalusien med rejsemålene El Toyo og Roquetas de Mar er et af spaniernes foretrukne rejsemål... Læs mere!

Menorca er nyt balearisk rejsemål hos Spies

Spaniens popularitet bare vokser og vokser, og Spies fortsætter derfor med at øge udvalget af rejser til landet. Læs mere!

Det kolde nord er en hot sag i udlandet, og lige nu er det danske begreb ”hygge” den varmeste eksportvare. Tre... Læs mere!

Norwegians koncernchef Bjørn Kjos er glad for erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsens strategi for at ... Læs mere!

Der er mange forskellige overvejelser i spil, når der skal bookes hotel til rejsen, og knap en tredjedel af da... Læs mere!

Det er højsæson for studieture på landets efterskoler og ungdomsuddannelser, hvilket er en disciplin, der har ... Læs mere!

Oprydningsudsalg hos landets campingforhandlere rummer gode muligheder for at gøre en god handel. Læs mere!

Stor vækst i antallet af nordlys-turister

Nord-Norge er på grund af sin geografiske placering lige under nordlysovalen et af de bedste steder i verden at opleve det magiske nordlys. Det afspejles i antallet af udenlandske overnatninger, der er steget med 378 pct., siden man begyndte at markedsføre det unikke naturfænomen for ti år siden. Mange vælger at kombinere en såkaldt nordlyssafari med hvalsafari og hyggelig byferie. Læs mere!

På bare fire dage har over 10.000 besøgt ukendtlufthavn.dk, som er det kampagnesite Karup Lufthavn har oprette... Læs mere!

Norwegian lancerer endnu en splinterny langdistancerute fra Københavns Lufthavn. Fra foråret 2017 kan danske p... Læs mere!

Det kendte kaffe-brand Starbucks kan nu indtages i luften med Spies. Læs mere!

Verdens største indendørs temapark, IMG Worlds of Adventure, er åbnet i Dubai. Læs mere!

Dansk firma lancerer ny webplatform for at tage Danskerne tættere på Toscana. Læs mere!

Korte og lange ski på den samme ferie

Seje, smukke langrendsruter den ene dag. Vilde slalom-nedfarter den næste. Vil vi danskere begge dele på en og samme skiferie, eller bliver det for anstrengende og bøvlet? Svenske skidestinationer mærker nye tendenser på den front. Læs mere!

KLM går i luften med stor kampagne om drømmedestinationer. Danskerne drømmer mest om New York, Bangkok og Hava... Læs mere!

Dansk sommer med regn og blæst og grå skyer på himlen giver tilsyneladende behov for at kunne se frem til en v... Læs mere!

Turismeforbruget i Aarhus stiger, og det samme gør antallet af gæster. Siden 2008 er forbruget vokset med 1,3 ... Læs mere!

Med en historie, der går mere end 3000 år tilbage i tiden, er Sevilla en by, som byder på masser af mysterier ... Læs mere!

Hotelsøgesiden trivago.dk har taget et kig på hotelpriserne i august. Et hurtigt overblik viser, at hotelprise... Læs mere!