Nord-Norge er på grund af sin geografiske placering lige under nordlysovalen et af de bedste steder i verden a... Læs mere!

Seje, smukke langrendsruter den ene dag. Vilde slalom-nedfarter den næste. Vil vi danskere begge dele på en og... Læs mere!

Spies har fundet et stille og roligt alternativ til Phuket. Læs mere!

Analyse af 13,2 milliarder flypriser: En besparelse på i gennemsnit 28 pct. Det er hvad, der venter danskerne,... Læs mere!

Danske rejsende er vilde med Filippinerne

De danske rejsendes interesse for Filippinerne vokser støt. I 2016 besøgte hele 18.049 danskere det asiatiske ørige, hvilket er 18 pct. flere end året før – og antallet af danske besøgende i Filippinerne var sidste år 55 pct. større end for seks år siden. Landet med de 7.107 øer hitter især pga. sine flotte strande, frodige natur og venlige folkefærd, forklarer et dansk rejsebureau. Læs mere!

African Spirit er navnet på en ny Afrika-specialist, som giver eksisterende Afrika-rejseudbydere kamp på savan... Læs mere!

Det er tid til gearskifte for investeringer i turismen. Så klar er meldingen fra Dansk Kyst- og Naturturisme, ... Læs mere!

Flyselskaber fra hele verden har for fjerde år i træk placeret Københavns Lufthavn i verdenseliten, når det gæ... Læs mere!

Rejsebureauerne sender flere og flere danskere af sted på ski i østrigske SalzburgerLand. For tredje år i træk... Læs mere!

Den thailandske feriefavorit Phuket er kendt for sine mange skønne badestrande, men destinationen byder også p... Læs mere!

Bornholmske hoteller indgår i nyt samarbejde

Hotel GSH overtager driften af Hotel Fredensborg og Griffen Spa Hotel – og indsætter tre kvinder til at lede det nye bornholmske hotelsamarbejde. Læs mere!

Hvorfor nøjes, når kalenderen endelig står på ferie? Det synes flere danskere at have tænkt, da de satte sig t... Læs mere!

Almería-kysten i Andalusien med rejsemålene El Toyo og Roquetas de Mar er et af spaniernes foretrukne rejsemål... Læs mere!

Det kolde nord er en hot sag i udlandet, og lige nu er det danske begreb ”hygge” den varmeste eksportvare. Tre... Læs mere!

Norwegians koncernchef Bjørn Kjos er glad for erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsens strategi for at ... Læs mere!

Der er mange forskellige overvejelser i spil, når der skal bookes hotel til rejsen, og knap en tredjedel af da... Læs mere!

Kraftigt snefald i de svenske og norske fjelde

Masser af nyfalden sne, vedvarende kulde og flere åbne skiløjper - de seneste dages kraftige snefald og kolde temperaturer er gode nyheder for skientusiaster i Åre, Sälen, Vemdalen, Trysil og Hemsedal. Bookingerne strømmer ind på SkiStars skidestinationer. Læs mere!

Det er højsæson for studieture på landets efterskoler og ungdomsuddannelser, hvilket er en disciplin, der har ... Læs mere!

Oprydningsudsalg hos landets campingforhandlere rummer gode muligheder for at gøre en god handel. Læs mere!

På bare fire dage har over 10.000 besøgt ukendtlufthavn.dk, som er det kampagnesite Karup Lufthavn har oprette... Læs mere!

Norwegian lancerer endnu en splinterny langdistancerute fra Københavns Lufthavn. Fra foråret 2017 kan danske p... Læs mere!

Det kendte kaffe-brand Starbucks kan nu indtages i luften med Spies. Læs mere!

Menorca er nyt balearisk rejsemål hos Spies

Spaniens popularitet bare vokser og vokser, og Spies fortsætter derfor med at øge udvalget af rejser til landet. Læs mere!

Verdens største indendørs temapark, IMG Worlds of Adventure, er åbnet i Dubai. Læs mere!

Dansk firma lancerer ny webplatform for at tage Danskerne tættere på Toscana. Læs mere!

KLM går i luften med stor kampagne om drømmedestinationer. Danskerne drømmer mest om New York, Bangkok og Hava... Læs mere!

Dansk sommer med regn og blæst og grå skyer på himlen giver tilsyneladende behov for at kunne se frem til en v... Læs mere!

Turismeforbruget i Aarhus stiger, og det samme gør antallet af gæster. Siden 2008 er forbruget vokset med 1,3 ... Læs mere!