Rejsebureauerne har kronede dage. I 2016 var overskuddet 464 millioner efter skat viser en ny analyse fra Dans... Læs mere!

SAS investerer et trecifret millionbeløb i Aarhus Airport. Østjyderne får nye, direkte forbindelser til Oslo, ... Læs mere!

Kun få dage efter, at Portugal blev kåret som Europas førende turistdestination ved rejsebranchens svar på Osc... Læs mere!

Lørdag d. 7. oktober 2017 bliver der indført nye EU-regler for paskontrol af passagerer, der krydser Schengeng... Læs mere!

Flot afslutning på sommeren

Den sidste sommermåned bød på 2.776.367 rejsende gennem Københavns Lufthavn. Særligt de lange ruter voksede. Læs mere!

Norwegian øger i vinterprogrammet rutetilbuddet med 50 procent fra Skandinavien til Los Angeles. Flyselskabet ... Læs mere!

På 25-årsdagen for den danske EM-triumf offentliggør Norwegian den tidligere landstræner og europamester Richa... Læs mere!

Sommerferien venter lige rundt om hjørnet, og det betyder, at der snart igen vil blive fyldt i lufthavnenes af... Læs mere!

Til sommer kan en række Spies-gæster springe køerne i receptionen over, når de ankommer til deres feriehotel. ... Læs mere!

Tidligere blev livets store mærkedage fejret i det lokale forsamlingshus med suppe, steg og is. I dag vælger m... Læs mere!

Apollo opruster på Dubai og Emiraterne

Da Apollo for et par år siden valgte at satse på Dubai og Emiraterne som ny charterdestination, var det et sats. Ville danskerne blive tiltrukket af ørkenstaten med de mange højhuse, temaparker og indbydende strande? Dubai og Emiraterne har dog vist sig at være en god investering, og Apollo opruster nu på destinationen, som tiltrækker gæster, der vil have det lille ekstra, hele året rundt. Læs mere!

Verdens største rejsearrangør udbyder nu 300.000 ferieboliger i form af huse og lejligheder til danske kunder ... Læs mere!

Aarhus Airport har sat sig for at undersøge danskernes syn på lufthavne og flyrejser. Blandt andet hvad angår ... Læs mere!

For andet år i træk kårer danskerne Agerskov Kro og Hotel som Årets Hotel, blandt Small Danish Hotels’ godt 80... Læs mere!

Norwegian havde en god februar måned, med vækst i passagertallet på 12 procent. Læs mere!

Hotel GSH overtager driften af Hotel Fredensborg og Griffen Spa Hotel – og indsætter tre kvinder til at lede d... Læs mere!

Feriegæster uden stil hamstrer liggestolene

Er du træt af gæster som fra morgenstunden frådende kaster sig over liggestolene, overdænger en hel række med håndklæder, for derefter lade dem stå tomme det meste af dagen. Så vælg en anden type hoteller med lidt mere klasse. Læs mere!

Analyse af 13,2 milliarder flypriser: En besparelse på i gennemsnit 28 pct. Det er hvad, der venter danskerne,... Læs mere!

African Spirit er navnet på en ny Afrika-specialist, som giver eksisterende Afrika-rejseudbydere kamp på savan... Læs mere!

Det er tid til gearskifte for investeringer i turismen. Så klar er meldingen fra Dansk Kyst- og Naturturisme, ... Læs mere!

Flyselskaber fra hele verden har for fjerde år i træk placeret Københavns Lufthavn i verdenseliten, når det gæ... Læs mere!

Rejsebureauerne sender flere og flere danskere af sted på ski i østrigske SalzburgerLand. For tredje år i træk... Læs mere!

Ferieflyene er stort set udsolgt

Danskerne er på vild flugt fra det triste sommervejr. Spies, der er Danmarks største rejsearrangør, sendte i juli måned over 400 fly af sted fra de danske lufthavne til sydens sol og varme. Samlet belægning på flyene: 99,92 pct. Læs mere!

Den thailandske feriefavorit Phuket er kendt for sine mange skønne badestrande, men destinationen byder også p... Læs mere!

Hvorfor nøjes, når kalenderen endelig står på ferie? Det synes flere danskere at have tænkt, da de satte sig t... Læs mere!

Almería-kysten i Andalusien med rejsemålene El Toyo og Roquetas de Mar er et af spaniernes foretrukne rejsemål... Læs mere!

Det kolde nord er en hot sag i udlandet, og lige nu er det danske begreb ”hygge” den varmeste eksportvare. Tre... Læs mere!

Norwegians koncernchef Bjørn Kjos er glad for erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsens strategi for at ... Læs mere!