At starte en kæmpe brand ville få en i klemme i langt de fleste jobs. Men hos Jack Daniel’s Distillery i Tennessee er det en del af jobbet.

At starte en kæmpe brand ville få en i klemme i langt de fleste jobs. Men hos Jack Daniel’s Distillery i Tennessee er det en del af jobbet.
Jack Daniel’s Tennessee Fire forhandles bl.a. i Føtex og Bilka til vejledende udsalgspris på 204,95 kr.

Ilden er en vigtig ingrediens, når det handler om at skabe den helt rigtige runde Jack Daniel’s smag, som er så kendt over hele verden. Nu kommer også Jack Daniel’s Tennessee Fire – en delikat Jack Daniel’s med en brandvarm afslutning af kanel, som bedst serveres som iskoldt shot.

Enhver flaske Jack Daniel’s Tennessee Whiskey starter med ild. Var det ikke for ilden, ville vi nemlig ikke have den særlige runde Jack Daniel’s smag. Tre dage om ugen, tre gange pr dag bliver der således tændt et kæmpe bål skabt med ren og ulagret Jack Daniel’s Tennessee Whiskey som tændvæske.

Den destillerede alkohol bliver dråbe for dråbe filtreret gennem ahorntrækul, som fjerner urenheder og giver whiskeyen den særligt blød og runde smag, som er kendt i hele verden. Ild er destruktivt. Men for en flaske Jack Daniel’s Tennessee Whiskey er ilden altså en del af opskriften.

Som det nyeste skud på stammen lancerer Jack Daniel’s nu Jack Daniel’s Tennessee Fire, som er den første Jack Daniel’s, der hædrer ilden og dens særlige rolle som ingrediens så meget, at den er opkaldt efter denne.

Jack Daniel’s Tennessee Fire er en delikat og kompleks Jack, der har samme runde karakter, som vi kender fra Jack Daniel’s Old No. 7, men som har en brandvarm afslutning af kanel.

Jack Daniel’s Tennessee Fire serveres bedst iskold som shot. Tennessee Fire er en fyrig blanding af den bløde og karakteristiske Jack Daniel’s Old No. 7 samt kanellikør og har en alkoholprocent på 35 pct.

Flere nyheder

Nogle af landets mest profilerede kokke samles i år på Als for at deltage i kokkekonkurrencen Årets Vildtret. ... Læs mere!

Mere end hver anden dansker har skrevet testamente eller har til hensigt at gøre det. Det viser en national un... Læs mere!

August og september er de travleste måneder for cykeltyve herhjemme. Så står du en dag og spejder forgæves eft... Læs mere!

En ny undersøgelse viser, at danske forældre ikke er aktive nok, når deres børn får lus. De glemmer at informe... Læs mere!

Gæk, gæk, gæk - mit navn er kodet væk… lav seje binære gækkebreve i påskeferien på Danmarks Tekniske Museum. Læs mere!

Et samarbejde mellem en række kulturinstitutioner på Sydsjælland, Møn, Lolland og Falster skal booste interess... Læs mere!

”Far til fire i solen” er i fuld gang med optagelserne på Gran Canaria, og lørdag fik de besøg af Præsident An... Læs mere!

Selv om Universe har lukket ned for vinteren, er der stor aktivitet. Der er nemlig fuld gang i byggeriet af en... Læs mere!

Et nyt studie viser, at regnskove, der får lov til at genskabe sig selv uden menneskelig indblanding, gør det ... Læs mere!

Han har fotograferet berømtheder som U2, Amy Winehouse, Paul McCartney, Jack White og mange flere. Men han har... Læs mere!