Selv om Universe har lukket ned for vinteren, er der stor aktivitet. Der er nemlig fuld gang i byggeriet af en række nye forlystelser – herunder ”Ball Factory”, der bliver et 500 m2 stort mekka for legebørn i alle aldre.

Selv om Universe har lukket ned for vinteren, er der stor aktivitet. Der er nemlig fuld gang i byggeriet af en række nye forlystelser – herunder ”Ball Factory”, der bliver et 500 m2 stort mekka for legebørn i alle aldre.
Ball Factory er tænkt som et stærkt tilbud til parkens besøgende på en grå regnvejrsdag.

De besøgende i Ball Factory bliver opfordret til at flytte, forme, gribe og skyde sig igennem en lang række aktiviteter med bolde. Fabrikken inddeles i 5 zoner, og hver zone får sine helt egne fysiske og kognitive udfordringer, der er relevant for at få et større indblik i teknologiens og fabrikkens rejse fra fortid til fremtid.

Ball Factory er tænkt som et stærkt tilbud til parkens besøgende på en grå regnvejrsdag. Med det store boldunivers skaber Universe et nyt og stort indendørs område, hvor hele familien kan lege, udforske og konkurrere i de mekaniske og digitale oplevelser. Målet med det nye område er at formidle fabrikkens udvikling, men også at skabe plads til det umiddelbare. Det vigtige er at fantasien får frit løb, når der skal leges og konkurreres i boldfabrikken.

- Der er ingen krav til de besøgende og ingen ”rigtig” måde at tilgå oplevelserne på. Men vi forsøger at formidle fabrikkens udvikling. Fra manuel produktion til moderne teknologi. Ball Factory bliver sjov og involverende, uanset hvilken alder man har, siger Torben Kylling Petersen, Administrerende Direktør i Universe.

I det hele taget er der travlhed i parken hele vinteren for, at kunne levere det store nyhedsprogram til de besøgende i sæson 2018.

Der kommer et gennemgående sejt og lærerigt ”Spacetema” i de populære programsatte shows. Robert Robot lærer de mindste om rummet, 5D simulatoren giver de fartglade mulighed for en hæsblæsende flugt fra en månestation og i Fulldome planatarie biografen kan man fordybe sig i en flot lærerig film om vores blå planet.

De haveinteresserede kan opleve ”Den blomstrende have” der vandt bronze ved Cph Garden Awards 2017. Den er designet af Lise Bollhorn.

Haven bliver ca. 52 m2 stor med blomster og stauder, der er valgt for at tiltrække insekter og fugle.

Et helt nyt spisested ”BioTope” med kage, sandwich og kaffe ser også dagens lys i 2018. Sidst men ikke mindst kan de besøgende få en hæsblæsende ”full-body” VR oplevelse i en af de 4 paraglidere, der bliver placeret i den store Virtuel reality udstilling.

- Vi er meget stolte over, at kunne åbne sæson 2018 med endnu et stort nyhedsprogram. Det er vigtigt vi bliver ved med at udvikle parken, så vi kan være med til at tiltrække turister til Sønderjylland, og til Nordals. siger Torben Kylling Petersen, Administrerende Direktør i Universe.

Flere nyheder

Nogle af landets mest profilerede kokke samles i år på Als for at deltage i kokkekonkurrencen Årets Vildtret. ... Læs mere!

Mere end hver anden dansker har skrevet testamente eller har til hensigt at gøre det. Det viser en national un... Læs mere!

August og september er de travleste måneder for cykeltyve herhjemme. Så står du en dag og spejder forgæves eft... Læs mere!

En ny undersøgelse viser, at danske forældre ikke er aktive nok, når deres børn får lus. De glemmer at informe... Læs mere!

Gæk, gæk, gæk - mit navn er kodet væk… lav seje binære gækkebreve i påskeferien på Danmarks Tekniske Museum. Læs mere!

Et samarbejde mellem en række kulturinstitutioner på Sydsjælland, Møn, Lolland og Falster skal booste interess... Læs mere!

”Far til fire i solen” er i fuld gang med optagelserne på Gran Canaria, og lørdag fik de besøg af Præsident An... Læs mere!

Et nyt studie viser, at regnskove, der får lov til at genskabe sig selv uden menneskelig indblanding, gør det ... Læs mere!

Han har fotograferet berømtheder som U2, Amy Winehouse, Paul McCartney, Jack White og mange flere. Men han har... Læs mere!

Arlas Fondensmaddannelsestilbud MADlejr til børn i 6. og 7. klasse er så populært i de danske skoler, at 60 pr... Læs mere!