Onlinehandel on demand: Rema 1000s deleøkonomiske leveringstjeneste Vigo har været på danskernes telefon i 100 dage, og med ture over hele landet har løsningen gjort en fin entre i den danske dagligvarehandel.

Onlinehandel on demand: Rema 1000s deleøkonomiske leveringstjeneste Vigo har været på danskernes telefon i 100 dage, og med ture over hele landet har løsningen gjort en fin entre i den danske dagligvarehandel.
”Allerede nu, kort tid efter vi har lanceret, kan vi se et tydeligt indkøbsmønster – kunderne ønsker varerne leveret hurtigst muligt. Danskerne har taget on demand-tendensen til sig, som vi kender fra Netflix. De vil have produktet i det øjeblik, de trykker på knappen, og vi er glade for at kunne imødekomme dem med Strakslevering,” siger Jesper Bove-Nielsen og fortsætter.

Mange Rema 1000 kunder har især værdsat at få indkøbsposen med det samme, og Vigo-indkøberne er med på den. Derfor lancerer Rema 1000 nu Strakslevering.

Når børnene er trætte efter en lang dag i institution, eller hvis mødet trækker ud, er der rart at kunne ordne indkøbsturen med tommelfingeren og få indkøbsposen leveret efter få timer. Den konklusion er Rema 1000 nået frem til, efter deres app med den deleøkonomiske løsning Vigo nu har været en del af den digitale dagligvarehandel i 100 dage. Derfor opruster de i kampen om kunderne med Strakslevering.

Danskerne vil nemlig gerne handle online og for hinanden, og de vil gerne have varerne leveret med det samme. Jesper Bove-Nielsen, adm. direktør i Vigo, kalder det for et vendepunkt for onlinehandel, ligesom Netflix har ændret måden, vi ser film på.

”Allerede nu, kort tid efter vi har lanceret, kan vi se et tydeligt indkøbsmønster – kunderne ønsker varerne leveret hurtigst muligt. Danskerne har taget on demand-tendensen til sig, som vi kender fra Netflix. De vil have produktet i det øjeblik, de trykker på knappen, og vi er glade for at kunne imødekomme dem med Strakslevering,” siger Jesper Bove-Nielsen og fortsætter:

”Onlinehandel er på vej ind i en ny tidsalder. Hvor vi før har måttet vente på varerne i et par dage, vil vi nu have dem med det samme. Indtil videre har onlinehandel kun dækket en procent af dagligvaremarkedet, men jeg tror, at kurven vender i takt med mere strakslevering.”

Landsdækkende onlinehandel

Interessen for den deleøkonomiske løsning har været stor. Allerede efter en måned havde 18.000 indkøbere tilmeldt sig, og modsat andre digitale indkøbstjenester dækker Rema 1000’s Vigo hele landet. Det skyldes blandt andet, at processen er hevet ud af lageret og ud i lokalmiljøerne, hvor kunderne handler for hinanden hos de lokale købmænd.

Dermed er kvaliteten også i top. Discountkæden har igennem mange år arbejdet sammen med Varefakta, der som uafhængig instans sikrer, at de varer som kunderne bestiller, indeholder det, der står på varedeklarationen.

Ifølge Jesper Bove-Nielsen spiller prisen også en rolle.

”Gennem Rema 1000-appen med Vigo kan kunderne købe de samme varer som i butikken – til de samme lave priser. Modsat mange andre der sælger dagligvarer online, bestemmer man selv, hvor meget eller hvor lidt man vi handle for. Og endelig betyder det noget for kunderne, at de kan få varerne med det samme. Den fleksibilitet er mange kunder glade for. Og det passer Vigo-indkøberne godt. Det er derfor, vi har introduceret Strakslevering.”

Ifølge REMA 1000’s egne tal er 48% af bestillingerne allerede nu Strakslevering. Den gennemsnitlige leveringstid på en Strakslevering er 123 minutter.

Flere nyheder

Hver anden dansker er ’overvældet af sundheds – og kostinformationer’ og ’forvirrede’ af al den information, d... Læs mere!

Den 25. oktober kan du opleve smukke, svævende lydskulpturer og nærværende vokal-loops, når den amerikanske du... Læs mere!

Forsikringsselskab advarer mod de farlige situationer et overophedet mobilbatteri kan medføre. Læs mere!

Foreningen Far samarbejder aktuelt med forældreorganisationer i 30 lande for at sætte fokus på forældrefremmed... Læs mere!

Ifølge en ny undersøgelse fra Universe Science Park mener næsten halvdelen af danskerne, at iværksætteri bør v... Læs mere!

Den 9. april åbner udstillingen BLIKFANG i Horsens på Danmarks Industrimuseum. Det er registrator og forfatter... Læs mere!