Debatindlæg af Karsten Suhr, Formand for foreningen Danmarks Private Skoler – grundskoler og gymnasier. Læs mere!

Fire mænd brutalt skudt ned på åbent hav. Ingen lig eller fysiske beviser. Eneste spor er en mobiloptagelse af... Læs mere!

Oplevelsesparken Universe, på Nordals i Sønderjylland, byder i 2017 på masser af nyheder. Europas måske størst... Læs mere!

Genoplev de hektiske dage i marts 1981, da USA's præsident Ronald Reagan var tæt på at miste livet i et attent... Læs mere!

Meny klar med kødfrit univers

Bedre sundhed, bedre miljø og bedre dyrevelfærd. Flere og flere danske husstande lægger kødfrie dage ind i madplanen. De 17 procent af forbrugerne, som prioriterer kødfrie dage, følger dermed i fodsporet på kendte flexitarianere, blandt andet madspildsfrontkæmper Selina Juul, skuespiller Ulrik Thomsen og stjernekokken Rasmus Kofoed. Læs mere!

Vi følger to tvillingesøstre på 15 år, der tager deres første skridt ind i en fascinerende, farlig og uforudsi... Læs mere!

Hvad er egentlig værst at miste i dag? Din mobiltelefon med alle dine kontakter, billeder og personlige besked... Læs mere!

IKEAs nye udvalg af kaffe er nu både økologisk og UTZ-certificeret. Initiativet en er del af IKEAs bestræbelse... Læs mere!

Multikunstneren Erik Clausen gæster Hotel Fjordgården torsdag den 27. oktober, hvor han giver et humoristisk f... Læs mere!

Hvad har rapperen Jonny Hefty og jul til fælles med hinanden? Svaret er årets Aalborg Jule Akvavit 2016. For a... Læs mere!

Danskerne vil have strakslevering på dagligvarer

Onlinehandel on demand: Rema 1000s deleøkonomiske leveringstjeneste Vigo har været på danskernes telefon i 100 dage, og med ture over hele landet har løsningen gjort en fin entre i den danske dagligvarehandel. Læs mere!

Der er mange faldgruber, når du dater på nettet, men hvis du bruger din sunde fornuft, kan du snildt styre ude... Læs mere!

Kun halvdelen af de 18-34 årige danskere spiser morgenmad hver dag. Det viser en undersøgelse som YouGov har f... Læs mere!

Politiets kriminal-teknikerne har udført og færdiggjort de brandtekniske undersøgelser af brandtomten efter de... Læs mere!

De fleste kender Leonardo DiCaprio som Oscarbelønnet skuespiller, men han er også glødende miljøforkæmper og f... Læs mere!

Det er 30 år siden, Lotte Heise her i september for første gang blæste ind på scenen med sit eget one-woman-sh... Læs mere!

Japanske dragebyggere indtager Fanø

Fanø sprænger alle rammer for tidligere års dragetræf. I år vil 24 af verdens mest kendte dragebyggere udfolde de japanske traditioner på området. Læs mere!

Er din mand dårlig til at huske at påskønne dig? Mænd kan have de bedste intentioner om at gøre noget særligt ... Læs mere!

Regionerne sender nu besked til de mange unge, der glemmer tandlægen, når de som 18-årige forlader børne- og u... Læs mere!

Privatskolerne reagerer på formand i 3F Per Christensens opfordring om at stoppe tilskuddet til de frie grunds... Læs mere!

Den danske fodboldspiller er blevet præsteret som ny angriber for den engelske Championship-klub Nottingham Fo... Læs mere!

Musikteatret Holstebro klar til 50 års jubilæumsforestilling om dansk komiks højeste navn. Produceret i samarb... Læs mere!

Bæredygtig kollektion

H&M genanvender kystaffald i den nye Conscious Exclusive-kollektion. Det kan faktisk lade sig gøre at skabe drømmeagtige og smukke styles i bæredygtige materialer. Læs mere!

Musikkollektivet The Eclectic Moniker inviterer til fest i Lille VEGA med nyeste indiepopskud fra stammen. Læs mere!

Forsangeren i rockbandet Nephew er flyttet til Vesterhavet, og nu besøger han Musikteatret Holstebro med konce... Læs mere!

Antallet af ludomaner i Danmark er steget fra ca. 6100 i 2005 til ca. 9.800 i dag. Det viser første del af den... Læs mere!

Kender du følelsen af at vaske i døgndrift? Mens vaskemaskinen er på overarbejde, hober dyngerne af beskidt va... Læs mere!

Fund af en flintøkse nær Snostrup ved Roskilde Fjord ledte arkæologer på sporet efter yderligere fem økser. I ... Læs mere!