Multikunstneren Erik Clausen gæster Hotel Fjordgården torsdag den 27. oktober, hvor han giver et humoristisk f... Læs mere!

Hvad har rapperen Jonny Hefty og jul til fælles med hinanden? Svaret er årets Aalborg Jule Akvavit 2016. For a... Læs mere!

Der er mange faldgruber, når du dater på nettet, men hvis du bruger din sunde fornuft, kan du snildt styre ude... Læs mere!

Kun halvdelen af de 18-34 årige danskere spiser morgenmad hver dag. Det viser en undersøgelse som YouGov har f... Læs mere!

Mordforsøget på Reagan

Genoplev de hektiske dage i marts 1981, da USA's præsident Ronald Reagan var tæt på at miste livet i et attentat. Læs mere!

Politiets kriminal-teknikerne har udført og færdiggjort de brandtekniske undersøgelser af brandtomten efter de... Læs mere!

De fleste kender Leonardo DiCaprio som Oscarbelønnet skuespiller, men han er også glødende miljøforkæmper og f... Læs mere!

Det er 30 år siden, Lotte Heise her i september for første gang blæste ind på scenen med sit eget one-woman-sh... Læs mere!

Er din mand dårlig til at huske at påskønne dig? Mænd kan have de bedste intentioner om at gøre noget særligt ... Læs mere!

Regionerne sender nu besked til de mange unge, der glemmer tandlægen, når de som 18-årige forlader børne- og u... Læs mere!

Eventyrlig julekalender tager os til Den Anden Verden

Vi følger to tvillingesøstre på 15 år, der tager deres første skridt ind i en fascinerende, farlig og uforudsigelig voksenverden. Med Brdr. Grimms eventyrlige fortællinger som bagtæppe for historien møder søstrene de omvæltninger, udfordringer og opgør, der hører teenageårene til på en ny og magisk facon. Læs mere!

Privatskolerne reagerer på formand i 3F Per Christensens opfordring om at stoppe tilskuddet til de frie grunds... Læs mere!

Den danske fodboldspiller er blevet præsteret som ny angriber for den engelske Championship-klub Nottingham Fo... Læs mere!

Musikteatret Holstebro klar til 50 års jubilæumsforestilling om dansk komiks højeste navn. Produceret i samarb... Læs mere!

Musikkollektivet The Eclectic Moniker inviterer til fest i Lille VEGA med nyeste indiepopskud fra stammen. Læs mere!

Forsangeren i rockbandet Nephew er flyttet til Vesterhavet, og nu besøger han Musikteatret Holstebro med konce... Læs mere!

Forskel på hvad der er vigtigst

Hvad er egentlig værst at miste i dag? Din mobiltelefon med alle dine kontakter, billeder og personlige beskeder – eller din pengepung, betalingskort eller nøglerne til hjemmet? Læs mere!

Antallet af ludomaner i Danmark er steget fra ca. 6100 i 2005 til ca. 9.800 i dag. Det viser første del af den... Læs mere!

Kender du følelsen af at vaske i døgndrift? Mens vaskemaskinen er på overarbejde, hober dyngerne af beskidt va... Læs mere!

Fund af en flintøkse nær Snostrup ved Roskilde Fjord ledte arkæologer på sporet efter yderligere fem økser. I ... Læs mere!

En 72-årig kvinde fra Skanderborg Kommune vandt forrige lørdag 6 millioner kroner i Lotto. Det ødelagde nattes... Læs mere!

Religionsdebatten trænger sig på overalt i medierne og religiøst inspirerede ”krige” opleves rundt omkring på ... Læs mere!

100 millioner kopper kaffe bliver nu økologisk

IKEAs nye udvalg af kaffe er nu både økologisk og UTZ-certificeret. Initiativet en er del af IKEAs bestræbelser på at sikre, at fødevareingredienser kommer fra ansvarlige og bæredygtige leverandører, produceret under gode arbejdsforhold for bønder og medarbejdere og med hensyntagen til miljøet. Læs mere!

H&M fortsætter samarbejdet med Kenzo, og det har ført til en ny Kenzo x H&M kollektion som er i butikkerne til... Læs mere!

Netop nu søsætter Skandinavisk Katamaran Center det første andels projekt omkring samkøb af en 40 fods katamar... Læs mere!

Det danske steakhouse MASH med restauranter i København, Aarhus, Hamborg og London har udset sig Odense som næ... Læs mere!

Efter ’Berlingske’ kom med en artikel om, at der i hovedstadsområdet er en populær fertilitetstrend, hvor unge... Læs mere!

De norske 14-årige tvillinger Marcus og Martinus er blandt de største teenagestjerner, som Norge nogensinde ha... Læs mere!