Danske Chill Innovation A/S lancerer en helt ny 13400mAh USB Powerbank med formentlig verdens bedste kapacitet vs. størrelse og vægt forhold.

Danske Chill Innovation A/S lancerer en helt ny 13400mAh USB Powerbank med formentlig verdens bedste kapacitet vs. størrelse og vægt forhold.
Vejledende udsalgspris for aldrig at løbet tør for strøm på mobilen eller sine øvrige devices er kr. 549,-.

Vi har haft den nye Chill PB-1340 PowerBank som tro følgesvend i små 3 uger, og det har været en sand fornøjelse.

Det smarte vidunder er udstyret med nyeste Li-ion batteri teknologi fra LG Electronics, med en langt højere energi tæthed i forhold til de celle generationer Powerbanks typisk benytter. Dermed kan der opnås en markant højere kapacitet og samtidig fysisk mindre størrelse og vægt, sammenlignet med andre tilsvarende høj-kapacitets USB Powerbanks.

Det kompakte danske design i silkeblød gummi gør dermed Chill PB-13400 yderst transportabel, hvad enten man bruger den derhjemme, på rejsen eller jagter Pokémons (kun 108x76x23 mm - 246g). Man behøver altså ikke længere affinde sig med store klodsede og tunge powerbanks, selvom man ønsker høj kapacitet!

Chill PB-13400 USB Powerbank har et avanceret Power Save kredsløb, som giver branchens laveste selvafladning, så strømmen dermed ikke blot siver, når den ikke benyttes. Dermed er den også velegnet til ture, hvor man er afhængig af den tilgængelige strøm over længere tid.

Chill PB-13400 PowerBanken har også en meget høj konverteringseffektivitet (~90%), når strømmen overføres til enhederne. Dette betyder et markant lavere drifttab, så udstyret dermed får mere ud af den tilgængelige kapacitet i forhold til mange andre PowerBanks med selv højere angivet kapacitet (mAh).

Oplad dine USB baseret gadgets hurtigere på farten
Chill PB-13400 PowerBank kan med sine to USB Output porte drive og oplade to enheder samtidigt. Med sit 2.1 Ampere (2100mA) output opnåes ligeledes hurtigere opladning af strømkrævende enheder som f.eks. iPad / Tablet PC'er. PowerBanken har ligeledes selv 2.1A Input, så den dermed også genoplades op til dobbelt så hurtigt som andre Powerbanks på markedet.

Chill PB-13400 Universal PowerBank leveres i en robust PU taske for maksimal beskyttelse under rejser, med plads til diverse kabler/oplader mv. Der medfølger et lille kompakt Micro-USB kabel og ellers benytter PowerBanken blot de almindelige USB kabler og USB strømforsyninger/opladere som typisk medfølger Smartphones/Tablets. Det er dermed ikke nødvendigt at medbringe en masse ekstra kabler/adaptere/opladere på rejsen.

Der findes efterhånden mange powerbanks på markedet i forskellige kapaciteter og prisklasser. De 2 dyreste elementer i en Powerbank er selve batteri cellerne samt sikkerheden. Vi man sælge meget billigt, så er det altså her der spares - ironisk nok! Det er nemt for en producent at lave et pænt design og så putte billige, ringe og tvivlsom angivet kapacitet celler ind i og ligeledes se stort på sikkerhed. På papiret ser det godt ud, og så svinger man dankortet. Rådet er at være skepsis over for "no-name" mærker og høj angivet kapacitet til relativt lave priser. Reel kapacitet vs. størrelse og prisniveau hænger altid sammen i USB Powerbanks.

  • Yderligere oplysninger:
    www.chill-innovation.com
  •   Chill Innovation A/S
  •   mail@chill-innovation.com
  •   +45 7734 4050
  Synes godt om Del artikel
 
Flere nyheder

Ved et event i Paris i sidste uge lancerede Huawei den nye P20-serie. Og allerede nu kan teknologivirksomheden... Læs mere!

De fleste drenge og mange piger har på et tidspunkt drømt om at blive ejer af en af de legendariske Harley-Dav... Læs mere!

Tiden, hvor lyd- og video-udstyr skal installeres med hver deres netværk, er ved at være ovre. Fremtidens AV-l... Læs mere!

Barren er sat højt for den nyeste tablet fra Huawei, MediaPad M5, der netop er præsenteret på Mobile World Con... Læs mere!

Undgå at blive offer for spionage hvis dit webcam bliver hacket. Årets mandelgave giver ekstra sikkerhed til m... Læs mere!

Teleselskabet 3 er i gang med en transformation, der skal strømline e-handel og detailhandel, så kunderne ople... Læs mere!