Honors nyeste smartphone er netop blevet præsenteret i Norden. Med et smukt design, stærke specifikationer og et sublimt kamera entrerer Honor 8 det danske marked til en særdeles attraktiv pris fra 3.499 kr.

Honors nyeste smartphone er netop blevet præsenteret i Norden. Med et smukt design, stærke specifikationer og et sublimt kamera entrerer Honor 8 det danske marked til en særdeles attraktiv pris fra 3.499 kr.
Emagasin1.dk har haft den elegante smartphone i hænderne i en uges tid, og vores konklusion er, at Honor 8 til fulde holder, hvad den lover.

Kvalitet, funktionalitet og power er i højsædet. Sådan lyder salgspitchen for den Nye Honor 8.

Emagasin1.dk har nu haft den elegante smartphone i hænderne i en uges tid, og vores konklusion er, at Honor 8 til fulde holder, hvad den lover.

Bagsiden på Honor 8 er indkapslet i 15 tynde lag glas, der med mellemliggende litografier giver et unikt look. Takket være 2.5D glasset passer det perfekt ind i den diamantskårne metalramme, der gør smartphonen behagelig at holde i hånden og beskytter mod slag.

Honor 8 tilbyder den unikke Smart Key funktion, der gør det muligt f.eks. at tjekke lynhurtigt, om der skulle være en Pokémon i nærheden. Med et enkelt tryk på Smart Key knappen går du direkte til en af dine udvalgte yndlingsapps. Hastighed er også nøgleordet, når det kommer til Type-C USB-porten, der tillader lynhurtig opladning af batteriet fra 0-47% på kun 30 minutter. Selv hvis du virkelig er på den, kan Honor 8 klare to timers opkald eller seks timers offline-musik på bare 10 minutters opladning. Fingeraftryksscanneren har en selvlærende egenskab, der gør, at den bliver hurtigere, for hver gang du bruger den – helt ned til 0,4 sekunders reaktionstid.

Processoren i Honor 8 er en ottekernet Kirin CPU med en i5 co-processor, der arbejder i tandem for at give maksimal ydelse, responstid og batterilevetid.

Avanceret kamera
Hvis du har en amatørfotograf i maven, vil du bliver svært glad for kameraet i Honor 8. To 12 MP-optikker med henholdsvis RGB- og monokromsensor giver dig billeder af høj kvalitet. Og monokromsensoren gør det tilmed muligt at tage nogle helt unikke og virkeligt skarpe sort/hvid billeder.

Kameraet kommer ydermere med en række funktioner som ”light painting”, ”beauty mode”, ”food mode”, ”super night”, slow-motion og andre. Med ”selfie mode” slået til på frontkameraet er du sikker på at tage den perfekte selfie hver gang, som du kan dele på sociale medier lige med det samme.

Honor 8 kan fås i to versioner i Danmark. Den ene kommer med 32GB ROM og 4GB RAM i farverne sort, hvid og blå med en pris på 3.499 kr. Den anden version lanceres med 64GB ROM og 4GB RAM i farverne guld, hvid og blå med en pris på 3.999 kr.

Honor 8 kan købes via Elgiganten, Telia og Call me, mens flere forhandlere forventes at komme til.

Specifikationer
- Kirin 950 chipset processor
- Fire 2.3GHz high-performanceog fire 1.8GHz energibesparende kerner
- 4GB RAM og 64GB/32GB hukommelse, op til 128GB via microSD-kort
- 3,000 mAh(Typ.), 2900(Rat.) batteri
- 5.2-tommer Full-HD LTPS display
- 12MP dual kamera med separate RGB- og monokromsensor.
- 8MP frontkamera

Flere nyheder

Med den seneste opdatering fra Apple, som bringer Apples multiroom-løsning til markedet, offentliggører Bang &... Læs mere!

Ved et event i Paris i sidste uge lancerede Huawei den nye P20-serie. Og allerede nu kan teknologivirksomheden... Læs mere!

De fleste drenge og mange piger har på et tidspunkt drømt om at blive ejer af en af de legendariske Harley-Dav... Læs mere!

Tiden, hvor lyd- og video-udstyr skal installeres med hver deres netværk, er ved at være ovre. Fremtidens AV-l... Læs mere!

Livet er for kort til dårlig kaffe. Caféerne har ikke længere eneret på at brygge den bedste kaffe: Sage the O... Læs mere!

Undgå at blive offer for spionage hvis dit webcam bliver hacket. Årets mandelgave giver ekstra sikkerhed til m... Læs mere!