Alle gør det! Paven gør det, Anders Samuelsen gør det, din nabo har gjort det. -Mister eller finder noget.

Alle gør det! Paven gør det, Anders Samuelsen gør det, din nabo har gjort det.
-Mister eller finder noget.
Siden lanceringen har CrowdEyes allerede fået mange brugere og der laves dagligt 3-5 nye efterlysninger.

I april 2016 blev Danmarks nyeste frem- og efterlysningsfællesskab lanceret under navnet CrowdEyes.

Appen CrowdEyes er tjenesten, der hjælper dig med at genfinde de ting du mister eller søge efter ejeren til de ting du finder. Via et hurtigt opslag kan du eftersøge ting, personer, kæledyr, Pokémons eller vidner til hændelser og med ét enkelt tryk få din efterlysning ud til alle brugere af CrowdEyes i dit nærområde samt dele det med dine venner og bekendte på Facebook, Twitter, mail eller SMS.

”Vi har arbejdet hårdt henover vinteren og det tidlige forår for at tilpasse, effektivisere og gøre CrowdEyes helt klar til at hjælpe så mange personer som muligt og vi er rigtig glade for, at vi kunne starte 2016 med at kunne introducere CrowdEyes i Danmark” udtaler Jann Kallehauge, CEO og grundlægger af CrowdEyes.

Siden lanceringen har CrowdEyes allerede fået mange brugere og der laves dagligt 3-5 nye efterlysninger.

Men for at CrowdEyes kan nå sit fulde potentiale, bør endnu flere blive del af fællesskabet.

CrowdEyes’ vision er at gøre det endnu nemmere og enkelt at efterlyse. Herved kan CrowdEyes give brugerne tid tilbage, som de kan bruge på ting, de holder af og samtidig være med til at øge bæredygtigheden og tage ansvar for samfundets ressourcespild. Det er netop denne ambition, om øget bæredygtighed og reducering af ressourcespild, som styrer den løbende udvikling af CrowdEyes til at blive en favorit blandt danskerne, når det gælder efterlysningsservices.

”Vi har grundigt analyseret, hvordan vi håndterer efterlysninger og netop CrowdEyes brugervenlighed samt, at man nu nemt og enkelt kan starte en efterlysning, er en stor lettelse for brugerne” udtaler René Bang Hansen, CMO hos CrowdEyes.

Dig, mig og os alle sammen
Men CrowdEyes er ikke bare en app for den enkelte, men også for samfundet som helhed.

I sin enkelthed, handler bæredygtig udvikling om at skabe betingelser for det gode liv for os alle.

For at et liv skal være godt, har vi også behov for social- og fællesskabsorganisering, der sætter os i stand til at føle os trygge. Netop tryghed, skabte CrowdEyes under den københavnske musikfestival Distortion. Her var CrowdEyes officiel ”lost & found- service” og hjalp over 230 mennesker med at efterlyse funden og forsvundne tasker, mobiltelefoner, pas og kørekort mm. På 4 dage fik CrowdEyes matchet fundne og forsvundne ting med ejere fra både Danmark, Tyskland, Polen og sågar Sydafrika. Alt der ikke blev genforenet med den rette ejer inden for få dage, blev indleveret til Københavns Politi Hittegodskontor i Vanløse. CrowdEyes kan med andre ord også bruges til større events, så som festivaler, sportsstævner og musik arrangementer.

Flere nyheder

Med den seneste opdatering fra Apple, som bringer Apples multiroom-løsning til markedet, offentliggører Bang &... Læs mere!

Ved et event i Paris i sidste uge lancerede Huawei den nye P20-serie. Og allerede nu kan teknologivirksomheden... Læs mere!

De fleste drenge og mange piger har på et tidspunkt drømt om at blive ejer af en af de legendariske Harley-Dav... Læs mere!

Tiden, hvor lyd- og video-udstyr skal installeres med hver deres netværk, er ved at være ovre. Fremtidens AV-l... Læs mere!

Livet er for kort til dårlig kaffe. Caféerne har ikke længere eneret på at brygge den bedste kaffe: Sage the O... Læs mere!

Undgå at blive offer for spionage hvis dit webcam bliver hacket. Årets mandelgave giver ekstra sikkerhed til m... Læs mere!