Det nyeste skud på stammen fra Blue, Raspberry, er den ultimative mobile USB-mikrofon. Den er ikke meget større end en håndflade, men alligevel leverer den lydoptagelse på niveau med professionelle studier, uanset om man optager stemmer eller instrumenter – og uanset hvor man befinder sig.

Det nyeste skud på stammen fra Blue, Raspberry, er den ultimative mobile USB-mikrofon. Den er ikke meget større end en håndflade, men alligevel leverer den lydoptagelse på niveau med professionelle studier, uanset om man optager stemmer eller instrumenter – og uanset hvor man befinder sig.
Raspberry ideel at bruge til podcasts, on-location interviews, live-streaming, voice-overs, lyd til YouTube og musik, som optages forskellige steder.

Gennem de seneste 20 år er Blue gået forrest inden for lydteknologi, og mikrofonproducenten har leveret mikrofoner til både professionelle studier verden over og står samtidig bag de bedst sælgende USB-mikrofoner på markedet. I Raspberry kombinerer Blue det bedste fra de to verdener i en mobil USB-mikrofon, der kan levere professionel lyd i studiekvalitet, uanset hvor man er. Mikrofonens begrænsede størrelse og vægt gør, at den er nem at have med i lommen eller tasken, når man er på farten.

Af den grund er Raspberry ideel at bruge til podcasts, on-location interviews, live-streaming, voice-overs, lyd til YouTube og musik, som optages forskellige steder. Med Raspberry er det at optage god lyde derfor ikke begrænset til hjemmestudie-setuppet.

Med afsæt i Blues mangeårige erfaring med at producere studielyd benytter Raspberry virksomhedens patentsikrede mikrofonteknologi kombineret med et helt nyt, indbygget, akustisk design. Resultatet er en klar og fokuseret lyd på niveau med professionelle studier:

- Raspberry er den ultimative mikrofon til dem, der ønsker at udvide hjemmestudiets kapacitet, fortæller Blues direktør John Maier, og fortsætter: Raspberry leverer lydkvalitet på lige fod med professionelle studiemikrofoner, uanset hvor du er. I dag tænker mange ud af boksen – og ud af studiet – når de optager lyd, og i Raspberry får man en professionel mikrofon med både USBog lightning-stik, som kan stå mål med netop de behov og ambitioner.

Med Raspberry tager Blue således lydoptagelse til et nyt niveau ved at overføre klangen fra professionelle studiemikrofoner til et lille bærbart format. Den alsidige kondensatorkapsel er skabt til at optage god lyd, hvad enten man sidder helt tæt på mikrofonen eller har den stående på et bord foran sig. Man behøver altså ikke bekymre sig om mikrofonens placering – noget man elles typisk bruger en del tid på, når man sætter sit hjemmestudie op.

Skabt til at indspille lyd på farten
Når man indspiller lyd uden for sit hjemmestudie, har man ofte behov for at stille op mange forskellige steder. Raspberry er designet til at sikre, at det ikke går ud over lydkvaliteten. Den nye patentafventende teknologi Internal Acoustic Diffuser (IAD) - svarende til den akustikbehandling, man finder i professionelle lydstudier og på store koncertsteder - fokuserer på stemmen eller instrumentet og minimerer udefrakommende lyde fra støj og refleksioner.

Derudover har Raspberry et integreret stativ, som minimerer kontakten med underlaget og isolerer mikrofonen fra vibrationer og lyde, som kan ødelægge ens indspilninger. Raspberry kommer med et blødt ruskinds-etui, som beskytter mikrofonen, når man transporterer den. Når mikrofonen og stativets klappes sammen, giver det ekstra beskyttelse af mikrofonen, samtidig med at den fylder mindre.

Raspberry kan fra november 2016 købes hos udvalgte forhandlere som fx Elgiganten og Komplet. Vejledende udsalgspris: 1499 kr.

Flere nyheder

Med den seneste opdatering fra Apple, som bringer Apples multiroom-løsning til markedet, offentliggører Bang &... Læs mere!

Ved et event i Paris i sidste uge lancerede Huawei den nye P20-serie. Og allerede nu kan teknologivirksomheden... Læs mere!

De fleste drenge og mange piger har på et tidspunkt drømt om at blive ejer af en af de legendariske Harley-Dav... Læs mere!

Tiden, hvor lyd- og video-udstyr skal installeres med hver deres netværk, er ved at være ovre. Fremtidens AV-l... Læs mere!

Livet er for kort til dårlig kaffe. Caféerne har ikke længere eneret på at brygge den bedste kaffe: Sage the O... Læs mere!

Undgå at blive offer for spionage hvis dit webcam bliver hacket. Årets mandelgave giver ekstra sikkerhed til m... Læs mere!