Designet på det nye Gear S3 er inspireret af det traditionelle i urmagerhåndværket og er udviklet i samarbejde... Læs mere!

En tredjedel af unge danskere ser TV i mørke: Derfor skal du have lys tændt, når du ser TV Læs mere!

Danske Chill Innovation A/S lancerer en helt ny 13400mAh USB Powerbank med formentlig verdens bedste kapacitet... Læs mere!

Ricoh Theta SC, som den nye model hedder, er en forenklet version af Theta S som har fået en virkelig god modt... Læs mere!

Disse mobiltendenser skal du holde øje med i 2017

Modulopbyggede mobiltelefoner, mere Virtual Reality og Augmented Reality bliver nogle af de største mobiltendenser i 2017. Mobileksperterne hos 3 har kigget i krystalkuglen og lister her de bedste og største tendenser, som kommer til at dominere det kommende år. Læs mere!

Omkring hver tredje bliver hjemme og venter, mens opvaskemaskinen, ovnen og vaskemaskinen er i gang og mere en... Læs mere!

Auktionen over 1800 MHz-frekvenserne, der skal give borgere og virksomheder i landdistrikterne bedre mobildækn... Læs mere!

Arbejde, fritidsinteresser, trætte børn og rengøring udgør langt fra den ideelle kombination. Tiden i hverdage... Læs mere!

Klassiske Stanley lancerer nu sikkerhedsknive med keramisk knivblad, som mindsker risikoen for ulykker og skad... Læs mere!

Det nyeste skud på stammen fra Blue, Raspberry, er den ultimative mobile USB-mikrofon. Den er ikke meget størr... Læs mere!

Huaweis nye nordiske flagskib er landet

Huawei har netop løftet sløret for sin store nordiske satsning. Med Mate 9 Pro får du et elegant design, banebrydende hurtig hardware, hidtil uset ydeevne både for batterilevetid og opladning og betagende billeder med 2. generation af Huawei og Leicas dual-kamera. Læs mere!

Selvom markedet for ”almindelige” mobiltelefoner langt fra vokser med samme hast som smartphone-markedet, så f... Læs mere!

Langsomme, ustabile Wi-fi-forbindelser og svigtende smartphone-hotspots er irritationsmomenter, de fleste kend... Læs mere!

Honors nyeste smartphone er netop blevet præsenteret i Norden. Med et smukt design, stærke specifikationer og ... Læs mere!

For 11. måned i træk er den mest solgte telefon i Danmark Apples iPhone 6s. Det viser et udtræk, som Telia har... Læs mere!

Brugen af drinksdispensere bliver stadig mere udbredt rundt omkring i de danske hjem, efterhånden som deres ne... Læs mere!

På sociale medier fra morgenstunden

Danskerne elsker deres mobiltelefoner. Og danskerne elsker sociale medier. Ny undersøgelse fra TDC Group viser at hver tredje dansker er på sociale medier som det første om morgenen. Læs mere!

Danskerne færdes usikkert på nettet, når de er ude. En ny undersøgelse fra TDC Group viser at knap 60 procent ... Læs mere!

Videospil og særligt spil-apps er populære blandt danskerne som aldrig før. Senest er Pokémon GO blevet en fas... Læs mere!

54 % af danskerne ved ikke, hvor meget data de bruger pr. måned via deres mobilabonnement. Det viser en ny und... Læs mere!

Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE) har netop offentliggjort udgivelsesdatoen for en ny trådløs DUALS... Læs mere!

I fremtiden er det ikke med medarbejder, men en computer du taler med, når du skal have kundeservice. Til geng... Læs mere!

Styr stegen via din mobiltelefon

Det nye WeGrill One stegetermometer er app-baseret. Det fungerer ved at forbinde WeGrill One med We Grill App´en på en smartphone med Bluetooth 4.0 BLE, så tilberedningen kan overvåges via mobilen. Læs mere!

Nu kan du holde 26 skruetrækkere i samme hånd og skifte mellem dem med et enkelt tryk på en knap. Læs mere!

Undgå at bilen føles som en varm ovn. Vil du undgå at afslutte ferien med at køre hjem fra lufthavnsparkeringe... Læs mere!

Ny BlueTwo app fra tyske Solamagic skruer op og ned for LED-belysning og varmelamper til ekstra hygge på terra... Læs mere!

Med Face-It urskive-appen kan du tilpasse din urskive med et foto fra din mobile enhed. Hent den gratis Face-I... Læs mere!

HARMAN International Industries, som designer og udvikler forbundne produkter og løsninger til bilfabrikanter,... Læs mere!