Aktiviteterne i landets største forsikringsselskab for taxavognmænd – Trafik G/S – overtages af Alm. Brand.

Aktiviteterne i landets største forsikringsselskab for taxavognmænd – Trafik G/S – overtages af Alm. Brand.
Overtagelsen af Trafik G/S vil styrke Alm. Brand inden for transportbranchen.

Overtagelsen afhænger af godkendelse på Trafiks generalforsamling den 26. april og Finanstilsynet. Alm. Brand forsikrer i forvejen vognmændene på arbejdsskade og erhvervsansvarsforsikring.

”Vi er glade for, at Trafik G/S har valgt os til at overtage deres aktiviteter. Vi kan se, at selskabet har meget tilfredse kunder, hvilket er vigtigt for os, og vi tror på, at vi kan gøre dem endnu mere tilfredse,” siger Peter Flemmer, direktør for erhverv og landbrug i Alm. Brand.

Den samlede portefølje af taxavognmænd er knap 3.000 køretøjer fordelt på 1.500 taxavognmænd. Det dækker både bilforsikringer på taxaer, private køretøjer og OST-vogne, der bl.a. bruges til ældre- og handicapkørsel for det offentlige.

”Vi ønsker at vokse på transportmarkedet, og overtagelsen af Trafik G/S er et led i den strategi,” siger Peter Flemmer.

Attraktiv pris og dækning

”Vi tilbyder som udgangspunkt den samme pris og dækning som nu og har derudover et stort og relevant produktudbud, som vi vil være parate til at rådgive vognmændene om, når de er klar til det,” siger Peter Flemmer.

Han glæder sig over, at overtagelsen af Trafik G/S vil styrke Alm. Brand inden for transportbranchen. I efteråret debuterede Alm. Brand på markedet for lastbil- og fragtsegmentet ved at lancere unikke forsikringsprodukter inden for fragtføreransvarsdækning og lastbilsforsikring.

”For vognmændene er det vigtigt, at de hurtigt kan komme videre efter en skade. Derfor vil Alm. Brand sikre, at vognmændene fortsat vil få den nødvendige høje service i en skadesituation, så deres forretning kan fortsætte uforstyrret,” lyder det fra Peter Flemmer.

Nye løsninger og tilbud

Han pointerer samtidig, at taxavognmændene vil have flere muligheder via Alm. Brand koncernen end tidligere.

”Taxavognmændene vil opleve fra dag ét, at vi kan yde dem en sublim kundeservice og samtidig levere et udbud af attraktive produkter og digitale løsninger, som de ikke tidligere har haft tilbudt. Samtidig er vi mere end forsikring. Vi kan hjælpe vognmændene med hele deres økonomi - både bank, forsikring og pension, hvis de skulle ønske at samle deres ting ét sted,” forklarer Peter Flemmer.

Det helt rigtige valg for vognmændene

Henrik Nielsen, bestyrelsesmedlem i Trafik G/S siger; ”Alm. Brand giver flest fordele, mest tryghed og de bedste økonomiske rammer. Derfor føler vi, at Alm. Brand er det helt rigtige valg for vores vognmænd.”

Henrik Nielsen erkender, at beslutningen har været svær, men også uundgåelig.

”Det er blevet stadig sværere at være et lille forsikringsselskab. Der er kommet store krav til branchen fra EU med ny regulering, øgede solvenskrav og så videre. Derfor er vi virkelig glade for og stolte over, at vi kan præsentere vores vognmænd for Alm. Brand, der er den optimale løsning.”

Flere nyheder

Med en omsætning på 30 milliarder kroner og et resultat før skat på 3,4 milliarder blev 2016/17 det hidtil bed... Læs mere!

Ransomware, CEO-fraud og NotPetya, var nogle af de sikkerhedstrusler, der tog overskrifterne i 2017. Men der v... Læs mere!

Der er betydelig forskel på, hvordan digitaliseringen har gjort sit indtog hos de danske virksomheder. Det vis... Læs mere!

Ligesom i mange andre brancher stiger miljøkravene også inden for marine-industrien. Energi-, forsynings- og k... Læs mere!

Bestyrelsen i Alm. Brand Invest dropper nu alle kul-, gas- og olieselskaber i samtlige fonde. Dermed bliver Al... Læs mere!

Automatisering og strømligning af processer i finansfunktioner som fx Robotic Process Automation (RPA) skaber ... Læs mere!