Den adm. direktør for Skjern Bank Per Munck, betegner det som en god dag for banken, som netop har fremlagt et... Læs mere!

Byggeriet af nyt domicil til Toprent A/S, en af landets førende virksomheder indenfor salg af professionelle p... Læs mere!

Analyseinstituttet MSI Research har for nyligt gennemført en stor undersøgelse af danskernes forhold til deres... Læs mere!

Italienerne stemte klart nej til premierminister Renzi’s forfatningsreform ved gårsdagens valg. Læs mere!

VisitAarhus hædret for unik kommunikationindsats

VisitAarhus er i dag blevet tildelt Danske Rejsejournalisters ”Havfruepris” for organisationens fokus på kultur i deres markedsføring af Aarhus og Region Midtjylland. Læs mere!

Der dukker hele tiden nye betalingsmuligheder op i detailhandlen, og forbrugerne stiller langt højere krav end... Læs mere!

Et sundt indeklima og høj komfort vejer tungt, når virksomheder vælger lejemål. Læs mere!

Big data, sensorteknologi, augmented reality, 3D print, robotter og droner. Markus Kückelhaus fra DHL afslører... Læs mere!

Tv- og bredbåndsleverandøren Stofa flytter nu sit hovedsæde til Aarhus. Det sker for at komme tættere på den s... Læs mere!

Det nye forsknings- og udviklingscenter Max Berek Innovation Lab vil beskæftige sig med nye optiske systemer, ... Læs mere!

Stena Line engagerer sig i verdens største hospitalsfartøj

Rederiet Stena Line indgår samarbejde med velgørenhedsorganisationen Mercy Ships. Planen er blandt andet, at rejsende på Stena Lines færger skal opfordres til at gøre en forskel. Læs mere!

Niclas Mårtensson er udpeget som ny adm. direktør i verdens største færgerederi, Stena Line. Den tidligere adm... Læs mere!

Peter Beier Chokolade åbner ny butik i Dubai efter en henvendelse fra landets emir: sheik Mohammed. Dermed bli... Læs mere!

En af landets største dagligvarekoncerner, Dagrofa, udskifter nu alle sine terminaler med over 2.000 nye termi... Læs mere!

Den danske ambassadør i Spanien, John Nielsen, fortæller, at Spanien nu er godt på vej ud af den finansielle k... Læs mere!

Frederikshavn Kommune har købt en ny kommunikationsløsning til Sæby Ældrecenter, der skal mindske medarbejdern... Læs mere!

Visma i endnu et dansk opkøb

Nordiske Visma køber danske LogBuy, der forhandler og formidler rabatter og fordele for virksomheder og deres ansatte. Koncernen tilbyder lignende løsninger i Norge og Sverige - og med købet af LogBuy indtager Visma nu også det danske marked. Dermed udbygger IT-giganten sin position som leverandør af løsninger til virksomheder i Danmark. Læs mere!

De to Graduateland-stiftere Jens Reimer Olesen og Morten Petersen har sammen startet fire virksomheder indenfo... Læs mere!

For en ung jysk online virksomhed, er dødstrusler, både imod virksomheden, men også imod dens ansatte, efterhå... Læs mere!

PensionDanmark blev onsdag aften hædret for arbejdet med alternative investeringer ved en stor investorkonfere... Læs mere!

Når talen falder på højteknologisk iværksætteri, er Danmark måske ikke det første land der falder dig ind. Men... Læs mere!

Danske virksomheder vurderer, at de risikerer at miste store lunser af omsætningen, hvis ikke de gør noget nu ... Læs mere!

Huawei fordoblede salget af smartphones i 2016

Huawei solgte i 2016 mere end 200.000 smartphones i Danmark, hvilket er en fordobling af salget fra 2015. Læs mere!

Mangor & Nagel, som er et af Danmarks store arkitektfirmaer og står bag flere markante kvalitetsprojekter genn... Læs mere!

Det svenske software- og innovationshus Jayway med store internationale kunder som SONY og Walmart intensivere... Læs mere!

Optimismen i det danske erhvervsliv holder sig på sporet. Det viser konjunkturbarometrene fra Danmarks statist... Læs mere!

Regeringen har i dag fremlagt sin plan for dansk økonomi frem til 2025. Danske Malermestre finder planen både ... Læs mere!

I en periode, hvor alle europæiske mejeriselskaber har kæmpet med overproduktion af mælk i Europa har Arla for... Læs mere!