Det bliver igen i år den vestjyske køkkenproducent AUBO, der leverer køkkener og bade til drømmeboligerne i det populære TV2-program, Nybyggerne.

Det bliver igen i år den vestjyske køkkenproducent AUBO, der leverer køkkener og bade til drømmeboligerne i det populære TV2-program, Nybyggerne.
Nybyggerne har i gennemsnit godt og vel 500.000 seere bag skærmen, og i sidste sæson blev finalen overværet af hele 749.000. Vinderne af programmet sikrer sig retten til deres egen lejlighed til en værdi af 3,4 millioner kroner - med køkken og bad fra AUBO.

I sidste sæson af TV 2-programmet Nybyggerne fik de heldige vindere nøglerne til deres eget drømmehus i Aalborg med dertilhørende køkken og bad fra AUBO.

I denne sæson er TV-produktionen flyttet til Hedehusene, men selvom geografien er en anden, bliver det igen i år inventar fra AUBO, som kameraerne vil zoome ind på. AUBO Køkken & Bad har således igen i år indgået en aftale, som gør den vestjyske køkkenproducent til leverandør af boligernes køkkener og bade.

Hos AUBO Køkken & Bad tøvede man ikke med at genoptage samarbejdet med Nybyggerne, da muligheden bød sig, lyder det fra AUBOs marketingkoordinator, Marlene Bertelsen.

”Det var med stor succes, at vi sidste år deltog som leverandør til TV 2 Nybyggerne, så vi var selvfølgelig glade, da vi igen i år fik tilbudt rollen som leverandør af køkken og bad til programmet. Den kraftige eksponering har haft positive eftervirkninger, og det er en eminent måde for os til at vise vores produkter frem på, samt vise mange af de muligheder vi har i sortimentet, som jo spænder vidt og rummer mange forskellige stilarter. Programmet giver os helt klart muligheden for at vise, at selv om vi ikke er de største, så er vores løsninger og den service vi giver på et rigtig højt niveau, ” siger marketingkoordinator Marlene Bertelsen.

Køkken og bad fra Valby

I den seneste sæson af Nybyggerne var deltagerne på besøg i AUBO-butikkerne i Aalborg og Thisted for at finde køkken og bad til deres drømmebolig. I denne sæson bliver det AUBO-butikken i Valby, som skal stå for leverancen, og det har været en spændende proces for den forholdsvis nye AUBO-butik i det vestlige København.

”Det har været en meget spændende opgave for os at være med i Nybyggerne, og det giver en god eksponering af vores butik, der jo kun er halvandet år gammel. Selve forløbet har været helt optimalt, og vi har inventar med i flere rum end sidste år – både køkkener, badeværelser og skydedørsskabe i et par entréer. Deltagerne har været begejstrede for vores udvalg, og processen med materialevalg og design har været meget interessant, da Nybyggerne jo hver især er meget kreative og har mange idéer, som vi så skulle hjælpe med at gøre til virkelighed. Det er der kommet nogle rigtig flotte løsninger ud af – blandt andet med en række af AUBOs nye og spændende modeller som Latte Oak Line og Fenix-laminat. Alt i alt har det været en spændende og anderledes udfordring, og vi er meget tilfredse med resultatet, ” siger indehaver af AUBO Valby, Kenneth Pedersen.

Første afsnit i denne sæson blev sendt den 6. februar, og afsnit 6, der omhandler køkkener, vil blive sendt på TV 2 tirsdag den 13. marts, og kan desuden ses på TV 2 Play. Programmet har i gennemsnit godt og vel 500.000 seere bag skærmen, og i sidste sæson blev finalen overværet af hele 749.000. Vinderne af programmet sikrer sig retten til deres egen lejlighed til en værdi af 3,4 millioner kroner - med køkken og bad fra AUBO.

Flere nyheder

De nominerede til Byplanprisen 2018 er Fredensborg, Esbjerg og Vejle Kommuner. De 3 projekter rummer bl.a. kli... Læs mere!

Dansk Arkitektur Center åbner d. 3. oktober 2018 dørene til Prefab Reality Symposium 2018. Temaet er designfri... Læs mere!

En samlet løsning, der kan bestilles og koordineres med én leverandør. Det er dét, kunderne efterspørger, når ... Læs mere!

Lejlighederne i The Silo i Københavns Nordhavn er nu næsten udsolgt. Af de i alt 40 lejligheder er der kun tre... Læs mere!

Maria Berntsen er en af Danmarks mest anerkendte designere med en særlig forkærlighed for glas. Hun har samarb... Læs mere!

Mange danskere tror, at det farlige asbest kun forekommer i tagplader på huse. Asbest har dog i mange år været... Læs mere!

Fra uge 9 kan kunderne sætte sig godt til rette i Danmarks største udvalg af havemøbler hos IDEmøbler, der ogs... Læs mere!

Boligejerne tager nu et nyt, stort skridt på vejen til at sikre boligejerne gode vilkår. Boligejerne - interes... Læs mere!

Økonomi er for nogle mennesker sværere end raketvidenskab, og samtidig er boligmarkedet ikke helt til at blive... Læs mere!

Ejendomsudviklingsfirmaet Calum påbegynder nu opførelsen af 64 lejligheder i Køges Søndre Havn, få hundrede me... Læs mere!