En eksklusiv vinøs nyhed er essentielt i Svane Køkkenets 2018-kollektion, som emmer af nordisk råstyrke og maskuline stemninger med sit mørke designudryk.

En eksklusiv vinøs nyhed er essentielt i Svane Køkkenets 2018-kollektion, som emmer af nordisk råstyrke og maskuline stemninger med sit mørke designudryk.
Rå og raffineret. Mørkt i mørkt. Det eksklusive Hideaway Sommelier® understreger det raffinerede look i Svane Køkkenets 2018-kollektion, som tilgodeser vinelskere med denne specialdesignede køkkenløsning. (PR-foto: Svane Køkkenet)

Findes der noget bedre end et glas kølig hvidvin på en sommerdag eller en perfekt tempereret rødvin til din steak lørdag aften? Med sin nye 2018-kollektion tilgodeser Svane Køkkenet de mange vinentusiaster med et specialdesignet vinskab – en integreret køkkenløsning med alt i udstyr til vinentusiasten.

”Interessen for vin er en markant tendens blandt køkkenkøbere, og derfor har vi integreret en specialdesignet løsning med interesse for vin og udstyr i vores 2018-kollektion – vi kalder den Hideaway Sommelier®,” fortæller arkitekt MAA Rolf Birk, som er design- og konceptansvarlig hos Svane Køkkenet.

Bag Hideaway-skabets låger, der kan designes i stil med det resterende køkken, gemmer sig et lækkert vinkøleskab, ophæng til vinglas, et arbejdsbord og en skuffe indrettet specielt til vinudstyr.

Skabets låger kan skubbes til side og gemmes væk som en del af køkkenløsningen – på den måde kan du lade vinskabets herligheder være til udstilling i indretningen. Alternativt kan du med én let bevægelse skubbe køkkenlågerne for og gemme løsningen af vejen, hvis du ønsker en mere rolig indretning.

Hideaway Sommelier® lanceres i to størrelser med hhv. et lille og et stort vinkøleskab og i enkelt og dobbelt bredde.

RAW - det mørke køkken er for alvor tilbage

Svane Køkkenets 2018-kollektion er rå og raffineret, hvilket det gennemgående materiale også vidner om. RAW er et eksklusivt finérmateriale i egetræ, som er lige dele modigt, maskulint og elegant, og som emmer af rå natur og eksklusivitet – et totalt opgør med det hvide køkken.

Det mørke materiale kan bruges på tværs af Svane Køkkenets forskellige designkøkkener og giver derfor et væld af muligheder for at indrette dit private køkken præcis, som du ønsker det – både når det gælder form, funktion og eksklusive køkkendetaljer som Hideaway Sommelier®.

Flere nyheder

AUBO Køkken & Bad har lanceret en helt ny serie af smukke og funktionelle fronter til køkken og bad. Serien ha... Læs mere!

De nominerede til Byplanprisen 2018 er Fredensborg, Esbjerg og Vejle Kommuner. De 3 projekter rummer bl.a. kli... Læs mere!

Dansk Arkitektur Center åbner d. 3. oktober 2018 dørene til Prefab Reality Symposium 2018. Temaet er designfri... Læs mere!

En samlet løsning, der kan bestilles og koordineres med én leverandør. Det er dét, kunderne efterspørger, når ... Læs mere!

Netop offentliggjorte tal fra Finans Danmark viser, at huspriserne i 4. kvartal 2017 steg og dermed endte resu... Læs mere!

Det bliver igen i år den vestjyske køkkenproducent AUBO, der leverer køkkener og bade til drømmeboligerne i de... Læs mere!

Maria Berntsen er en af Danmarks mest anerkendte designere med en særlig forkærlighed for glas. Hun har samarb... Læs mere!

Mange danskere tror, at det farlige asbest kun forekommer i tagplader på huse. Asbest har dog i mange år været... Læs mere!

Fra uge 9 kan kunderne sætte sig godt til rette i Danmarks største udvalg af havemøbler hos IDEmøbler, der ogs... Læs mere!

Boligejerne tager nu et nyt, stort skridt på vejen til at sikre boligejerne gode vilkår. Boligejerne - interes... Læs mere!