Gennem årene er det blevet til tusindvis af huse, som er bygget ud fra lige så mange forskellige drømme, og alle skiller de sig særligt ud, fordi de er skabt ud fra individuelle behov, smag for indretning og materialemæssige og æstetiske præferencer.

Gennem årene er det blevet til tusindvis af huse, som er bygget ud fra lige så mange forskellige drømme, og alle skiller de sig særligt ud, fordi de er skabt ud fra individuelle behov, smag for indretning og materialemæssige og æstetiske præferencer.
"Vi er jo alle forskellige, og det må vores hjem gerne afspejle. Dertil kommer grundenes naturlige forskellighed og solens gang på dem, som har afgørende betydning for, hvordan huset skal bygges, og hvor yndlingsterrassen i sidste ende kommer til at ligge, siger skitsearkitekt hos Lind & Risør Christian Stochholm.

Hvad får drømme og virkelighed til at gå op i en højere enhed, når man har fundet drømmegrunden og vil bygge et hus fra bunden? Det er et spørgsmål, der melder sig hos de fleste, der går med planer om deres helt eget unikke sted. Hos Lind & Risør viser erfaringen, at huse, der er specialbyggede og tilpasset grund og omkringliggende miljø, er dem, der i længden står stærkest – både hvad angår kvalitet og det overordnede arkitektoniske udtryk.

Gennem årene er det blevet til tusindvis af huse, som er bygget ud fra lige så mange forskellige drømme, og alle skiller de sig særligt ud, fordi de er skabt ud fra individuelle behov, smag for indretning og materialemæssige og æstetiske præferencer. "Vi er jo alle forskellige, og det må vores hjem gerne afspejle. Dertil kommer grundenes naturlige forskellighed og solens gang på dem, som har afgørende betydning for, hvordan huset skal bygges, og hvor yndlingsterrassen i sidste ende kommer til at ligge, siger skitsearkitekt hos Lind & Risør Christian Stochholm.

Erfaringen viser også, at man kommer længst med en gennemsigtig økonomi bag hvert byggeprojekt. Derfor er Lind & Risørs arkitekter og rådgivere særligt opmærksomme på at få økonomi og byggeri til at hænge sammen, længe inden byggeriet går i gang. Det er vigtigt at få sat tal på drømmene, for så snart man kender tallene, kan man "lege" ud fra det. Heldigvis er det noget af det, som firmaets egne arkitekter er allerbedst til.

"Hos Lind & Risør starter hvert projekt typisk med et blankt stykke papir og en masse drømme. Nogle er til store, moderne flader. Andre sukker efter småsprossede vinduer. Sammen får vi sat ord, skitser og tal på drømmen og får den ud over kanten. Alle Lind & Risør-huse er ’customized’ til den enkelte families behov ud fra gennemarbejdede og gennemprøvede konstruktioner, som vi har arbejdet med i mange år.

Kort sagt ved vi, hvad der virker, og hvad der ikke virker, hvad enten det handler om lysindfald, regler for anvendelse af glas, energikrav, terrænregulering og specielle konstruktionsmæssige forhold og regler omkring taghældning og facadebeklædning.

Så man kan godt sige, at vi er eksperter i specialbyggede løsninger, for vores huse er regnet så godt igennem fra start, at der ikke er nogen ubehagelige overraskelser," fortæller skitsearkitekt hos Lind & Risør Christian Stochholm.

Flere nyheder

Med ILVA i Lyngby som første ombygning, har ILVA-kæden nu igangsat en gennemgribende renovering af kædens stør... Læs mere!

Huspriserne faldt i maj, mens priserne på ejerlejligheder var stort set uændret. Det viser netop offentliggjo... Læs mere!

Går du i overvejelser om forældrekøb, er der en række ting, du skal være opmærksom på. Du bør først og fremmes... Læs mere!

Innovation og tradition – det nye Cool Classic køkken fra Kvänum – mikser det bedste fra to verdener ved at fo... Læs mere!

Hurtig og skånsom fjernelse af snavs og klistrede overflader med Power-terrasserenseren og en handy højtryksre... Læs mere!

For tredje gang beriges den københavnske sommer med en arkitekttegnet træpavillon i Kongens Have. Læs mere!