Boligejerne tager nu et nyt, stort skridt på vejen til at sikre boligejerne gode vilkår. Boligejerne - interesseorganisationen for boligejere i Danmark - kan nu med stor glæde fortælle om vores samarbejde med Købstædernes Forsikring og Andelskassen.

Boligejerne tager nu et nyt, stort skridt på vejen til at sikre boligejerne gode vilkår. Boligejerne - interesseorganisationen for boligejere i Danmark - kan nu med stor glæde fortælle om vores samarbejde med Købstædernes Forsikring og Andelskassen.
"Samarbejdet de tre parter imellem er et stort skridt i den rigtige retning", siger formand for Boligejerne Kim Juhlin.

Samarbejdet betyder, at medlemmerne får adgang til gode og solide produkter såvel inden for forsikring som bank og finasiering. "For Boligejerne er det meget vigtigt, at vores medlemmer sikres en god rådgivning, der sker på et ordentligt grundlag og med tid og indsigt i den enkelte boligejers vilkår og behov. Det skaber tryghed for den enkelte - og det har vi sikret ved denne aftale", fortsætter Kim Juhlin

Med disse helt grundlæggende og vigtige forudsætninger for at have en god og sikker hverdag for vores medlemmer fortsætter vi nu arbejdet med at tilknytte andre partnere, eksempelvis inden for sikring/alarm, håndværkere, serviceabonnementer, skadesservice og meget andet.

"Vi har lagt stor vægt på at finde de helt rigtige samarbejdspartnere, og her er vi foreløbig godt i mål", udtaler Kim Juhlin. Købstædernes Forsikring er et kundeejet selskab og siger om sig selv: "Købstædernes Forsikring er sat i verden for at sikre et friere og mere ubekymret liv for danskere og danske virksomheder". Andelskassens slogan er: "Sammen kan vi mere", dette slogan fortæller, hvad Andelskassen gerne vil gøre for sine kunder og det lokalsamfund, som man er del af.

Nærhed, tryghed og god rådgivning er værdier, som alle tre parter deler, og samarbejdet betyder, at der på sigt kan komme helt nye produkter. Produkter der kan sikre en endnu bedre og tryggere hverdag.

En analyse udført af Boligejerne viser, at rigtig mange boligejere er bekymret for tilstedeværelsen af skimmelsvamp. Så et særligt tilbud lyder kontingent for et helt år kr. 195 inklusiv to testsæt for skimmelsvamp.

Interesseorganisationen Boligejerne arbejder for generelt at forbedre vilkårene for boligejere i Danmark, herunder at sikre at ingen bliver beskattet ud af egen bolig samt for en omlægning af boligskatten, og vi ønsker at sikre boligejerne den stærke stemme i den offentlige debat, som vi bør have i kraft af, hvor mange vi er.

"2017 var året, hvor Boligejerne blev stiftet og godt modtaget - 2018 bliver året, hvor vi ser frem til at kunne hjælpe endnu flere boligejere med rådgivning og adgang til gode produkter og aftaler", siger Kim Juhlin afslutningsvis.

 
Flere nyheder

AUBO Køkken & Bad har lanceret en helt ny serie af smukke og funktionelle fronter til køkken og bad. Serien ha... Læs mere!

De nominerede til Byplanprisen 2018 er Fredensborg, Esbjerg og Vejle Kommuner. De 3 projekter rummer bl.a. kli... Læs mere!

Dansk Arkitektur Center åbner d. 3. oktober 2018 dørene til Prefab Reality Symposium 2018. Temaet er designfri... Læs mere!

En samlet løsning, der kan bestilles og koordineres med én leverandør. Det er dét, kunderne efterspørger, når ... Læs mere!

Netop offentliggjorte tal fra Finans Danmark viser, at huspriserne i 4. kvartal 2017 steg og dermed endte resu... Læs mere!

Det bliver igen i år den vestjyske køkkenproducent AUBO, der leverer køkkener og bade til drømmeboligerne i de... Læs mere!

Maria Berntsen er en af Danmarks mest anerkendte designere med en særlig forkærlighed for glas. Hun har samarb... Læs mere!

Mange danskere tror, at det farlige asbest kun forekommer i tagplader på huse. Asbest har dog i mange år været... Læs mere!

Fra uge 9 kan kunderne sætte sig godt til rette i Danmarks største udvalg af havemøbler hos IDEmøbler, der ogs... Læs mere!

Økonomi er for nogle mennesker sværere end raketvidenskab, og samtidig er boligmarkedet ikke helt til at blive... Læs mere!