År efter år køber danskerne i stor stil julegaver, julepynt og nyt til julebordet. Hos Danmarks største isenkr... Læs mere!

EU-Kommissionens godkendelse af en række støtteordninger for solcelleanlæg, husstandsmøller og andre VE-teknol... Læs mere!

Den jyske entreprenørvirksomhed har igen vundet en stor hovedentreprise på Sjælland. Denne gang er det den tid... Læs mere!

Mønstret tapet, masser af planter, personlige ting og kulørte fliser - vi er blevet mindre farveforskrækkede, ... Læs mere!

Danskerne vil have huse bygget på egne ideer

Gennem årene er det blevet til tusindvis af huse, som er bygget ud fra lige så mange forskellige drømme, og alle skiller de sig særligt ud, fordi de er skabt ud fra individuelle behov, smag for indretning og materialemæssige og æstetiske præferencer. Læs mere!

Danskerne hører til et af de mest kaffedrikkende folkefærd i verden, og vores interesse for det sorte guld ind... Læs mere!

Dette efterår sætter Carl Hansen & Søn fokus på tidløs og elegant møbeldesign med kollektionen ’Black Editions... Læs mere!

Mange boligkøbere får ikke vurderet standen på husets elinstallationer, før de skriver under på købsaftalen, o... Læs mere!

Priserne på huse er 3,4 % højere end for et år siden, mens priserne på ejerlejligheder i samme periode er steg... Læs mere!

Har dit hjem set ud som det gør nu, alt for længe? Måske ville et rum eller to have rigitg godt af en god opfr... Læs mere!

Byggeriet er blevet mere it-bevidst

For tredje år i træk uddeles priser til de mest it-parate håndværksvirksomheder i Danmark. Læs mere!

Nu lanceres lampeserien SWIRL i en fin afstemt sølvfarve. Alle SWIRL pendler, samt væg- og loftlamper leveres ... Læs mere!

Beto matcher stilen i den moderne bolig og giver mulighed for varme i lang tid. Læs mere!

Netop nu er metal og farvet glas to af de stærkeste tendenser i interiørmoden, og med LUMI tager Holmegaard tr... Læs mere!

Med nye innovationer opstår nye muligheder. De nye forbundne apparater fra Siemens, den intelligente software ... Læs mere!

Huspriserne var uændrede fra maj til juni 2016, mens prisen på ejerlejligheder faldt med 0,3 % i samme periode... Læs mere!

Masser af madkultur oven på ny metrostation

Når Metro Cityringen åbner i 2019 får Frederiksberg Allé både en ny metrostation og et nyt Madkulturens Hus inklusive 30 nye boliger. Læs mere!

Der blev i dag holdt rejsegilde på første etape af PensionDanmarks boligbyggeri på Islands Brygge i København. Læs mere!

Undgå ubehagelige overraskelser første gang du skal leje en bolig. Advokat Jacob Poulsen Mark giver dig 7 gode... Læs mere!

Lav permeable belægning med fradrag på bolig jobordningen 2016. Læs mere!

Undgå ekstra-arbejde i haven til foråret med en lille indsats nu. Læs mere!

Det nye 4K Ultra HD-TV er en hyldest til Bang & Olufsens ikoniske designtradition og håndværk. BeoVision 14 ha... Læs mere!

Præsenterer helt ny udstryksform

Bang & Olufsen præsenterer Cool Modern Collection – en helt ny udtryksform, som har givet brandet en varmere nuance med en ny kollektion af messingtonede produkter inspireret af moderne livsstil og Art Deco-bevægelsens tidløse design. Læs mere!

I de kommende dage lander 1,4 mio. friske IKEA kataloger i danskernes postkasser og på tusindvis af smartphone... Læs mere!

I Holbæk i en parklignende have omgivet af gamle høje træer, frodige rododendron og en lille sø ligger villaen... Læs mere!

Loewe bild 7 er navnet på det nye Ultra HD OLED TV, som Loewe introducerer med VantaVision billedteknologi. Læs mere!

Med priser og projekter i den internationale superliga har 2016 budt på et internationalt gennembrud for AART ... Læs mere!

Forældre kan hurtigt få problemer med SKAT, hvis de sætter huslejen for lavt, for det kan resultere i en ekstr... Læs mere!