Nye dekorative gør-det-selv løsninger i alu-zink. Læs mere!

Damixa Free er et nyt danskdesignet, berøringsfrit armatur i strømlinet design. Armaturet bidrager både til be... Læs mere!

Hansgrohe Group sætter alle sejl til, når ISH, verdens førende VVS-messe åbner dørene om få uger. Læs mere!

Gennem årene er det blevet til tusindvis af huse, som er bygget ud fra lige så mange forskellige drømme, og al... Læs mere!

Få adgang til det hemmelige boligmarked

Op til hver 10. bolig er ikke til salg på nettet. Køberkartoteker har stigende betydning, vurderer home-ejendomsmægler Michael H. Jørgensen. Læs mere!

For tredje år i træk uddeles priser til de mest it-parate håndværksvirksomheder i Danmark. Læs mere!

År efter år køber danskerne i stor stil julegaver, julepynt og nyt til julebordet. Hos Danmarks største isenkr... Læs mere!

Når Metro Cityringen åbner i 2019 får Frederiksberg Allé både en ny metrostation og et nyt Madkulturens Hus in... Læs mere!

Bang & Olufsen præsenterer Cool Modern Collection – en helt ny udtryksform, som har givet brandet en varmere n... Læs mere!

EU-Kommissionens godkendelse af en række støtteordninger for solcelleanlæg, husstandsmøller og andre VE-teknol... Læs mere!

AUBO leverer køkkener til populært TV-program

Det er den vestjyske køkkenproducent AUBO, der leverer køkken og bad, når fire danske par kæmper om at vinde deres helt eget drømmehus i TV2 programmet Nybyggerne. ”Vi får en god eksponering, og deltagerne får kvalitetskøkkener”, lyder det fra AUBO-ledelsen. Læs mere!

Den jyske entreprenørvirksomhed har igen vundet en stor hovedentreprise på Sjælland. Denne gang er det den tid... Læs mere!

Mønstret tapet, masser af planter, personlige ting og kulørte fliser - vi er blevet mindre farveforskrækkede, ... Læs mere!

Danskerne hører til et af de mest kaffedrikkende folkefærd i verden, og vores interesse for det sorte guld ind... Læs mere!

Dette efterår sætter Carl Hansen & Søn fokus på tidløs og elegant møbeldesign med kollektionen ’Black Editions... Læs mere!

Mange boligkøbere får ikke vurderet standen på husets elinstallationer, før de skriver under på købsaftalen, o... Læs mere!

Dansk Boligbyg vinder projekt med 349 boliger

Dansk Boligbyg a/s er i samarbejde med Arkitektfirmaet Kjaer & Richter, Ingeniørfirmaet Søren Jensen og Opland Landskabsarkitekter netop udpeget som vinder af konkurrencen om opførelse af Godsbanekollegiet i Aarhus. Læs mere!

Priserne på huse er 3,4 % højere end for et år siden, mens priserne på ejerlejligheder i samme periode er steg... Læs mere!

Har dit hjem set ud som det gør nu, alt for længe? Måske ville et rum eller to have rigitg godt af en god opfr... Læs mere!

Nu lanceres lampeserien SWIRL i en fin afstemt sølvfarve. Alle SWIRL pendler, samt væg- og loftlamper leveres ... Læs mere!

Beto matcher stilen i den moderne bolig og giver mulighed for varme i lang tid. Læs mere!

Netop nu er metal og farvet glas to af de stærkeste tendenser i interiørmoden, og med LUMI tager Holmegaard tr... Læs mere!

Tjek med din udlejer inden du fremlejer gennem Airbnb

Det er fristende at tjene en ekstra skilling på at leje din lejlighed ud, hvis du alligevel er væk på ferie eller weekendtur. Læs mere!

Med nye innovationer opstår nye muligheder. De nye forbundne apparater fra Siemens, den intelligente software ... Læs mere!

Huspriserne var uændrede fra maj til juni 2016, mens prisen på ejerlejligheder faldt med 0,3 % i samme periode... Læs mere!

Der blev i dag holdt rejsegilde på første etape af PensionDanmarks boligbyggeri på Islands Brygge i København. Læs mere!

Undgå ubehagelige overraskelser første gang du skal leje en bolig. Advokat Jacob Poulsen Mark giver dig 7 gode... Læs mere!

Lav permeable belægning med fradrag på bolig jobordningen 2016. Læs mere!