Sommeren er ved at vise sig i Danmark, og det fejrer Renault med introduktionen af den lille Renault Twingo Breeze. En smart, lille sag med foldestoftag, så solen har fri adgang.

Sommeren er ved at vise sig i Danmark, og det fejrer Renault med introduktionen af den lille Renault Twingo Breeze. En smart, lille sag med foldestoftag, så solen har fri adgang.
Om sommeren er det godt at have en bil med et stoftag, der kan rulles tilbage, når solen for alvor skinner.

Foråret lod vente på sig, men lige pludselig kom varmen og sommeren trænger sig på. Og så er det godt at have en bil med et stoftag, der kan rulles tilbage, når solen for alvor skinner.

Hos Renault hedder den slags fornøjelse Renault Twingo Breeze. En specialmodel, der udover det store elektriske stoffoldetag, også har læderrat, sædevarme, parkeringssensor og det smarte R & Go multimediesystem.

Prisen for herligheden er 105.900 kroner og tilbuddet fortsætter indtil sommeren går på hæld – nemlig indtil den 31 august. Som et særligt tilbud kan man finansiere den til 0 kroner i udbetaling og blot 1699 kroner om måneden.Har man brug for mere plads og intet stoftag, så er det måske mere i retning af Renault Clio man skal kigge – og her er der en del forskellige muligheder for at gøre et godt tilbud.

Har man brug for en lille stationcar kan man netop nu købe en Clio Sport Tourer for blot 5000 mere end man skal give for en hatchback. Ønsker man LED lys hele vejen rundt på sin Clio skal man gå efter Pure Vision kampagnen – hvor man sparer knap 15.000 kroner på skarpt forlys og smart baglys.

For Clio gælder i øvrigt stadig, at privatleasingkampagnen er skarp med 2095 kroner om måneden for en Clio i Zen-versionen med 4995 kroner i udbetaling. Zen-versionen har læderrat, aircondition og stort multimediesystem med navigation, bluetooth telefoni og 7 tommers touchskærm som standard.

Privatleasing er der også netop kommet på Renault Scenic og Grand Scenic. Ønsker man en Scenic med 130 hk benzin er den månedlige ydelse 2895, mens man må slippe 200 kroner ekstra, hvis man ønsker 110 hk diesel. Ønsker man den lange udgave – Grand Scenic med plads til 7 personer- så koster den i Benzin 2995 kroner, mens den i diesel koster 3195 kroner. For begge versioner gælder, at udbetalingen er 14.995 kroner.

På Renault Kadjar er der også gode tilbud. Life versionen koster nu 227.900 kroner, mens Zen versionen er nedsat med 20.000 kroner og nu begynder fra 246.900 kr.

Emagasin1 har kørt i en Twingo Breeze, og selvom der er tale om en lille bil, er der faktisk fornuftigt med plads selv for to voksne mennesker, i hvert fald på forsæderne. Selv når stofsoltaget er lukket, er der højt til loftet, og når det er slået fra kommer lys og luft selvfølgelig frit ind, hvilket øger både humør og køreglæde med flere niveauer.

Der er tale om en sjov bil, ikke mindst til prisen. Du skal have 0 kroner med til Renault-forhandleren, og herefter skal du betale 1699 kroner om måneden, hvis du ønsker at lease bilen, som har en nypris på 105.900 kroner.

Flere nyheder

Den helt nye KIA Stonic er en iøjnefaldende og selvsikker kompakt crossover, og den vil blive en stærk erobrin... Læs mere!

Verdensnyhed: Med radar road signature vil automatiserede køretøjer til enhver tid pålideligt kunne bestemme d... Læs mere!

Arteon indtager rollen som Volkswagens nye topmodel, og dimensionerne afspejler dette med en totallængde på 48... Læs mere!

ISUZU Danmark lancerer netop nu den helt nye ISUZU D-MAX, som er ellevte generation af modellen, hvis historie... Læs mere!

I foråret introducerede Suzuki den kompakte Ignis, der er en nyskabende model i SUV-klassen. For første gang s... Læs mere!

De to store virksomheder indgår et tæt samarbejde, der har til formål at udvikle næste generation af Volvo’s p... Læs mere!