I juni var der danmarkspremiere på den helt nye SEAT Ibiza. Og den spanske storsællert giver den gas med mere plads og udstyr.

I juni var der danmarkspremiere på den helt nye SEAT Ibiza. Og den spanske storsællert giver den gas med mere plads og udstyr.
Kabinepladsen i den nye Ibiza er vokset betydeligt og bagagerumsvolumen er øget med hele 63 liter, som giver Ibiza klassens største bagagerumsvolumen på hele 355 liter.

Af Torben Winther

"Femte generation af Seats storsællert, Ibiza, debuterer med den nyeste teknologi,enestående dynamik og er blevet betydeligt forbedret på områderne kabineplads og komfort. Den nye SEAT Ibiza er den bedste Ibiza nogensinde" siger Pressechef i SEAT, Jana Olsen.

Og der er noget om snakken. Bilen sætter helt nye standarder i klassen og overbeviser på områderne sikkerhed, design, præstationer og komfort. Emagasin1.dk har været ude og prøvekøre den nye Ibiza, både den sportslige FR og den mere tilbagelænede Excellence, og ligesom den øvrige motorpresse har gjort det, synes vi også, at der god grund til at giv bilen masser af rosende ord med på vejen.

Mest rummelige Ibiza nogensinde

Seat Ibiza har god rummelighed og dermed plads til hele familien uden at gå på kompromis med designet og køreegenskaberne. Kabinepladsen i den nye Ibiza er vokset betydeligt og bagagerumsvolumen er øget med hele 63 liter, som giver Ibiza klassens største bagagerumsvolumen på hele 355 liter.Den nye SEAT Ibiza sætter også nye standarder med en lang liste af førerassistentsystemer, som er ret usædvanlige for klassen. Blandt andet er Front Assistenten standard, der selv bremser bilen ned ved mulig kollision og kan registrere både fodgængere og biler.

Køreegenskaberne er exceptionelt gode for biltypen og man kan vælge mellem fire benzinmotorer: 1.0 MPI 75 hk, 1.0 TSI 95 hk, 1.0 TSI 115 hk og en helt ny 1.5 TSI 150 hk, som introduceres senere på året. En effektiv 1,6-liters TDI-dieselmotorer vil kunne fås med 95 hk.

Der er en version til enhver smag

Som noget helt nyt fås Ibiza med 4 forskellige udstyrslinjer, startende med Reference som basisudstyrslinje efterfulgt af Style. Topudstyrslinjerne er FR og Xcellence, hvor FR udstyrslinjen henvender sig til kunder der vil have en udpræget sportslig bil, mens Xcellence fokuserer på komfort, elegance og teknologi. Ibiza giver dermed mulighed for at vælge lige netop den stil og det udstyr som passer til en:

SEAT Ibiza Reference
- Media System Touch
- Frontassist
- Hill Hold
- 14" stålfælge

SEAT Ibiza Style
- 15" Stålfælge
- Airconditon & Bluetooth
- Læderbeklædt multifunktionsrat, gearknob og håndbremse
- Regn- og lyssensor
- med mere

SEAT Ibiza Xcellence
- KESSY
- Parkeringssensor bag
- Sort loftindtræk
- Armlæn mellem førersæderne
- med mere

Ibiza FR
- 17" Letmetalfælge
- SEAT Drive Profile
- FR Sportssæder
- Tonede ruder bag
- med mere

Priserne for den nye SEAT Ibiza starter på 134.900 kr.

Flere nyheder

Nic. Christiansen Gruppen, der har hovedsæde i Kolding, er i forvejen importør af en række bilmærker til både ... Læs mere!

Harley-Davidson etablerer nye research og udviklingscenter i Silocon Valley - i første omgang med fokus på de ... Læs mere!

Verdens bedst sælgende bilmodel gennem tiderne, Toyota Corolla, vender tilbage på det danske marked. Læs mere!

TEST: Vi har været en tur på den tyske autobahn med den nye Porsche 718 Boxster GTS, for at afprøve bilen i de... Læs mere!

TEST: SEATs nye kompakte crossover Arona ligner en sikker storsællert for VW-koncernens spanske datterselskab... Læs mere!

Årets AutoIndex undersøgelse har kåret SEAT som årets højdespringer og mærket har flyttet sig fra en samlet 20... Læs mere!

Slut med lappegrej eller dyre, besværlige besøg hos cykelhandleren, når cyklen igen-igen er flad. Og bilejerne... Læs mere!

Efter at Audi A6 Limousine blev præsenteret på Geneve Motor Show tidligere på året, er Audi nu klar til at løf... Læs mere!

Mange kommuner er kommet i gang eller videre med brug af elbiler, men der er fortsat et stort uudnyttet potent... Læs mere!

Jeeps nyeste SUV, den rummelige Compass, er nu klar til at indtage det danske marked. Den helt nye model fra J... Læs mere!