Volkswagen tilbyder nu to af deres mest populære modeller, hhv. Golf og up! til nye, skarpe privatleasingprise... Læs mere!

TEST: Hyundai IONIQ er et nyt bud på en el-baseret bil. Og den fås som hybrid, plug-in hybrid og i en ren el... Læs mere!

TEST: Den nye BMW 5-serie Touring har kørt på de danske veje siden juni måned. Emagasin1 har prøvet den, og ko... Læs mere!

TEST: Hvem har sagt, at en familiebil ikke kan ose af attitude? Praktisk javist, men derfor skal man jo ikke h... Læs mere!

Markant prisfald på Volkswagens hybridbiler

Som følge af regeringens ændring af registreringsafgiften er Volkswagens hybridbiler med modelbetegnelsen GTE faldet markant i pris og fås nu fra 365.990 kr. Læs mere!

En bilist spilder i gennemsnit godt 2.500 timer af sit liv på at lede efter en parkeringsplads i byernes gader... Læs mere!

TEST: Subaru Levorg er en praktisk indrettet hatchback, som rummer hele 522 liter bagage. Den er lidt større e... Læs mere!

Den helt nye KIA Stonic er en iøjnefaldende og selvsikker kompakt crossover, og den vil blive en stærk erobrin... Læs mere!

Verdensnyhed: Med radar road signature vil automatiserede køretøjer til enhver tid pålideligt kunne bestemme d... Læs mere!

Arteon indtager rollen som Volkswagens nye topmodel, og dimensionerne afspejler dette med en totallængde på 48... Læs mere!

Ny generation ISUZU D-MAX trækker det tunge læs

ISUZU Danmark lancerer netop nu den helt nye ISUZU D-MAX, som er ellevte generation af modellen, hvis historie går helt tilbage til 1963. Siden start tresserne er den produceret i ca. 7.500.000 eksemplarer fordelt på 10 generationer. Læs mere!

I foråret introducerede Suzuki den kompakte Ignis, der er en nyskabende model i SUV-klassen. For første gang s... Læs mere!

De to store virksomheder indgår et tæt samarbejde, der har til formål at udvikle næste generation af Volvo’s p... Læs mere!

Sommeren er ved at vise sig i Danmark, og det fejrer Renault med introduktionen af den lille Renault Twingo Br... Læs mere!

TEST: Så er det med at holde fast på hat og briller. For nu skal vi ud at køre i en vildbasse af en helt særli... Læs mere!

Den nye e-Golf er landet og er ladet med en strøm af spændende nyheder. Den er hurtigere, kører længere og er ... Læs mere!

KIA Sportage - en god SUV til prisen

TEST: KIAs fjerde generation af den kompakte SUV byder på et helt nyt design både indvendigt og udvendigt. Læs mere!

Med afsløringen af den nyeste generation af Peugeot 308, skriver Peugeot endnu et kapitel i historien om mærke... Læs mere!

Det er ikke en overraskelse, at den ikoniske Ford Mustang har været den bedst sælgende sportsvogn i USA i mere... Læs mere!

TEST: Med sofistikeret køredynamik ud over det sædvanlige, sætter Porsche Cayenne GTS nye standarder i markede... Læs mere!

For 15. år i træk indtager Toyota førstepladsen, når det handler om kundernes tilfredshed med forhandlerne og ... Læs mere!

Den tredje generation KIA Picanto lanceres hos de danske KIA forhandlere i løbet af de næste par uger. Læs mere!

Lydløs og udledningsfri bykørsel

TEST: BMW er langt fremme i udviklingen af hybridbiler. Det mærker man i 330e iPerformance. Emagasin1 har haft lejlighed til at teste bilen. Læs mere!

En ny undersøgelse viser, at unge benytter forældrenes bil til at køre for stærkt, bruger mobilen og kører med... Læs mere!

En ny undersøgelse blandt børnehavebørn viser, at kun halvdelen af børnene har talt om trafikregler i hhv. bør... Læs mere!

Danskerne vælger i stigende grad en SUV, når de skal købe bil. De ønsker en bil, som forener dagligdagens prak... Læs mere!

Toyota forbedrer løbende produktionslinjen på sine bilfabrikker. Senest har ny teknologi og nye processer redu... Læs mere!

TEST: Vil du køre i en praktisk bil, som samtidig er lidt fræk og sporty, så er den nye Renault Megane Sport T... Læs mere!