BILTEST: Volvo har med V90 genopfundet en klassiker. Herregårdsvognen er en moderne stationcar, som kombinerer... Læs mere!

Nye miljøregler betyder, at danske bilister i Frankrig nu risikerer miljøbøder på op til 2.800 kr. Læs mere!

Den mest populære Toyota-model i Danmark i 2016, Toyota Yaris, kommer i en ny udgave. Læs mere!

Flere danskere skal få øjnene op for de skarpe linjer, den 5-dørs SEAT Ibiza besidder, og derfor er prisen på ... Læs mere!

En oplagt firmabil

TEST: Morgenavisen Jyllands-Posten og Business Danmark har blandt i alt 11 oplagte firmabiler kåret Renault Talisman som klassens vinder, og efter en uges testkørsel vurderer Emagasin1 at det ikke er en helt skæv konklusion. Læs mere!

Mobiltjenesten EasyPark registrerede i 2016 hele 71 % flere parkeringsbetalinger via appen end i 2015. Virksom... Læs mere!

Fem måneder før sin debut viser Opel de første billeder af en helt ny model: Crossland X Læs mere!

Med GTS-modellerne udbygger Porsche sin 911-modelrække yderligere. Læs mere!

KIA har haft et fantastisk godt år i 2015, hvor det er blevet til 11.180 solgte enheder. Det er en stigning på... Læs mere!

Ford Fiesta fylder 40 år, og det er tid til den niende generation af den mest populære minibil i Europa. Den n... Læs mere!

Ny SEAT Leon lokker med attraktiv privatleasing

Den nye SEAT Leon er netop blevet præsenteret af SEAT, og den opdaterede, populære familiebil har ikke kun meget at byde ind med, når det kommer til køreglæde. Også økonomisk er SEAT Leon et attraktivt valg med en skarp pris på privatleasing fra kun 2.499 om måneden. Læs mere!

Audi videreudvikler hele tiden mærkets selvkørende testbiler. "Jack“, som er det interne kælenavn til testbile... Læs mere!

Den kompromisløse gadedreng, Fords firehjulstrukne Focus RS har begejstret alverdens motorjournalister. Læs mere!

Den første hardtop-udgave af den nye Mazda MX-5 er netop rullet af båndet i Hiroshimal. Læs mere!

en helt nye KIA Optima SW, KIAs første stationcar i D-segmentet nogensinde, kommer til salg i Danmark i novemb... Læs mere!

Den syvende generation af den legendariske BMW 5-serie Sedan kan opleves på de danske veje fra februar 2017. M... Læs mere!

Biludlejningsfirma fordoblet i Danmark på fire år

Sixt Biludlejning fortsætter med speederen i bund i København og slår i dag dørene op til en helt ny København downtown station. Læs mere!

I oktober sætter knap hver tredje bilist vinterdæk på bilen for at køre mere sikkert, viser undersøgelse fra A... Læs mere!

Masser af bil for meget få penge. Sådan kan man bedst beskrive den nye kampagnemodel, Hyundai i10 Passion, der... Læs mere!

Salget af autocampere er på blot et år gået frem med hele 35,1 procent. Flere campingpladser, som er målrettet... Læs mere!

Bridgestone har påbegyndt et samarbejde med Don Law XJ220 i England for at udvikle en ny generation af dæk til... Læs mere!

På biludstillingen i Paris præsenterer Audi den mest dynamiske model i A3-modelrækken: Audi RS 3 Limousine. Me... Læs mere!

7 grader betyder vinterdæk

Selvom foråret og de mildere tider lurer, er der fortsat lave vejtemperaturer og jævnligt våde og kolde veje - og både ved slud og nattefrost er glatte veje stadig en risiko. Vinterdækkene skal derfor være på lidt endnu, indtil temperaturen ligger stabilt over 7 grader. Læs mere!

350 hestekræfter, 0-100 km/t på under fire sekunder, og et design, der tager vejret fra selv den mest bilfjend... Læs mere!

Effektivt værn på motorvejsbroer i Danmark skal sætte en stopper for den seneste bølge af stenkast. Det stigen... Læs mere!

En succes af de helt store. Der er ikke andre måder at sige det på, når det handler om Fords fremragende Fiest... Læs mere!

På biludstillingen i Paris præsenterer Porsche den fjerde model i Panamera-familien: Panamera 4 E-Hybrid med r... Læs mere!

Flexleasing har de seneste år oplevet en markant fremgang på bekostning af de mere traditionelle finansierings... Læs mere!