En ny undersøgelse blandt børnehavebørn viser, at kun halvdelen af børnene har talt om trafikregler i hhv. bør... Læs mere!

Danskerne vælger i stigende grad en SUV, når de skal købe bil. De ønsker en bil, som forener dagligdagens prak... Læs mere!

Toyota forbedrer løbende produktionslinjen på sine bilfabrikker. Senest har ny teknologi og nye processer redu... Læs mere!

TEST: Vil du køre i en praktisk bil, som samtidig er lidt fræk og sporty, så er den nye Renault Megane Sport T... Læs mere!

Toyota topper på kundeservice

For 15. år i træk indtager Toyota førstepladsen, når det handler om kundernes tilfredshed med forhandlerne og værkstederne. Læs mere!

Hver anden bilist piller selv vinterdækkene af bilen og sætter sommerdæk på. Er du en af dem, så få her gode r... Læs mere!

TEST: Morgenavisen Jyllands-Posten og Business Danmark har blandt i alt 11 oplagte firmabiler kåret Renault Ta... Læs mere!

Den nye SEAT Leon er netop blevet præsenteret af SEAT, og den opdaterede, populære familiebil har ikke kun meg... Læs mere!

Sixt Biludlejning fortsætter med speederen i bund i København og slår i dag dørene op til en helt ny København... Læs mere!

Selvom foråret og de mildere tider lurer, er der fortsat lave vejtemperaturer og jævnligt våde og kolde veje -... Læs mere!

Tredje generation af KIA Picanto

Den tredje generation KIA Picanto lanceres hos de danske KIA forhandlere i løbet af de næste par uger. Læs mere!

BILTEST: Volvo har med V90 genopfundet en klassiker. Herregårdsvognen er en moderne stationcar, som kombinerer... Læs mere!

Nye miljøregler betyder, at danske bilister i Frankrig nu risikerer miljøbøder på op til 2.800 kr. Læs mere!

Den mest populære Toyota-model i Danmark i 2016, Toyota Yaris, kommer i en ny udgave. Læs mere!

Flere danskere skal få øjnene op for de skarpe linjer, den 5-dørs SEAT Ibiza besidder, og derfor er prisen på ... Læs mere!

Mobiltjenesten EasyPark registrerede i 2016 hele 71 % flere parkeringsbetalinger via appen end i 2015. Virksom... Læs mere!

Lydløs og udledningsfri bykørsel

TEST: BMW er langt fremme i udviklingen af hybridbiler. Det mærker man i 330e iPerformance. Emagasin1 har haft lejlighed til at teste bilen. Læs mere!

Fem måneder før sin debut viser Opel de første billeder af en helt ny model: Crossland X Læs mere!

Med GTS-modellerne udbygger Porsche sin 911-modelrække yderligere. Læs mere!

KIA har haft et fantastisk godt år i 2015, hvor det er blevet til 11.180 solgte enheder. Det er en stigning på... Læs mere!

Ford Fiesta fylder 40 år, og det er tid til den niende generation af den mest populære minibil i Europa. Den n... Læs mere!

Audi videreudvikler hele tiden mærkets selvkørende testbiler. "Jack“, som er det interne kælenavn til testbile... Læs mere!

Unge kører spirituspåvirket i forældrenes bil

En ny undersøgelse viser, at unge benytter forældrenes bil til at køre for stærkt, bruger mobilen og kører med alkohol i blodet. Læs mere!

Den kompromisløse gadedreng, Fords firehjulstrukne Focus RS har begejstret alverdens motorjournalister. Læs mere!

Den første hardtop-udgave af den nye Mazda MX-5 er netop rullet af båndet i Hiroshimal. Læs mere!

en helt nye KIA Optima SW, KIAs første stationcar i D-segmentet nogensinde, kommer til salg i Danmark i novemb... Læs mere!

Den syvende generation af den legendariske BMW 5-serie Sedan kan opleves på de danske veje fra februar 2017. M... Læs mere!

I oktober sætter knap hver tredje bilist vinterdæk på bilen for at køre mere sikkert, viser undersøgelse fra A... Læs mere!