Den kompromisløse gadedreng, Fords firehjulstrukne Focus RS har begejstret alverdens motorjournalister. Læs mere!

Den første hardtop-udgave af den nye Mazda MX-5 er netop rullet af båndet i Hiroshimal. Læs mere!

en helt nye KIA Optima SW, KIAs første stationcar i D-segmentet nogensinde, kommer til salg i Danmark i novemb... Læs mere!

Den syvende generation af den legendariske BMW 5-serie Sedan kan opleves på de danske veje fra februar 2017. M... Læs mere!

Nyt medlem af Porsche 911-familien

Med GTS-modellerne udbygger Porsche sin 911-modelrække yderligere. Læs mere!

I oktober sætter knap hver tredje bilist vinterdæk på bilen for at køre mere sikkert, viser undersøgelse fra A... Læs mere!

Masser af bil for meget få penge. Sådan kan man bedst beskrive den nye kampagnemodel, Hyundai i10 Passion, der... Læs mere!

Salget af autocampere er på blot et år gået frem med hele 35,1 procent. Flere campingpladser, som er målrettet... Læs mere!

Bridgestone har påbegyndt et samarbejde med Don Law XJ220 i England for at udvikle en ny generation af dæk til... Læs mere!

På biludstillingen i Paris præsenterer Audi den mest dynamiske model i A3-modelrækken: Audi RS 3 Limousine. Me... Læs mere!

Rekordår for KIA

KIA har haft et fantastisk godt år i 2015, hvor det er blevet til 11.180 solgte enheder. Det er en stigning på 12,6 % i forhold til 2014. KIA slutter hermed året af i top 10 med en markedsandel på knap 5 %. Læs mere!

350 hestekræfter, 0-100 km/t på under fire sekunder, og et design, der tager vejret fra selv den mest bilfjend... Læs mere!

Effektivt værn på motorvejsbroer i Danmark skal sætte en stopper for den seneste bølge af stenkast. Det stigen... Læs mere!

En succes af de helt store. Der er ikke andre måder at sige det på, når det handler om Fords fremragende Fiest... Læs mere!

På biludstillingen i Paris præsenterer Porsche den fjerde model i Panamera-familien: Panamera 4 E-Hybrid med r... Læs mere!

Flexleasing har de seneste år oplevet en markant fremgang på bekostning af de mere traditionelle finansierings... Læs mere!

Ny Fiesta er en avanceret minibil

Ford Fiesta fylder 40 år, og det er tid til den niende generation af den mest populære minibil i Europa. Den nye Fiesta er avanceret som få, udstyret med op til 15 assistancesystemer og kommer for første gang i en eksklusiv Vignale-version. Læs mere!

Navnet har ikke ændret sig, men alt andet har. Den nye PEUGEOT 5008 er en 7-sæders SUV og den indtager det vok... Læs mere!

Mercedes-AMG udvider endnu engang porteføljen. Den nye GLC 43 4MATIC Coupé kombinerer et sporty, elegant desig... Læs mere!

Når Toyota ved årsskiftet introducerer den helt nye og skarpt designede C-HR, sker det i første omgang med tre... Læs mere!

Volvo Cars er på jagt efter ingeniører i et omfang, der ikke er set tidligere i virksomhedens 89-årige histori... Læs mere!

Det første kuld mekanikerlærlinge med rent Renault blod i årene har netop afsluttet deres eksamen fra Mercante... Læs mere!

Selvkørende testbil har udviklet sociale færdigheder

Audi videreudvikler hele tiden mærkets selvkørende testbiler. "Jack“, som er det interne kælenavn til testbilen med al teknikken, "Audi A7 piloted driving concept“, kører nu endnu mere naturligt. Læs mere!

Den nye up! er iklædt et skarpere design med nydesignede forlygter og LED-kørelys, modificerede stødfangere fo... Læs mere!

Ampera-e er navnet på en ny elbil fra Opel, der vises for første gang for et større publikum på biludstillinge... Læs mere!

Den helt nye, fjerde generation KIA Rio får verdenspremiere den 29. september i Paris i forbindelse med 2016 M... Læs mere!

Den 17. august 1966 blev Volvo 144 præsenteret midt i en intens menneskejagt. Med denne nye modelserie blev ... Læs mere!

Mazda6 er af mange regnet for en af de bedst kørende biler i sit segment. Det vil Mazda gerne sætte en tyk str... Læs mere!