Fem måneder før sin debut viser Opel de første billeder af en helt ny model: Crossland X Læs mere!

Med GTS-modellerne udbygger Porsche sin 911-modelrække yderligere. Læs mere!

KIA har haft et fantastisk godt år i 2015, hvor det er blevet til 11.180 solgte enheder. Det er en stigning på... Læs mere!

Ford Fiesta fylder 40 år, og det er tid til den niende generation af den mest populære minibil i Europa. Den n... Læs mere!

Danske bilister rammes af franske miljøbøder

Nye miljøregler betyder, at danske bilister i Frankrig nu risikerer miljøbøder på op til 2.800 kr. Læs mere!

Audi videreudvikler hele tiden mærkets selvkørende testbiler. "Jack“, som er det interne kælenavn til testbile... Læs mere!

Den kompromisløse gadedreng, Fords firehjulstrukne Focus RS har begejstret alverdens motorjournalister. Læs mere!

Den første hardtop-udgave af den nye Mazda MX-5 er netop rullet af båndet i Hiroshimal. Læs mere!

en helt nye KIA Optima SW, KIAs første stationcar i D-segmentet nogensinde, kommer til salg i Danmark i novemb... Læs mere!

Den syvende generation af den legendariske BMW 5-serie Sedan kan opleves på de danske veje fra februar 2017. M... Læs mere!

Toyota klar med ny udgave af populær Yaris

Den mest populære Toyota-model i Danmark i 2016, Toyota Yaris, kommer i en ny udgave. Læs mere!

I oktober sætter knap hver tredje bilist vinterdæk på bilen for at køre mere sikkert, viser undersøgelse fra A... Læs mere!

Masser af bil for meget få penge. Sådan kan man bedst beskrive den nye kampagnemodel, Hyundai i10 Passion, der... Læs mere!

Salget af autocampere er på blot et år gået frem med hele 35,1 procent. Flere campingpladser, som er målrettet... Læs mere!

Bridgestone har påbegyndt et samarbejde med Don Law XJ220 i England for at udvikle en ny generation af dæk til... Læs mere!

På biludstillingen i Paris præsenterer Audi den mest dynamiske model i A3-modelrækken: Audi RS 3 Limousine. Me... Læs mere!

SEAT nedsætter prisen på alle Ibiza 5-dørs-modeller

Flere danskere skal få øjnene op for de skarpe linjer, den 5-dørs SEAT Ibiza besidder, og derfor er prisen på alle udstyrsmodeller nu sænket med 10.000 kroner hos SEAT. De reducerede priser starter fra 119.900 for en SEAT Ibiza 5-dørs 1.0 TSI med 95 hk. Læs mere!

350 hestekræfter, 0-100 km/t på under fire sekunder, og et design, der tager vejret fra selv den mest bilfjend... Læs mere!

Effektivt værn på motorvejsbroer i Danmark skal sætte en stopper for den seneste bølge af stenkast. Det stigen... Læs mere!

En succes af de helt store. Der er ikke andre måder at sige det på, når det handler om Fords fremragende Fiest... Læs mere!

På biludstillingen i Paris præsenterer Porsche den fjerde model i Panamera-familien: Panamera 4 E-Hybrid med r... Læs mere!

Flexleasing har de seneste år oplevet en markant fremgang på bekostning af de mere traditionelle finansierings... Læs mere!

Danskerne er glade for at spare både tid og penge på parkering

Mobiltjenesten EasyPark registrerede i 2016 hele 71 % flere parkeringsbetalinger via appen end i 2015. Virksomheden forventer endnu flere brugere i år, hvor den ’Parking Guidance’-teknologi, der henviser bilister til ledige parkeringspladser, lanceres. Teknologien er dels udviklet i samarbejde med DTU og dels tilkøbt via strategiske tech-opkøb. Læs mere!

Navnet har ikke ændret sig, men alt andet har. Den nye PEUGEOT 5008 er en 7-sæders SUV og den indtager det vok... Læs mere!

Mercedes-AMG udvider endnu engang porteføljen. Den nye GLC 43 4MATIC Coupé kombinerer et sporty, elegant desig... Læs mere!

Når Toyota ved årsskiftet introducerer den helt nye og skarpt designede C-HR, sker det i første omgang med tre... Læs mere!

Volvo Cars er på jagt efter ingeniører i et omfang, der ikke er set tidligere i virksomhedens 89-årige histori... Læs mere!

Det første kuld mekanikerlærlinge med rent Renault blod i årene har netop afsluttet deres eksamen fra Mercante... Læs mere!