ISUZU Danmark lancerer netop nu den helt nye ISUZU D-MAX, som er ellevte generation af modellen, hvis historie... Læs mere!

I foråret introducerede Suzuki den kompakte Ignis, der er en nyskabende model i SUV-klassen. For første gang s... Læs mere!

De to store virksomheder indgår et tæt samarbejde, der har til formål at udvikle næste generation af Volvo’s p... Læs mere!

Sommeren er ved at vise sig i Danmark, og det fejrer Renault med introduktionen af den lille Renault Twingo Br... Læs mere!

En fortræffelig familiebil

TEST: Subaru Levorg er en praktisk indrettet hatchback, som rummer hele 522 liter bagage. Den er lidt større end tredje generations Subaru Legacy og klassens bestseller Volvo V60. Og så er den samtidig sjov at køre i. Læs mere!

TEST: Så er det med at holde fast på hat og briller. For nu skal vi ud at køre i en vildbasse af en helt særli... Læs mere!

Den nye e-Golf er landet og er ladet med en strøm af spændende nyheder. Den er hurtigere, kører længere og er ... Læs mere!

TEST: KIAs fjerde generation af den kompakte SUV byder på et helt nyt design både indvendigt og udvendigt. Læs mere!

Med afsløringen af den nyeste generation af Peugeot 308, skriver Peugeot endnu et kapitel i historien om mærke... Læs mere!

Det er ikke en overraskelse, at den ikoniske Ford Mustang har været den bedst sælgende sportsvogn i USA i mere... Læs mere!

En kompakt crossover

Den helt nye KIA Stonic er en iøjnefaldende og selvsikker kompakt crossover, og den vil blive en stærk erobringsmodel for KIA i et af Europas nyeste og hurtigst voksende bilsegmenter. Læs mere!

TEST: Med sofistikeret køredynamik ud over det sædvanlige, sætter Porsche Cayenne GTS nye standarder i markede... Læs mere!

For 15. år i træk indtager Toyota førstepladsen, når det handler om kundernes tilfredshed med forhandlerne og ... Læs mere!

Den tredje generation KIA Picanto lanceres hos de danske KIA forhandlere i løbet af de næste par uger. Læs mere!

TEST: BMW er langt fremme i udviklingen af hybridbiler. Det mærker man i 330e iPerformance. Emagasin1 har haft... Læs mere!

En ny undersøgelse viser, at unge benytter forældrenes bil til at køre for stærkt, bruger mobilen og kører med... Læs mere!

Nye navigationskort bruger radarsignaler til automatiseret kørsel

Verdensnyhed: Med radar road signature vil automatiserede køretøjer til enhver tid pålideligt kunne bestemme deres position, siger Hoheisel fra ledelsen hos Bosch. Dermed er den selvkørende bil rykket et skridt nærmere. Læs mere!

En ny undersøgelse blandt børnehavebørn viser, at kun halvdelen af børnene har talt om trafikregler i hhv. bør... Læs mere!

Danskerne vælger i stigende grad en SUV, når de skal købe bil. De ønsker en bil, som forener dagligdagens prak... Læs mere!

Toyota forbedrer løbende produktionslinjen på sine bilfabrikker. Senest har ny teknologi og nye processer redu... Læs mere!

TEST: Vil du køre i en praktisk bil, som samtidig er lidt fræk og sporty, så er den nye Renault Megane Sport T... Læs mere!

Hver anden bilist piller selv vinterdækkene af bilen og sætter sommerdæk på. Er du en af dem, så få her gode r... Læs mere!

Ny topmodel fra VW

Arteon indtager rollen som Volkswagens nye topmodel, og dimensionerne afspejler dette med en totallængde på 486 cm – næsten 10 cm længere end en Passat. Læs mere!

TEST: Morgenavisen Jyllands-Posten og Business Danmark har blandt i alt 11 oplagte firmabiler kåret Renault Ta... Læs mere!

Den nye SEAT Leon er netop blevet præsenteret af SEAT, og den opdaterede, populære familiebil har ikke kun meg... Læs mere!

Sixt Biludlejning fortsætter med speederen i bund i København og slår i dag dørene op til en helt ny København... Læs mere!

Selvom foråret og de mildere tider lurer, er der fortsat lave vejtemperaturer og jævnligt våde og kolde veje -... Læs mere!

TEST: Volvo har med V90 genopfundet en klassiker. Herregårdsvognen er en moderne stationcar, som kombinerer lu... Læs mere!